Време ни е за промяна 76

• 15 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
какво се хилиш на слънцето newsm78

Виконте, аз от вчера съм тук, ама съм с 40 градуса температура. Днес влязох само да честитя на Титето и после да ви прочета, ма ко да напрая, че първо видях новата тема Crossing Arms
няма да взимам повече прахоляк тогаз Crossing Arms Crossing Arms

# 31
Меме искам голямо бебе Wink

# 32
 Joy Joy Joy Joy Joy неудобна работа , я да стегне малко жената

# 33
  • софия
ей сръдло... да оздравяваш  Hug  Hug  Hug

# 34
слънчо ти най-си траеш, а най висока температура въдиш. кво пиеш душо

# 35
  • Sofia
Леле, Слънце, как деяниш с тая висока температура  Hug Hug 

# 36
  • Пловдив
Слънчо,  Hug Hug Hug
моите гости закъсняват  Mr. Green

# 37
Слънчо , много добре си се подредила, оправяй се бързо  Hug

# 38
ще се оправя, то такова кат мен лесно се не затрива Crazy

Вико, пия Motrin и Tylenol, слагат ми и разни оцети. Вече съм по-добре, кошмара беше по пътя. ама ми е много отпаднало и всичко ме боли и затова гледам да не седя много на компа. бухам кат за световно и ушите ми бучат зверски. скапана работа общо взето.

Забравих да поздравя Бела специално с добре дошла! най- после падна от балкона Hug

# 39
тиленола не е зле. лягай и да те глезят

# 40
слънце,оздравявай Hug

Аз днес само дето не полудях!Снощи моята хубостница нали падна и и се поду крачето.Днес преди обяд ми се стори още по-подуто и реших да я заведа до спешното.Отидохме-излиза един мърляв доктор и ми казва-Ми то като го гледам детето добре си стои на краката,няма данни за фрактура,ми то каква снимка то днес е събота,няма никой и т.н.Всичко това без да му събуе на детето обувката да види глезена.Наредих го аз едно хубаво и си тръгнах,Отивам при дежурния дж.п. преглеждат ми детето и се оказва, че въпросния лекар от спешното връща вече второ дете за деня.Ако искате ми вярвайте,но тази лекарка взе една кутия бонбони и още някакви сладки и отиде в спешното-с него казва така се работи иначе няма да извика специалист.След 10 минути рентгенолога вече беше дошъл.Направихме снимката и ми казаха, че имат съмнения за счупване но трябва да отида до Варна за консулт с ортопед и евентуално гипсиране.Последва 2 часа чакане в спешното във Варна и вече сме с гипс.Купихме и патерици за да може да се движи из къщи.
Нямам думи,възмутена съм.Как може да изгониш дете от спешното без да го прегледаш smile3511 Какъв човек си ти бе,докторе,ти душа нямаш ли?!Реве ми се,крещи ми се!!!!!!!Гледам я как се движи из къщи с тези патерици и не мога място да си намеря.За пореден път се чувствам безсилна пред здравната система в милата ни страна!

# 41
  • софия
Пими, страшна идиотия, да се оправя бързо детето  Hug

Слънце, най-гадния грип си хванала, и ти оздравявай бързо  Hug

# 42
Какво да ти кажа Пими  Hug Дано да се възстанови бързо Ивка .И аз съм разочарована от здравната ни система.Има случаи когато ,дори и парите не помагат да се обърне нужното внимание ,а после вече е късно  Tired

# 43
Мале Пими  нямам  думи просто  ooooh!   Crazy  да  се оправяте   бързо  Hug
Слън4о  и ти  Hug
Няма  такова  ядене днеска  при мене  ебаси  Crossing Arms Whistling пуста лакомия

# 44
  • Sofia
Пими, бързо да му зараства крачето на детенце  Hug За здравната ни система нищо добро не може да се каже, за съжаление.  Трябва да си късметлия, за да попаднеш на съвестен лекар, който наистина да е загрижен за пациента. Ако не умираш или не плащаш вероятността да ти се обърне внимание е малка. Даже и това с умирането не е винаги е мотивация, ако пациентът е възрастен. На една приятелка дядо й на близо 90 г. три болници в Сф го върнаха с белодробна емболия и със сърдечна недостатъчност. Не искат да го приемат и това е, най-накрая успя след 1 седмица зор да го вкара в 4-та градска.  Човек умирал от болки, не можел да спи и да диша. Той щото е ветеран от войната и искал във ВМА да отиде, там им казали, че ветераните от войната са последни по предимство  newsm78 Ще каже човек, че идват на талази, то сигурно има трима живи  ooooh! И от двете кардиологични болници са го върнали, казали че щом ставал не бил толкова спешен. Смятай, човек с емболия да не е спешен.

Общи условия

Активация на акаунт