От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 163
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Тонче, ама ти ношпато го пиеш когато те заболи ли  newsm78, щото аз бях с ниска плацента, постоянно си имах болки през цялата бременност, а моя док ми казваше че ношпато трябва 3х2 да не го спирам дори и да не ме боли, като поддържаща терапия против контракции, ако искаш питай си АГ-то за това, а магнезия от 7-мия месец до раждането  Hug

# 646
Aхааа. Ми аз нямам още предположения за плацентата. На 21.05 ако кажат нещо. Калева ми беше казала в началото да си пия 3х1 , защото си имах онези нормалните болки. Като отшумяха го спрях и пия като ме заболи. В зависимост колко е силно- по 1 или по 2. Освен пак да си пия 3х1 като ме боли сега. Особено вечер се засилва болката. Може би като съм се преуморила повече през деня и вечер се натрупва.

Зу, не знам къде беше писала, че смяташ да си вземеш болничен, но подкрепям с 2 ръце. И на мен не ми се мъкне в офиса, но няма да го приемат много добре ако от сега ме залипсва. Пък и ме осигуряват на реалната сума и не искам да смъквам много осигурителния доход. Иначе на моменти се замислям. Вчера нещо мрънка шефката и седя и се чудя защо я търпя. Ако имаш възможност бий си шута, че и лято идва  Flutter

# 647
  • София
Тони, щом те осигуряват на реалния доход, болничните няма да намалят майчинството.

# 648
Тони, тя Веси вече ти е казала, че няма да ти се намали дохода, ако излезеш в непрекъснат болничен до края. Аз преди все мислих и премислях, но вече не ми дреме какво и как ще вземам, имам мъж като планина, да работи и да ни гледа с котАна  Mr. Green Той самият иска да спра да работя, защото тук е истинско бойно поле Crossing Arms При мен пък се получава така, че ако сега изляза в болничен ще имам едни 4 месеца от 2011 г, в които са ме осигурявали на нереално нисък ОД и от тях ще ми се намали майчинството, ама дреме ми Crossing Arms

# 649
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Виждам, че темичката се е оживила много, така ми харесва  Simple Smile
Ренденце, аз бях сигурна, че ще имаме момченце, още като си видях + тест . Радвай се, че цока детето  Mr. Green
Да ви кажа, колко съм била заблудена ... Вчера на прегледа обяснявам на Славчев как усещам бебето от 2 седмици, а той ми показва ехографа и ме пита : А сега, усещаш ли нещо ? Аз  - не , а той ми се усмихна и ми каза, че през цялото време съм усещала контракции, а не бебето . Започнах да му обяснявам как усещам потупване и нещо като пулсиране, а той се опитваше да ме убеди, че няма как да го усещам още . Ами засрамих се доста, а той човека се посмя с мен  Crazy

# 650
  • София
Асос, при кой доктор в Щерев се записа ?
При Арабаджи. Не съм я изискала специално, така се получи. Но е много е симаптична и съм спокойна с нея Simple Smile

Хаха, pettesa и Tonichka, ще помисля за аватара. Не пуша от 5 години, но девойката много ми пасва. Може да и бодна една маргаритка в устата с фотошопа за компенсация Simple Smile

# 651
  • Варна
Ау, Ваво, ква си гадна, бирата е полезна за бъбреците Joy Joy Joy Ти 'га ш'съ обадиш да гаврътнем по една плодова, а? И Зуза ще вземем, докат още не и се гади Laughing

Oх, ама не обича разходките дребната бре, незнам вече какво да я правя. Само я сложа в количката и започва мрън-мрън и после рев. Въртя из махалата само, като умопобъркана  ooooh! И не иска да спи навън, може да и се спи зверски, но заспива след като се приберем  Whistling Как ще я запознавам с гаджето незнам  Mr. Green

