От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 157
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Петеска, ти поне имаше опит вече и си могла да различиш какво усещаш, ама аз ... Нацелувай Митето  Heart Eyes
Кучо, мен пък ММ ме караше да ходим, ама аз не мога да понасям шум . И на Бон Джоуви щяхме да отидем, но нищо . Като порастне детето ще ходим с него на концерти   superuu
А за контракциите - аз от самото начало съм с болки като при М, за това бях на 3х2 но-шпа, а сега взимам 3х1 но-шпа и бусколизин . Но болките ги усещам 2-3 пъти на ден, но док. го отдава на разтягането на матката, а контракциите ги усещам точно като пулсиране и потупване отвътре, даже на ехографа се видя стягането на матката   Rolling Eyes
Месечинке, все забравям да ти кажа, че аватара ти е страхотен ! Обожавам люляк .

# 661
  • Варна
Вавка вземи си слинг.Мен това ме спасяваше от седянето вкъщи Peace
...

Взех си даже 2, още края на април от ибей, чакам ги да дойдат другата седмица. Със слинга поне ще е гушната постоянно и няма да реве. Само се замислям как ще й се отразява жегата в слинга  newsm78
Ох, нямам търпение да пристигат вече и да скъсам синджира, че на затворник заприличах  Whistling

# 662
 Hug
Вава, дано е само временно това с количката. Ние пък за сега само да се задрънкаме в нея и сме откъснали и спим  Mr. Green
Зуз, много ти дреме за парите за майчинство, да взимаш почивка и това е, трябва да си спокойна в наедряването си  Mr. Green
Петьофка, ми и ние ви гушваме  Hug
Арвен, аз пък ти вярвам за усещането  Mr. Green В началото и аз така си я усещах Коки, ма'ни го док  Mr. Green
Куч, аз бих изяла твоята комбинация  Mr. Green Иначе схващането на кръста е нормално, и аз бях така, после докато се раздвижа стъпвах като робокоп  Mr. Green
Вчера мероприятието мина добре, бебана беше киселка, имаше и колоки, не спа през целия ден и накрая заспа точно на питката в ръцете ми Mr. Green
За всички ви  Hug
И аз все забравям, Месечко, изглеждаш невероятно  Flutter

# 663
айде да се отчета с бременни трепети разни Joy Днес стомаха ми е по-добре след Смекта-та, която погълнах снощи Mr. Green Пак ме мъчи разхлабване  tooth, но поне нямам болки, като вчера Crazy Гърдите така ме болят, че вечер едва се обръщам от едната на другата страна  Whistling..дай Боже всекиму, дет' се вика Mr. Green Утре в 11 сме при док да се гледаме пак с котана  Mr. Green Питах мъжо дали иска да дойде с мен в кабинета, но той твърдо каза, че не може да понесе гледката как някой друг мъж рови с нещо в мен  Joy Ще влиза с мен вече като минем на коремен, дотогава ще се гледат на снимки с Кенгурина Mr. Green

# 664
  • Варна
Зузи и аз бях разхлабена в началото, ама ела да ме видиш сега ... Ще чакам новини от теб и Кенга утре  Mr. Green ММ видя бебо на 1-вата ФМ чак, беше много доволен после  Simple Smile
Кокос, няма как да не вярвам на док., видях със собствените си очи как бебето подскачаше и хвърляше къчове, а аз не усещах ... После, когато усетих потупването, бебето стоеше кротичко . Абе важното е да си го износя до Октомври и да гушкам здраво бебе, ако и контракциите спрат ще е много добре, но като съм с чувствителна матка, незнам дали да се надявам  newsm78
Деница е голяма сладурана, както и Ема, и Дафина, и всички дечица  Heart Eyes
Охх, размечтах се  Grinning
Рейни, май още не се е разписала  Thinking

# 665

Кокос, няма как да не вярвам на док

Специално за този док гарантирам с главата си, че вижда мнооого правилно нещата във всяко едно отношение, просто защото е моя док и е доказан на 200%  Mr. Green

# 666
  • Варна
Зузанке, аз цяла бременност изкарах разхлабена. Док ме бъзикаше, че ще запишат разстройството като нов симптом за бременност  Mr. Green  Линекс форте пиех, като станеше много зле положението, бързо ме оправяше  Crazy

ПП. Аз чакам спящата красавица да стане, да я водя на разходка. Тя може да реве, ама аз съм тъпа и упорита  hahaha

# 667
Вавче, аз със Смектата се справям, хем само 1 съм изпила Mr. Green Днес обаче като ми замирише на гадинско и ми се драйфа..никога не е било такова чудо  Laughing Успех на разходката, бъди упорита  Hug

# 668
  • София

Тук съм, тук съм... не ме отписвайте.... малката Зеленка просто се е ковнала и не иска да излиза. Заета е да ме смила от бой и сега се разхождам вкъщи и треса корема и дано престане да ме бие  hahaha

# 669
Аз идвам от док, влязох си супер нахално при положение, че чакаха около 10-15 жени отпред, но такава беше уговорката ни. Първите 2-3 мин док гледа и мълчи с една много сериозна физиономия, аз лега и се моля на Господ и всичко ми се сгромоляса..вкам си край, ето всичко се повтаря ooooh! След малко док пита колко мм е бил сака предния път, аз отговорих 9, а той каза "ами вече е 15"  Mr. Green Имаме си ембрионче с пулсации Mr. Green, а сме едва в 5 седмица и 2-3 дни по ехограф.  Mr. Green Вика ме след 2 седмици пак, за да видим дали ще прескочим критичния период този път..нямам идея как ще живея до тогава, ще трябва яко да стисна зъбите и да проявя конска доза непукизъм Rolling Eyes Дано всичко продължи да се развива така добре Praynig В понеделник ще правя контрола за листериозата. Имам една питанка към счетитата, понеже нямам доверие на нашата такава. Взех си докЮмент от док, с който да уведомя официално работодателя, че съм бременна.

# 670
  • Gone with the wind
Зузанке, браво, браво, браво  Heart Eyes
Стискам палци за понеделник всичко да е наред  fingerscrossed , а критичният период го забрави - този път няма да има такъв  Praynig
Не ти разбрах обаче въпросчето /не, че съм счетоводител, ама ..../ - какво те вълнува за документО?

# 671
Куч, ами как да го разбереш, като съм го изтрила въпроса Joy Питах как да процедирам, само го предавам в счетоводството, нали така? Най-тъпата част ще е с обясненията на управителите, че съм бременна, хич не ми се занимава с идиоти, които правят всичко възможно да не се налага някой да излиза в болнични, отпуски, да не говорим пък в майчински  ooooh!

# 672
  • Gone with the wind
Писах и в другата тема, ама - ако имате деловодство - предаваш го там, като си правиш ксерокопие, на което си искаш входящ номер и дата! Така си връзваш гащите, за да не могат евентуално да кажат, че такъв документ не са получавали.
Аз слава богу не се наложи да правя такива неща. Реакцията на шефа като чу, че съм бременна /наложи се да му кажа по телефона/ беше да се похвали на жена му с "ще си имаме внуче в офиса"  Laughing

# 673
Куч, мерси и тук Hug При мен нещата са по-сложни,
Скрит текст:
шефовете изтрещяха тотално, преди бяха много разбрани, но после станаха едни дребнави и гадни, не пускат хората в болнични, като ти се наложи да излезеш после те гледат накриво, предният път, като разбра единия, че съм бременна, направо ме побърка от нерви, все стоеше на главата ми, говореше ми като на малоумна, обиждаше ме..а преди бяхме приятели, познава мъжа ми, вършил ми е толкова добрини, както и аз на него..нямам идея какво стана после, вероятно идеята, че някой ден вече няма да съм в тази фирма го стресира, защото изнасям много работа на гърба си и съм му дясната ръка. Да, но не е това начина. Сега като помолих да изляза от работа, заради прегледа пак се започна с лошо отношение, вчера се заяде с мен без причина, просто крещеше и обиждаше, но и той не знаеше защо ooooh! В други ситуации се защитавам, упорствам и си излагам мнението открито, не позволявам да ме тъпчат в никакъв случай, но сега трябва да се щадя, затова и се опитвам да мълча. Ужасно враждебна е тук средата, не ми се стои и секунда Tired

# 674
  • Варна
Зузке,
да ти е живо и здраво ембриончето, да му тупка здраво сърчицето и Господ да е с вас и всичко да е наред оттук насетне Hug Hug Hug За документа Кучо ти е казала - направи копие за теб и искай входящ номер с подпис и печат.
Леле,
а как съм се затъжила за док, утре съм на цито, ще го видя за първи път след последната консултация точно преди 9 месеца Joy

Общи условия

Активация на акаунт