От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Кучо, ние сме се спряли на Ирен, но и Ирина е много хубаво  Mr. Green Винаги са ми били сред фаворитите, а с ММ веднага имахме консенсус за име, което е изключително странно. Аз реших, че война ще има, а то...  Mr. Green И наистина, аз имам бремелинкса хрема от самото начало, не е приятно, ама ще мине  Tired

Кокос, не се планира идване, ама то и миналата седмица до петък следобяд все още не се планираше, а ето че събота рано-рано пътувахме  Mr. Green

# 121
  • Gone with the wind
Кокосче, братовчедка ми е Боряна, та и това не върви  Laughing
пс - а Калина може някой да реши, че е на мен (на галено всички ми казват Лина). Така и така вече бях обявена за нарцис, щото видиш ли съм си кръстила кучката на мен (тя е Ника, а моето официално име Николина)  Mr. Green

Рейни, и ние като цяло сме съгласни, но той клони повече към Калина, пък и един от първите, които ще я нарекат Кали  Confused Сега се сещам как на времето като потърсеха сестра ми в нас с някое производно на Славена, майка ми отговаряше с "имате грешка" и затваряше телефона  Laughing А докато измислят моето Лина на въпроса как се казва детето, отговаряла "тебе пък какво ти влиза в работата!" (толкова е мразела Николина)  Mr. Green

# 122
Честита радост на мама Вава   bouquet ! Да расте здрава, засмяна и жизнерадостна малката Калина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. А на мама желая бързо възстановяване и скоро да разказва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Аз не знам защо бях разбрала , че днес ще е събитието и си викам дай  да проверя  Embarassed.
 Деси - казваш заела си стартова позиция  Hug Heart Eyes. На мен ми остана само лигнин и еднократни чаршафи да взема за болницата , че искат, иначе всичко останало е налице  Blush ( само трябва да изгладя дрешките и хавлийката и  подреждам и аз сакът  Crazy).
 Весе - на мен антителата ми ги пуснаха към края на първия триместър  Peace.И аз цялата бременност си я карам с едно течение ( ту спира, ту тръгва ) , а МБ излизат все чисти  Crazy.
 Да дам един бърз отчет - в понеделник бяхме на запис на тонове , там всичко е ок, а и какъв добър звук докараха ,този път явно уцелиха добре района  Grinning. Вчера бях и на преглед - връчиха ми документите за болницата, мерихме таз ( съответно главичка да видим дали имам съвместимост  Mr. Green) и уговорихме дата за следващ преглед на 25-и ( ако не съм родила дотогава, но било малко вероятно). Та всичко ни е наред- не е прекалено едра госпожицата, с главата надолу си е, така че оставаме на вариант естествено раждане  Flutter.
Ставам , че вкъщи още работа има ( то да не мислите , че правя кой знае какво , най- вече се ядосвам  Mr. Green ) - ще слагаме още един простор на едната тераса , а се оказа че и матрак трябва да си купуваме нов , та ще ходим да избираме . 

# 123
  • София
Пони, мноог хубави новини!  Hug
Значи имам време за антителата. Ако трябва пък ще си ги платя.
И да се самицитирам:
Я да питам една работа дето отдавна се чудя... newsm78
Когато седмиците и дните са на 0, примерно 8 седмица и 0 дни, това коя седмица е?

# 124
  • София

Кучо, а защо те е кръстила Николина като не й харесва  Shocked Shocked Shocked

Пони, ихаааааааа иде вече времето, а.... пари ли вече  Twisted Evil

Весе има много спорове по това как се броят седмиците, по принцип ако бройш, че 11 +1 е 12та, то тогава 11 +0 също. Но нали знаеш, че в кой месец си не се смята така, а се броят календарни, демек ако термина ти е на 10-ти , всеки път на 10ти ще влизаш в нов месец... дали обясних както трябва или ...  Whistling

# 125
  • София
Да, да Рейни, знам. То това нали идва от разликата между лунарни и календарни месеци.
Мерси.

# 126
  • Gone with the wind
 ponyo, браво на момата. Все така да слушка и накрая бързо да излезе  Heart Eyes
Рейни, по настояване на баща ми и баба ми са ме кръстили на дядо (починал няколко месеца преди да се родя), не могла да откаже.
Весето, аз си направих една елементарна табличка в ексел за по-сигурно и да си сверявам линийката дали е вярна  Mr. Green

# 127
Пони бонбони, вече си мислех, че си ме изпреварила  Mr. Green Hug Ние май вчера приключихме с последните приготовления, и матраче купихме. И сега ще е с друго облекло на изписването  Blush  Mr. Green
Весе, аз ти отговорих, ама се редактирах и не си видяла явно  Mr. Green

# 128
  • В къщурката на хълма на феите
Вава честита ти Калина! да сте живи и здрави!

при нас имаше вариант Ема да се казва Ева/Еванджелина, Маргарета или Каролина, но поради факта, че последните две са с буква на някой от бабите/дядовците, а пък Виктор каза, че ако детето било Ева постоянно щели да я питат къде е Адам и затова съвсем без да се караме решихме, че щом и двамата харесваме Ема, туй ще е то .. виж, ако Ема беше момче, тогаз мега-голям зор щяхме да видим, щото нито той, нито аз имаме някакви мъжки имена фаворити Flutter

# 129
  • до едно тепе
Кучо хич да не ти пука какво ще си помисли някой.Моето име половината е слава(втората половина) и малкия е Слав и май само свеки трудно преглътна тоя факт,но какво да направя-баща му му избра името Joy

# 130
  • София

Добро утро  Mr. Green

продължавате темата с имената.. да си призная ако малката е момче яко зор ще видим и ние.. нямаме никакъв фаворит за мъжко име. Аз казах Виктор, амЪ ММ хич не го хареса и каза- не.... добре, че е момиче или поне така твърдят, че ако ни изненада, милото ще си седи поне седмица без име  Tired

# 131
Добро утро  Hug
Много се радвам, че Ема се казва Ема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Рейн, аз с тия изненади накрая само си мисля, ами сега, исках да взема неутрален цвят дрехи, аз лилаво и розово взех  Mr. Green Ако се наложи таткото ще избира нови за изписването  hahaha

# 132
  • shumen
E,Деси нали знаеш,че ще е момиче?Как така момче?

# 133
Хихи, Дани, нали се случват и такива неща  Mr. Green Мъжо пък до последно е мислен за мома и накрая майка му викала в родилното, че това не е нейното бебе  Joy
Хубав ден на всички ви  Hug

# 134
Аз за момиченце бях приготвила Владимира, а за момченце Ангел. С ММ не сме имали никакви противоречия по въпроса. Всичко ОК, Влади половин бременност беше Ангел, но някъде по средата на бременността реших, че това не е Ангел, ами го чувствам като Влади. Всъщност това ми решение беше продиктувано и от факта, че баща ми (Владимир) страшно много ни помогна и за апартамента и не само, та някак си след цялата помощ, която баща ми ни оказа и вътрешното ми чувство, че бебето е Владимир, реших че така ще е и казах на ММ, че малчо вече си има друго име. Пак не сме имали спорове, той се съгласи без никакъв проблем. До последно не казвахме на никой как ще се казва, Влади като ритне аз съобщавах "Първан рита" и т.н някой ако ни попита как се казва аз казвах Първан. Накрая 5 минути след като родих баща ми, майка ми и ММ нахлуха в интензивното (никой не може да ги спре тях  Joy) и аз попитах баща ми дали е видял адаша си и той се ококори  Shocked и вика "А? Кой?" и аз пак му повторих, а той толкова много се зарадва и му се насълзиха очите - беше много мило. След като видях как се почувства баща ми и каква радост му донесох, разбрах, че не съм сбъркала с името и това и бело няй-правилното ми решение.

Общи условия

Активация на акаунт