Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 653
  • 776
  •   1
Отговори
# 735
Джемре Панда объркали са животното  Peace

# 736
Translation of the bar scene! ...Kuzey: Yaa my honey come on, everyones looking at us

KG English PageKuzey: Cemre
 Cemre: Am I drunk or am I really seeing him? Kuzey I can't believe it.
 Kuzey: Come on get up, come on, come on
 Cemre: Wait a minute, let me introduce you two. Look Demet this is Kuzey, Kuzey this is Demet
 Kuzey: Youve had a little bit to much to drink
 Cemre: No, no I'm not drunk
 Kuzey: Come on
 Cemre: Come, tonight you two can start a new friendship
 Kuzey: Cemre I told you to get up, Baris is looking for any excuse to create a new story about you
 Cemre: Koz, mum says Coz to, you two say it the same
 Kuzey: Come on, come on get up
 Cemre: Wait a minute
 Kuzey: Cemre get up
 Cemre: Demet please don't go
 CEMRE TO KUZEY
 Come on let's dance, dance please
 Kuzey: Yaa what are you doing?
 Cemre: Say something nice to me, something nice
 Kuzey: Panda, panda
 CEMRE LAUGHS
 Cemre: Your not romantic at all
 Kuzey: Ok, romantic panda, come on
 Cemre: Kuzey please
 Kuzey: Yaa my honey come on, everyones looking at us
 Cemre: Look, my honey is nice, lovely
 Kuzey: Cirkin (ugly)
 Cemre: Lovely
 Kuzey: Cirkin (ugly) come on let's go home

Translation of the Cihan, Zeynep, Cemre & Kuzey scene
Cihan: What are we going to do now?
 Kuzey: Youve done a lot today, go rest, you have school tomorrow
Cihan: Ive done my homework, I have nothing to do
 Zeynep: What do you want to do?
 Cemre: Do you like pizza?
 Cihan: I love it
 Cemre: Do you want it eat at home or shall we go out?
 ZEYNEP NOT AMUSED THAT CEMRE'S STILL AROUND, REMINDS HER OF HER APPOINTMENT!
 Zeynep: Didn't you have a appointment with your lawyer that you had to be at?
 Cemre: Lucky you reminded me (Cemre is not happy)
 Gulten: Cemre
 Cemre: Ok mum, let me just get my bag
 Nevermind Cicos, tonight I promise we'll go and get pizza
 Zeynep: Kid shouldnt have to wait till tonight his hungry, me & Kuzey will take him now.
 Kuzey: I'm going to the Makara stand so i'll feed him there don't you worry.
 Cihan: That'll do
 Kuzey: And tonight we'll go cinema
 Cihan: Really, thanks a lot
 Cemre: Have a nice time then
 Zeynep: See you, bye
 Kuzey: Yeah

# 737
  • Пловдив
Аааа, Пирожка, не сме, не сме ! Wink И на 20 и на 30.... да не ги смятаме . Laughing
Не съм забравила, случвало ми се е да се напия, ама винаги съм внимавала да не излезна изтипосана по вестниците, особено висяща на врата на някой чужд мъж ! Laughing

Охооо, очевидно си доста известна личност щом се е налагало да внимаваш  photo Браво, щом успяваш да се контролираш дори когато си се напила #Crazy
 Drunk

# 738
  • Пловдив
Повече от ясно е, че интересът на папараците не е заради Кузей.  Не бих упреквала човек, в приповдигнато настроение, каквото е на Джемре в бара, за действията, но пък поведението на трезвата Зейнеп е под всякаква критика. Толкова евтини номерца - и провикването в кухнята на Кузей, и това, че поля Гюлтен  nono newsm11

Добро утро  bouquet за превода.

"Kuzey: Yaa my honey come on, everyones looking at us
 Cemre: Look, my honey is nice, lovely"  Heart Eyes txtloves

# 739
кой какво прави все Зейнеп ви е крива,а Джемрето света вода ненапита  newsm78

# 740
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Вай беееее...един ден ме нямаше...изписали сте темата. Hug

Кво ще къдриме ТУДЕЙ? Thinking

Къде е Роминка...темата свърши. Peace

кой какво прави все Зейнеп ви е крива,а Джемрето света вода ненапита  newsm78
Ам, чИ тъй бе мац... Hug нали трябва да е интересно.  Whistling

Джемре е номер 1 Mr. Green

Тва тука кат в "дневниците.." Имаме ли СТЕЛЕНфенки? Joy hahaha
Щот аз съм ДЕЙЛЕНфенка... Heart Eyes Laughing

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 13:33 от Зизу

# 741
Зизу, и аз съм от Деймън фенките  Mr. Green

# 742
  • на морето
Уж, Кузей влюбен  и обича   Джемре,но "Джемрейките" не  вярват на себе си и на него! Все  Зейнеп е лоша,крива и злобна, ако тя се беше напила така ,незнам какви думи щяха да се изпишат по неин адрес.

# 743
  • Пловдив
Мараба!

bouquet

# 744
  • Тук някъде.....

Панда значи много повече от олмаз   Heart Eyes
В смисъл?

Уловена, голямата панда прави маймунджилъци, които се радват на вниманието на случайните зрители. Въпреки това, пандата е всъщност в известна степен сприхава и избухлива. Китайското правителство си е създало практика да подарява или да дава назаем големи панди на други държави в знак на приятелско отношение. Су-Лин, първата голяма панда, показана на запад, достига САЩ като бебе през 1936, и до смъртта си през 1938 е една от най-популярните атракции в зоопарка Брукфийлд близо до Чикаго. Две други големи панди — една мъжка и една женска — са подарени на САЩ от китайското правителство през 1972. Те са настанени в националния зоопарк във Вашингтон. Оттогава насам още няколко зоопаркове са получавали панди, като китайците са разрешили само 40 панди да напуснат родната им земя.`Пандите са застрашен вид.

Браво, Стела!  Joy Joy Joy Аз ги харесвам пандите, сладки са и са пакостливи. Няма какво да й се сърдя на Джемре, и по-големи простотии от нейните съм правила взети накуп /само не съм се женила от яд  Mr. Green/, и съм била на 20 и нищо лошо не е направила. В смисъл, ако е направила нещо наистина лошо - няма да напиша и дума, но не е така. В крайна сметка, последиците са за нея, Кузей сам се хвърля да я защитава. Не мисля, че Джемре е провокирала по някакъв начин Кузей да дества по този начин. Кузей бу.

# 745
  • Пловдив

Ненапита я! Все още никой не я е сефтосал!  hahahaА на другата си личи стажа! Хубаво се слага, ама не го вдига!!!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 746
Уж, Кузей влюбен  и обича   Джемре,но "Джемрейките" не  вярват на себе си и на него! Все  Зейнеп е лоша,крива и злобна, ако тя се беше напила така ,незнам какви думи щяха да се изпишат по неин адрес.
Мило... Hug ние вярваме във връзка Джемре-Кузей. Peace
А, Зеино...тя може да вземе Гюней със себе си и хванати за ръка да се метнат в Босфора. hahaha Joy

Аз не знам колко се е напила Джемре, не съм гледала последния епизод, но какво то и да е направила и е простено...милата...има нужда да разпусне малко. Mr. Green

# 747

Ненапита я! Все още никой не я е сефтосал!  hahahaА на другата си личи стажа! Хубаво се слага, ама не го вдига!!!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 748
 Вече мисля е ясно защо Джемре влиза в затвора  Confused
Снимките от предната серия изпратени на Баръш, са от Гюней както и тези на Джемре в пресата. Това е неговия стил на действие Peace Обзалагам се ,че повратната точка е Гюней, той би пратил Джемре в затвора за да няма шанс да е с Кузей.

Злобата на Зейнеб е безгранична, особено в последния кадър колко тежко дишаше от злоба и омраза. Така се е пуснала по спиралата на омразата, че неминуемо ще затъне. Гарантирам ,че от зейнеб няма да излезе нищо добро, и в един даден момент ще лъсне  цялата и прелест без маска и грим. Ясно е ,че е обречена въпрос на време е само!

Симай , какво ще кажете.?! тя като ,че ли лекинко се влюби в Баръш и беше наранена. Познах от преди ,че на пръста и стои пръстена на Джемре от фрагмана за сезона.
Баръш я употреби по ужасен начин , което за пореден път затвърди мнението ми за него на егоцентрик и  гадняр да не каже някой ,че защото бил наранен и изоставен от жена си...bull shet

Хандан, по красива от всеки път във филма до сега., но и тя погълната от самосъжаление. Защо реве, нали искаше точно това "Нов живот" и да се отърве от Сами.., но Не явно това не иска, а по скоро нов живот за себе си от който да гледа как Сами се гърчи и живее сам в останките си. Тя иска той да е нещастен, самотен и жалък, а тя да го гледа от високо от своя "Нов живот"

Гюней ще излезе от кашата с Мелда нямам съмнения по въпроса, той отстрани Бану и е на път да премахне Баръш в удобния момент, ще намери начин и за Ебру, единствено незнам как ще се справи със Бурак....

Иска ми се да знам какво каза Баръш на венус преди да я целуне newsm78

# 749
  • Тук някъде.....
Мило... Hug ние вярваме във връзка Джемре-Кузей. Peace
А, Зеино...тя може да вземе Гюней със себе си и хванати за ръка да се метнат в Босфора. hahaha Joy

Аз не знам колко се е напила Джемре, не съм гледала последния епизод, но какво то и да е направила и е простено...милата...има нужда да разпусне малко. Mr. Green

Развеселена беше, дори не беше кой знае колко пияна  Mr. Green От началото на филма Кузей се е напивал зверски доста пъти, вярно, че е мъж, но тя не беше кьоркютук пияна.

Общи условия

Активация на акаунт