# 652
Това с маргаритката ми хареса Ассос Mr. Green Бодвай я Wink

Да вярно. Не се бях замислила. Не се смъква дохода. Но както казва Зуза- това да ни е. Мъжете ще му мислят. И без това втората година си е просешка тояга.
Скрит текст:
Винаги съм твърдяла, че искам да работя до като мога, но сега не мисля така. Усетя ли, че бебо се тормози и започне да тормози и майка си- ще спирам. Шефката на всички казва, че ще работя до 2 седмици преди да родя и ми дава 5 месеца да си гледам детето. Нека чака. Така ще стане Whistling А хем тя ме насърчаваше "раждай, та раждай"

Арвенче, братовчедка ми твърдеше, че усеща пулса му, но и аз като си сложа ръката усещам пулс... ама моя  Mr. Green И аз се изненадах, че бебо те подритва толкова рано, но пък знае ли човек. Нали най- рано в 18-та се усеща  Rolling Eyes Ама нищо де. Още малко ви остана с Весето да ви заритат момчетата. При мен това ми се струва ехееее, далеч, далеч. Даже още не мечтая. Всичко с времето си  Hug

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 13:35 от Tonichka

# 653
  • Варна
Вава,
ще кажеш, че са си плюли в устите с моя Mr. Green Съчувствам ти, отлично знам какво е. Бобо чак на 6 месеца и половина заобича количката, дотогава разходките май бяха мъчение и за двама ни Crazy Дано твоята кукла по-скоро си промени мнението Grinning

# 654
  • Варна
Оф, ми нали гаджета ще стават, явно и поведението им е еднакво  Mr. Green

Помня ги твоите неволи с количката, тогава се чудех как е възможно, уж всички бебета много обичат да се возят и да спят навън, ей сега видях как  ooooh!

Следобяда я изведох точно за 30 мин., не спря да плаче от излизането до прибирането, врътнахме 2 тигела около блока и се прибрахме  Crossing Arms

# 655
  • до едно тепе
Вавка вземи си слинг.Мен това ме спасяваше от седянето вкъщи Peace
Кучо разби ме с тая комбинация Shocked
Аз пък не ядях странни комбинации.То и кво ли ядях де Whistling

# 656
Арвенче, честит сини гащета  Hug, ми да ти кажа усеща се, аз Митето го усетих в 14-та седмица и никой не може да ме убеди в противното, само майката си знае какво усеща - все едно че ми пърхаче пеперуда в корема  Mr. Green

Ох Ваве ... дано да се размине скоро и да ви харесат разходките  Hug

Асос, и без маргаритката, само фаса да махнеш пак става  Wink, хайде за никнейма друг път ще те подчепя  Laughing Hug

# 657
  • shumen
Ох,Вава дано на малката и хареса скоро в количката.В началото и ние бяхме така,но сега вече излизаме с кеф.
Кучо,страшна комбинация.

# 658
  • Gone with the wind
Арвенче,  Hug
Явно според Славчев си била доста дълго с контракции. Да изчезват по-бързо, че да си изкараш спокойно до края. 
Всъщност на мен ми се е набило в главата, че контракциите се усещали като М болки - правилно ли съм разбрала  newsm78
Аз  станах сигурна, че усещам дребното когато получих един здрав ритник, а в същото време я гледахме на УЗ и я видях как го нанесе със засилка  Laughing Преди това все имах съмнение, че нещо ми буйстват червата  Embarassed  Всъщност на моменти ме подритва много ритмично, та пак се чудя тя ли е, или не  Embarassed

Снощи за пореден път отроних сълза как ще пропусна депеш, при което Боян предложи /да му се неначудиш/ да ме води на концерта - подскочих от кеф и хукнах да видя какви билети има, ама за кратко - не можело на стадиона - да сме си намерили градинка до него и от там да слушаме - много го е страх някой да не ме сръга в шкембето. 

Вава, и аз като Поспаланчо си мисля, че можеш да пробваш със слинг. Че ако трябва цяло лято да изкараш в къщи   Confused

# 659
Ааа Кучо никакви стадиони, точно така - в градинката  Hug
Контракциите се усещат по няколко начина - 1. все едно ти се ходи по г.н., 2.като преди М,
3. подготвителни - схваща ти се корема без болка (за тези имаш доста време)   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт