Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 656
  • 776
  •   1
Отговори
# 30
Софи, не съм видяла кога са си съскали двете, видях ги, че се засякоха на стълбите в холдинга и Венус и каза нещо, но Зейнеп не се трогна особено.
Ииии, чок зор значи, Зейнеп бой да яде - понеже Кузей не я наби, дай сега Венус да и тегли един бой ! Laughing

# 31
ece yörenç‏@eceyorenc

Hakuna Matata .. (Kuzey'in lafı gibi yani "sıkıntı yok")

Expand

# 32
Зейнепки, съвсем сериозно си мисля, че Кузейката ще кара Св.Валентин с Дениз. Пак, ще си обича Джемре, Joy просто няма да знае какъв смисъл се влага в този ден.  Така, както и Сами се зачуди в гражданското що на тоя ден няма свободни часове. Разходки по кея,разговори, майтапи и т.н. Да се видят по така след първата среща.Инициативата ще е на Дениз.
Зейнеп ще си е с Бурак. От не май къде. Гюней с Бану. Гюнейката ще се измъкне от положение. Като неуравновесена личност. Баръш ще си иде при Симай.
Мелда и Джемрето, въпреки надеждите, които са възлагали за този ден, ще останат разочаровани.Мое мнение.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 23:23 от dafne_1

# 33
Софи, не съм видяла кога са си съскали двете, видях ги, че се засякоха на стълбите в холдинга и Венус и каза нещо, но Зейнеп не се трогна особено.
Ииии, чок зор значи, Зейнеп бой да яде - понеже Кузей не я наби, дай сега Венус да и тегли един бой ! Laughing
Зор я и то голям, да не се налага ние да влизаме във филма Wink

# 34
Абсолютно, много й дреме на Зейнеп за Венюс. Даже я постави на място. Кани я Бурак и затова когато има време е с него.
И никой не може да съска повече от Джемрето.Факт.

# 35
Зор я и то голям, да не се налага ние да влизаме във филма Wink

Сакън ! Че мен изтърват ли меееее- оле, Марийо ! Mr. Green

Дафне,  Hug като гледам - и на нея никой не и се връзва ! Laughing

# 36
# 37
Ха, ами, че тя Зейнеп не знаеше, че Венюс и Бурак се гушкат, нали? Кажете де, Зизу? Whistling
Пък и като гледам как се трогна от заканата на Венус, малииии чак на петите си плю... Глупости.
Отговори подобаващо момичето- не е знаела.  А и каква вина има като Бурак я преследва- нали всички видяхте, че отиде у Кузей  заради нея?! Джумрето се годява, омъжи и пак прекрасна...
Зейнеп само да погледне някой си и става "зла вещица". Боже, боже... Shocked

# 38
Ха, ами, че тя Зейнеп не знаеше, че Венюс и Бурак се гушкат, нали? Кажете де, Зизу? Whistling
Пък и като гледам как се трогна от заканата на Венус, малииии чак на петите си плю... Глупости.
Отговори подобаващо момичето- не е знаела.  А и каква вина има като Бурак я преследва- нали всички видяхте, че отиде у Кузей  заради нея?! Джумрето се годява, омъжи и пак прекрасна...
Зейнеп само да погледне някой си и става "зла вещица". Боже, боже... Shocked

Hug Не могат да превключват още на Дениз. Hug Hug Hug

# 39
Заредете батериите- моля заповядайте! Витамините подпомагат и мисленето.  bouquet

# 40
 Hug Благодаря, благодаря. След шампанското, ще ми дойде много добре.
Шани, в р.форум Mawada е с гифче от срещата на Дениз и Кузей.Как става това?

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 23:50 от dafne_1

# 41
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брях, ooooh! Избегах за малко да оплакнем окото с Деймън и изпуснах спора.

Има въпрос към мене относно Зейнеб...ама не го стоплих съвсем.
Аз Зейнеб не я харесвам и не давам да диша в орбитата на Кузей...(все едно некой ме пита мене... Mr. Green).
За мене Джемре си е неговия човек...ама се чудя още колко вежди ще оскуба докат решат да омачкат чаршафите.  Crazy

А па оная баба ти Гюлтен веке внуци от Киво сънува... Joy Joy Joy
Вай, вай...а тия още не са взели мерка на дивана... Joy hahaha Joy

# 42

Е как как? newsm78 Влизат тайно тук и ни крадат интелектуално и виртуално...
Рускините са винаги крачка пред останалите, хич не ме изненадват.
Спорят яко и са перфектни в аргументите си! Школа, какво да каже човек... Нъл тъй, Дафне? Hug

# 43

Е как как? newsm78 Влизат тайно тук и ни крадат интелектуално и виртуално...
Рускините са винаги крачка пред останалите, хич не ме изненадват.
Спорят яко и са перфектни в аргументите си! Школа, какво да каже човек... Нъл тъй, Дафне? Hug

Охххх, много е сладурско гифчето. Кара те да се усмихваш. Много як форум. Имам си няколко любимки. Влизат и в нашия форум.

# 44

Благодарности на Роминка за новата тема и на Терзийска за фрагмана!   bouquet  bouquet    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт