От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 292
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Рейни, благодаря за съвета, ще го изследвам в Понеделник. Леле каква разходка си направила, откъде намери сили ?  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 106
  • shumen
Добър вечер!Как сте?
Ние днеска от 10.30 до 18 бяхме навънка с дребен.Сега той спи доволно,а мама релаксира.

# 107
Честита Калина на мама Вава да и е жива и здрава и много да я радва, а на мама бързо възстановяване.

# 108
  • София

Кокос, стигнахме до Кюстендил разбира се и там спахме, но нямахме много време да се разходждаме, само хапнахме в някаква пицария- Friends до пичкин мост и се прибрахме, след това в хотела Рамира. А Жабленския манастир е над Жаблен както може би си се стила, като тръгнеш към София през Извор, след Земен е Жаблен. Там от центъра се отбива по един коларски път. С пунтото стигнахме малко нагоре, с джип и до манастира се стига.  Mr. Green

Арвенче, ами имам, ама аз по принцип и преди адски много ходих по планини и на мен много ми липсва  Hug

И тук- честито щастие на мама Вава, да е жива и здрава малката и само радостни мигове   bouquet

# 109
Вавитке, да те нагушаммм  Hug
Рейн, била си толкова близо до мен  Mr. Green Можеше да срещнем тумбаците  Laughing

# 110
  • shumen
Вава,честито.Да ти е жива и здрава малката Калина и много да Ви радва.

# 111
  • до едно тепе
Вава да ви е жива и здрава Калина и много да ви радва! newsm51
Деситко чантата готова ли е Mr. Green

# 112
Поспалане, дам, готова е и ме чака, или ние чакаме с чантата по-точно  Mr. Green  Hug

# 113
  • Gone with the wind
Кокоске, ние пък чакаме с теб и чантата  Heart Eyes

На мен май ми се възпалява синузита  Confused Всъщност съм сигурна, че е така, но все пак се надявам да се размина леко.

пс - и тук честита Калина на Вава  Heart Eyes
това е едно и от нашите имена  Laughing

# 114
  • София
Да докладвам и тук за ЖК.
Записаха ме и пуснаха изследвания. Като излязат ще ми прави картон и следователно ще ме гледа на ехограф.
Каза, че няма смисъл сега да ме гледа, защото с нейния коремния нямало да види нищо по-различни отколкото ние с док преди 2 седмици. Техниката е зле, това е ясно.
Подозира гъби, заради по-обилното ми течение, ама аз внаги си имам такова и винаги подозират, а то нищо не излиза.
Утре ще пускам и кръв и урина и така.
За антителата ми казаха началото на другия месец, че все нямат направления... #2gunfire

Деси, и аз всеки ден те наблюдавам и чакам... Hug
А някой има ли новини от Арвенчето?

# 115
  • София

Привет  Hug

Кокосчо, аз знаех, ама знаех и че време няма да ми остане от обикаляне, ако идваме пак за по-дългичко ще ти драсна...ама то тогава аз може да съм с тумбак, а ти с количка  Mr. Green

Весе, аз съм готова на бой ако ми кажат, че няма направление.. ти си бременна и това не трябва да те интересува...   Twisted Evil

Кучо, вие колко точно имена искате да има вашето дете  hahaha

# 116
  • София
Те ми обясниха, че затова ме приемат, защото съм бременна.   #2gunfire
Иначе другите ми ги назначиха, само антителата останаха. За тях и без това е рано.
И аз се разправям, особено с личната!  #2gunfire

Я да питам една работа дето отдавна се чудя... newsm78
Когато седмиците и дните са на 0, примерно 8 седмица и 0 дни, това коя седмица е?

# 117
Кучо, сигурна ли си за синузита, аз си спомням в началото как ми беше запушен носа постоянно  Mr. Green
Весе, споко, ще пуснете изследването. Ама защо така с тия направления, ужас. Сега се сещам, че като ходих на очен той ми пусна направление за кожен  Laughing Явно затова, щото АГ е нямала  Thinking
Рейн, ще видим, то ти толко скоро ли ще идваш, че и при теб не е много  Mr. Green
П.П. Весе, вече девета, просто първият ден не е свършил  Laughing

# 118
  • Gone with the wind

Кучо, вие колко точно имена искате да има вашето дете  hahaha

Не ние, а аз - защото на Боян вече му беше обяснено, че каквото и да каже, накрая мен ще ме питат как ще се казва  Twisted Evil Колебая се между 3-4, като 2 са ми фаворит Ирина и Калина. На Ирина галено може да се казва Ира, а Калина ще се размине без галено, защото само като чуя Кали и  Tired
Харесвам още (и то страшно много) Бояна и Славена, обаче няма да е така - искам дЯтетУ да си има негово си име, а не на баща си или на леля си.
пс - не, не знам пол, просто опцията момче за момента ми е извън плановете  Mr. Green

Деситка, мдам, за жалост е това - болките в синусите и гадното запушване между носа и устата (не знам как точно се нарича това там) просто няма как да ги сбъркам  Confused

# 119
Хаха, Кучо, скоро може да предположите и пол, дано да е мома, както искаш  Hug Ирина много ми харесва, Калина също много, а може Боряна вместо Бояна  Mr. Green
Дано минава бързо нослето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт