Кое име да изберем Симона или Елисавета?

• 4 500
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • София
за Симона гласувах.
Елисавета не ми харесва.

# 16
За Симона гласувах и аз. По лични причини Mr. Green
Елисавета ми харесва също.

# 17
Симона. Peace

# 18
  • Сопот, Пловдив
Гласувам за Симона, разбираемо защо, синът ми е с подобно име. Незнайно защо никога не съм го харесвала това име Елисавета, предпочитам Елизабет.

# 19
Не харесвам Елисавета Peace Глас за Симона. Обожавам предложеното Е/Катерина Heart Eyes

# 20
Елисавета! Heart Eyes И аз свързвам името с "Крадецът на праскови". Може би произведението, което най-много ме е "грабвало" в училище. Heart Eyes
П.П. Елисавета ми е в ТОП 3 най-най-най-най красиви женски имена. smile3544

# 21
Елисавета.

# 22
Елисавета.
Гласувах за него и после прочетох, че каката е Александра. Това още повече затвърди избора ми.

# 23
Симона  Simple Smile

# 24
Благодаря на всички, които се включихте с мнение. Много ми помогнахте, преди това не предполагах, че името Елисавета се харесва толкова.  А за предложението Елизабет, това беше и моето предложение към нашия тати за име, но той не иска да е "чуждо" име, а с типично българско звучене, затова и преминах на българския вариант Елисавета. Който също започва да ми харесва все повече  Grinning

# 25
Елисавета.

Авторке, някъде прочетох, че искаш галеното на Елисавета да е Елиза и така да наричаш бебето.
По-скоро направо бих избрала Елиза.

# 26
Sourcherry правилно си прочела, харесвам идеята ти и аз съм го мислила, но мъжа ми иска да е с българско звучене самото име, а за обръщението няма против, как ще  е. Затова ми харесва този вариант и той доволен и аз. Името Елиза много ми харесва.  Grinning

# 27
Името Елиза много ми харесва.  Grinning

И на мен, по-хубаво е от Елисавета.
Има опция и галеното да е Лиза, ако бебето е Елисавета - пак е хубаво.

# 28
  • София
На мен Елисавета повече ми харесва от Елиза.
Важно е истинското име, а за галеното..ако искате и Боби може да и казвате  Laughing

# 29
На мен Елисавета повече ми харесва от Елиза.
Важно е истинското име, а за галеното..ако искате и Боби може да и казвате  Laughing
Така е.

Общи условия

Активация на акаунт