От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 150
  • 746
  •   1
Отговори
# 690

Скрит текст:
Кат не ти се казва тук, ще ми разкажеш като се видим на кафе  Heart Eyes

newsm53 Само мома Калина да заобича разходките и сме по улиците  Mr. Green

# 691
  • Gone with the wind
Аз да попитам - преди малко ме свиха зверски болки в корема. То дори не е точно корема - горе високо, баш под ребрата и по-встрани, не баш отпред. Имам чувството, че всичко ми стана на камък в горвната половина между ребрата и пъпа. Това не са контракции, нали  - прекалено е надалеч от матката newsm78

# 692
  • до едно тепе
Кучо чак под ребрата все още не ти е матката.Поне аз така си мисля.Легни и си почини,та да отмине болката.Ако се повтори си звънни на доктора.
Аз контракциите ги усещах като целия корем ми се стягаше дори в легнало положение,но не беше болезнено(спираше ми дъха някак но не от болка).Ох ама и аз как го обясних ooooh!

# 693
  • Gone with the wind
Поспаланчо, благодаря  Hug
Аз си го обясних /сама на себе си/ с нарастването на матката и разбутването на органите  newsm78
Пих едно но-шпа, полегнах леко и вече ме поотпусна болката - дали от хапчето, или просто си й е дошло времето да мине - идея нямам, мисля си, че е второто .
И да покажа какво купих на Пумпалка - много му се кефя  Laughing Знам, че надали ще го облече, ама беше тоооооооолкова сладурско, че не можах да устоя
Скрит текст:
- в ъгъла се вижда и една гривничка против  уроки, която е към комплектчето/

# 694
  • София
Леле много е сладко Кучоо Heart Eyes Стискам палци без болки вече!
Мами исках да ви питам какви колички сте си взели или ще си взимате? Аз съм в голямо чудене-за сега
фаворити са ми mamas &papas solo И Jane muun newsm78

# 695
  • Варна
Кучо,
много е сладко Heart Eyes За болката - да не е чревна или стомашна? Възможно е да е от притискане на стомаха или червата. Едва ли е нещо страшно, ако повтори звъни на док, да ти предпише нещо Hug
Айде, минах и аз през любимия док Laughing Каза, че съм се възстановила перфектно, епизиотомията не личала, изобщо не си личало, че съм раждала. Освен това в момента съм в ову, като казах на ММ, че може да работим за второ довечера само ме изгледа и изсумтя Joy

# 696
  • shumen
Кучо,много е сладко.Ооф,че и аз искам да имам момиченце.Има толкова много хубави неща за тях по магазините.
Рейни,да не ражда вече?

# 697
  • София

Кучо, пумпалка ще е ягодка като гледам. Много е сладко  Heart Eyes

Не съм се разраждала... Ирен не бърза да излиза от уютната квартира  Mr. Green Баща й я заплаши, че 9 месеца е безплатно, сега наем трябва да започне да плаща  hahaha

# 698
  • В къщурката на хълма на феите
зИлено а договор ще подписвате ли? Mr. Green

оф ние сме пак с колики .. аман вече!!!! ooooh! ooooh! ooooh! Crossing Arms Crossing Arms и зъби ни тормозят и просто ми иде да се гръмна .. поне от едното да се оттървем не може ли?!?! Cry

# 699
  • shumen
Добър ден!
Меци,от къде тия колики сега бе.Не минаха ли вече?Нас явно ни мъчат зъби и мрънка по нощите.

# 700
  • Gone with the wind
Ант ми се губи от известно време - шЪ я замолА да се яви на отчет  Heart Eyes

# 701
Здравейте момичета,
Рейни ти още ли си тук ??? Crazy Пожелавам ти леко раждане  Praynig
Честит бебок на Архи, живи и здрави да са   bouquet
Мале и като гледам списъка, съм след Мравето, кога се мина това време  ooooh!

При нас всичко е наред за сега, но док вече ме подготвя, че може да не
дочакаме термина за естествено раждане, а да го извадим секцио преди
това, заради намалените ми води  Confused  Аз разбира се съм съгласна, стига само
бебето да е добре, но все пак се надявам да си дочакаме термин  Praynig

Лек ден на всички !!!

ПС. Лелеее за малко да забравя, Зузи добре дошла тук, баш ми е драго да те "видя",
пожелавам ти лека бременност, и всичко да е наред до края  Heart Eyes

# 702
Ой, Мецко  Hug Не ти е лесно, представям си. Аз се оплаквам на една майка за коликите и тя ми разправя как и нейния син, който е като Ема още имал колики  Tired Аз й викам- ауу, а тя бърза да ме успокои, че при момчетата били повече, да не се притеснявам  hahaha Е, явно няма значение пола  Mr. Green
Куч, може да е притикане някакво, скоро ще почне да усещаш как бебка се мести в единия или другия край на тумбака  Heart Eyes А костюмчето е жестоко  Heart Eyes
Май е това за сега  Mr. Green

# 703
  • София
Момичета, я да питам тези, които са по напред. Нали от няколко дни имам някакви странни усещания като потупване и си мислех (надявах се), че това е беб. Обаче го усещам само отляво, а не вярвам да стои само там. Та предполагам, че не е той...Знам, че едва ли ще ми кажете какво усещам, ама ей така, някакви предположения.

# 704
  • Gone with the wind
И аз така я усещам - потупване, подбутване, не знам как да го обясня по-точно newsm78
Първоначално се чудех тя ли е, не е ли, но на ФМ точно я видях как бие един къч и го усетих, та вече бях сигурна  Twisted Evil
Не съм усетила нито пеперудките, нито плуващите рибки, нито лазещите червейчета /които не били неприятни/ на майка ми, направо побутването си усетих

Общи условия

Активация на акаунт