От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 164
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ау, Ваво, ква си гадна, бирата е полезна за бъбреците Joy Joy Joy Ти 'га ш'съ обадиш да гаврътнем по една плодова, а? И Зуза ще вземем, докат още не и се гади Laughing

# 631
  • Gone with the wind
това 'щото е малко, нали, особено частта с пръцването Joy

Ти се смей, ама пръцването на моменти е толкова хубаво и носи такова облекчение на стомаха, че идея си нямаш  Laughing

# 632
  Добро ЮтрУ

Убедихте ме! Няма да си замоназначавам лекарства  Peace Ако има пак болки ще звънна на моята док. да си каже, какво- 'що.

А за ЖК мисля да и дам още един шанс. Не защото нямам избор, а защото ми я препоръча моята АГ. Може да е груба пък да е добър специалист или аз съм предубедена, защото си имам доверие само на д-р Калева. Ако тя мърмори и аз ще мърморя, хич няма да и мълча... и ще си взема талона  Crossing Arms
Честно казано бих се записала при д-р Кинкина в ОБ, но не провеждат ЖК там. Алтернативи иначе имам. И 25-та ми е близо до офиса  Wink

Честита четиридесетдневка на Литъл/Биг Ко и на мама Кокоска  Hug Чакаме "документите"  Mr. Green

Абе бира може ли да си пийваме. Аз съм си взела безалкохолна, но не е същото. И по колко съответно/ на седмица/. Не че съм голяма пияндурница, но лятото с вечерята бих си сипвала по чашка.

Зуз, за стомаха и аз бях така. Беше ми по- скоро разхлабен. Обаче ела ме виж от известно време- другата крайност. Аз бях доволна в началото, защото знам, че е много неприятно това със запичането, ама не ме подмина.

# 633
  • София
Ех, че сте и вие пък!. И да се опитвате да  ме плашите, няма да стане  ppp
Каквото ми е писано ще си го понеса, сто процента позитивна съм вече  Simple Smile

А за киселините - пооправих си храненето и вече не ме безпокоят. По същия начин преборих и запека. Повечко мазнини и зеленчук и по-малко (да не кажа никакви) тестени и всичко е на шест. Но може и да е индивидуално това и да  не работи при всеки.

# 634
  • Варна
А, не те плашим, подготвяме те Joy Нема се пУашиш Laughing

# 635
на мен не ми се гади, така че Вавата и Месечинката хич да не ме плашат с та'а бира Mr. Green

Асос, мен изобщо не ме влекат никакви теста, дори ми става гадно, като ги подуша  Whistling Ядат ми се шишчета, пържоли на скара, домати, ягоди и череши и разни салати, стига да не е зелена таква  Mr. Green Хапвам си и сурови ядки  Mr. Green

# 636
  • Gone with the wind
Хахаха, аз пък като надуша месо /в чист вид/ и имам позиви. Виж саламчета похапвам. А онзи ден направо се учудих от себе си - направих си сандвич от козунак, салам и сосче от кисело мляко с копър и чесън . Мъж ми ме гледаше с широко отворени очи и виснало чене и не вярваше, че ще го изям  Laughing - мнооооооого беше вкусно  Mr. Green

# 637
  • При моето слънце
Хахах, Кучо, и аз се опулих  Hug Как е снахата, как ти се отразяват жегите? Като си спомня и аз как пуфтях (нали и зета ти е септемврийче), не ти завиждам.
Зузиииии,  Hug
Големи прегръдки и за Литъл Ко  Hug
Асос, радвам се, че притесненията са били излиши, честито и лека до края.
За гаденето - първите месеци имах силна непоносимост към перилни препарати, за простиране на дрехи и дума не можеше да става  Crazy

# 638
  • Варна
Зузо,
аз те каня на бира, пък ти - плашила съм те Crossing Arms Асосчето и тя. Не плаша бе, много съм добричка Joy

# 639
  • София
Кучо, ама и аз се опулих на сандвича ти.  Mr. Green
Тони, аз си пийвам по чашка Ариана радлер или друга подобна.  Blush
Кокоске, чакаме те после да разкажеш как е минало мероприятието.
Асос, завиждам ти за киселините...
Аз минах през всички гадости - гадене, разстройство, киселини...Сега чакам следващите!  Mr. Green Ама да не решите, че се оплаквам...Търпя си ги.

# 640
  • София
Хах, аз не съм казвала, че всичко ми е наред. С киселините се справих, но започна гаденето. В момента само от месо, но подозирам, че ще се разшири обхвата Simple Smile Което не е чак толкова лошо, като се има предвид, че стартирах с невероятен апетит.
А за алкохолът - бирата винаги ми е била гадна, но си позволявам 30 милилитра бяло или червено вино един, два пъти седмично, нещо такова. Казват, че дори било полезно.

Чудех се, когато/ако сменяте лекаря предупреждавате ли го? Защото бременността ми вече я следят в Щерев и смятам, че е редно да се обадя на стария, но ми е неудобно някак си ...

# 641
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Зузи, само така  Hug ... еми ще ти треперят още малко краката, то на нас ни треперят като те четем.
Асос честит пулс, това аватарче хич не ти мяса, ка'т те "вида" и ми се докашля чак  Simple Smile
Тонче, ношпа не помага ли бе  newsm78

# 642
  • Gone with the wind
Пете, добре е диването - подритва, подбутва, ръга - живот си живее  Heart Eyes. И като посмея да изохкам или да се оплача, баща й само я погалва, а на мен с укор в гласа ми обяснява, че "остава още малко"  Laughing Ама да видиш как търчи като прирева, че не мога да помръдна от дивана, или пък че не мога да се завъртя в леглото  Mr. Green /като легна и се отпусна започват едни зверски болки в кръста/.  

Асос, при кой доктор в Щерев се записа ?

# 643
Хайде и аз най- после тук. Изкарах цяла седмица на гости без компютър Crazy

Асос честито сърчице
Арвенче честити усещания.и честит мъж  Mr. Green Тъкмо се притесних за мъжкото присъствие в темата  Whistling
Дарма не ми остава много време за писане и четене - ще видиш как  е  Mr. Green. Влади не спи много, но пък за сметка на това доста цоцка  Crazy
Зузимного се радвам да те видя в тази тема   Hands Clap
Архи честит Петър, да ти е жив и здрав и много да те слушка иии любимата ми част некакви колики  Hug.
Тоничка рано е за магнезий
Кучо аз съм любител на странните комбинации, но твоята ме разби  Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 644
Аааа Кучо и мен ме уби с тая комбинация. Това бременността е странно животно  Mr. Green

Петеска, ми не. Ако ми помогне нош-па е за малко и пак се появяват болките. Снощи ме боля пак, пих 2 хапчета и през нощта пак усетих, че ме наболява  Confused

Ассос, мда, време е за смяна на аватара  Grinning

Рейни, моя кръщелник сука до 1г. и 9м. ( до преди 2 м.) Преди 2 дни му казахме, че ще имам бебе, и че е в корема и той като взе да ми дърпа деколтето да го видел, да го цунка  Joy Майка му като го пита какво ще си има бебето и той в нищото вика "цици", е вика "какво ще ги прави тея цици", и той "пипа... сам" Laughing  Едвам отказаха последното кърмене през нощта. Даже майка му спеше със сутиен, че да му даде цици по навик. Но по хубаво от това да се кърмите няма. Радвай му се че си хапва доволно и че имаш кърма.

Общи условия

Активация на акаунт