Кое име да изберем Симона или Елисавета?

• 4 503
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Елисавета.  Heart Eyes

Една от най-силните, смелите и прекрасни жени, които познавам - леля ми, носи това име, а и както някой спомена, от "Крадецът на праскови" го харесвам още повече. А и се връзва идеално с името на каката.  Peace

Симони познавам поне 5, някак банално ми е вече.

# 31
  • Бургас
Симона.

# 32
Елисавета
На мен по -любимо ми е Елизабет, дори се колебаех между него и Екатерина...нооо щъркела ще ни сюрпризира с юнак Wink

# 33
Симона.

Повече ми харесва Моника обаче.

# 34
  • София
Елисавета ми харесва повече, а е и значително по-рядко срещано. Има някакво величествено звучене. Първоначално гласувах в анкетата без да прочета надолу, но като видях, че другото дете е Александра просто съвсем ми пасна вече. Галено Елиза също е прекрасно, надявам се да се спреш наистина на това красиво име

# 35
# 36
  • Някъде по Дунава
Елисавета  Peace Така исках да кръстим дъщеря ми, но и на мъжът ми му се струваше дълго и предложи Елеонора, което пък на мен не ми хареса. И така стана Елица.

# 37
Не гласувах, защото и аз съм за Елизабет.

# 38
Момичета много благодаря на всички, които се включиха и изразиха мнение. Помогнахте ми да видя нещата по-обективно и през повече очи. Аз и съпругът ми взехме вече решение за името и то е Елисавета. Наистина прекрасно име, което вярвам, че дъщеря ни ще носи с гордост.  Simple Smile

# 39
Прекрасен избор.  bouquet

# 40
Благодаря  Grinning

# 41
Чудесно! Simple Smile Дано всичко мине леко и безпроблемно, мини да се похвалиш после!  Hug

# 42
  • с/у ОколоМръсТното
Избрали сте, но все пак и Елизабет е вариант.
Ели, Бети, Лизи... Богато на умалителни имена е това име. Споменавам го, просто защото не обичам дълги имена.  Tired

# 43
  • София
Момичета много благодаря на всички, които се включиха и изразиха мнение. Помогнахте ми да видя нещата по-обективно и през повече очи. Аз и съпругът ми взехме вече решение за името и то е Елисавета. Наистина прекрасно име, което вярвам, че дъщеря ни ще носи с гордост.  Simple Smile

Браво на вас, взели сте правилното според мен решение. Пожелавам ти и стискам палци всичко да мине възможно най-гладко с раждането.

# 44
Избрали сте, но все пак и Елизабет е вариант.
Ели, Бети, Лизи... Богато на умалителни имена е това име. Споменавам го, просто защото не обичам дълги имена.  Tired

На мен името Елизабет ми харесва много, но не и на съпруга ми, затова отпада.

Общи условия

Активация на акаунт