Отговори
# 345
Игуб с дрехите го нося,но той си е доста тежичък.Тъкмо се зарадвах,че ми е удобен тоя слинг. Sad
За плодовете предполагам,че не се дават самостоятелно ,защото целта е да се приучи детето да се храни правилно и да приема необходимото количество от всяка основна храна.Правилно е половината от всяка порция да е зеленчуци,останалата половина се разделя на въглехидати-една четвърт и белтъци-още една четвърт.Когато се приемат плодове на обяд и каша след обяд детето реално е яло само въглехидрати.Плодовете съдържат бързи въглехидрати и в по-голямо количество водят до рязко покачване на исулина,спадане на глюкозата и съответно глад.
Бейбито днес имаше разстройство на втория ден на оризовта каша,но на обяд давах тиква,а кашата беше с круша.Утре се колебая дали да не го оставя само на кърма или да дам само ориз.Нещо се опитва да се сополиви може и да се разболява и за това да се е разстроил. newsm78.Днес за малко да пробва крем супа с мляко на брат си,много е бърз.
Миланова помним всичко,едни помнят една част,други друга, всеки си пречупва нещата през неговата си призма,хем сме виртуални,хем не сме,докато ти създава повече положителни емоции пиши

# 346
  Вг1 и аз като теб всичко чета, а после забравям кой какво е казал и си съчинявам.
  Като разбрах че ме четете и помните ще досаждам, защото до преди 1 час мн ми се спеше, но сега ми мина съня и пак ще кукувам сигурно до 1-2, мн гадно така...
   Та на 90 дневната диета съм от почти месец и не съм мръднала и килце даже, нито грам, като грешен дявол се мъча а ми се яде ли яде, та въпроса ми е защо поне едно кило не свалих бе джанъм??

# 347
  • София
миланова, може да нямаш за сваляне  Wink

марли, аз не мога да си представя да чета избирателно  Thinking
Чета всички ви, и се опитвам да запомня и да взема отношение където мога /е далече съм от паметта на Белвердето  Heart Eyes/

понякога и аз съм имала момент да се чудя четете ли ме, или не.

Ди за количките, Плами проходи рано на 10 мес, количката я ползвахме до годинка и 3-4 мес. Не че много искаше да седи там, но пък и не можеше да върви дълго....
За лятна, лека количка съм с две ръце. Смятам към юни месец да го мятам моя синковец там, такъв благодат е с количка 6 кг  Laughing.

# 348
Аз си отварям темата в един подпрозорец и пиша поста в друг, така отговарям на повече хора без да помня  Mr. Green Но и пиша само на хора, по чиито теми мога нещо да кажа  Hug
milanova123 и аз те помня  Hug

# 349
Миланова за да свалиш 1килограм от теглото си независимо дали си на 90дневната или на африканската трябва да имаш разход от 7000 ккал Peace

# 350
  • София
milanova помня те и аз  Hug Аз поне си спомням почти всички от началото може би още  Blush
Така и не разбрах значи тази синя книжка каква е  Embarassed Embarassed Embarassed Знам,че тези които са при нашия педи нямат такива.Имаме единствено имунизационен паспорт  Crossing Arms А като не знам каква е тази синя книжка как ще питам доктора за нея  hahaha Като го питах за изследването за бъбреците и ме питаше къде съм го чела и аз започнах да увъртам,че не е фен на БГ Мамма  Blush Трябваше аз да му обяснявам за изследването.Щял да провери и сега на 12ти като сме на преглед ще го питам какво стана.Иначе аз пак тъпо да питам,това ли имате в предвид  newsm78

# 351
да  Hug
Да взема да се изаква това дете, че не мога да ги оплета тези цветя за госпожите  Crazy На 20 мин се буди  Rolling Eyes

# 352
  • София
Ааа добре значи и одеве познах,но ме учуди,че каза,че това е за работа  Hug Явно ти си имала в предвид трудова книжка  hahaha Hug

# 353
Ааа добре значи и одеве познах,но ме учуди,че каза,че това е за работа  Hug Явно ти си имала в предвид трудова книжка  hahaha Hug
На трудовата викам здравна, на здравната синя  Crazy ooooh!
Преди 10 мин се събуди окончателно  Crazy Пижама парти, бейби  Mr. Green Аспиратора е много вкусен  Laughing БА МА-МА му  Joy
Което ми напомня, че баща й днес, докато тя му скубеше косата, я напсува на майка  Crossing Arms Грубиян, само заплашва  Crossing Arms Mr. Green

# 354
Миланова, а дрехите ти как са? Помня те и аз Simple Smile даже като си мисля за старозагорска среща и за Диди и за теб, и за Амуринка мисля, сега и Vg1 слагам вече в сметките Simple Smile
Зафира, не знам, все си мисля, че едва ли е от слинга, а ако ти е над якето, значи е още по-дебело облечен  Rolling Eyes ама пробвай по метода на изключването или го сложи по пмаперс само и виж на същото място ли се пада шева на слинга.

С тия сини книжки и аз само за жълта си мисля  Joy

# 355
ааа иглуб, аз съм в Сф Simple Smile)) моята баба е в Ст. Загора Simple Smile и  рядко (за съжаление) ходим да я видим как е и тя да види дребчо как е Simple Smile

# 356
ааа иглуб, аз съм в Сф Simple Smile)) моята баба е в Ст. Загора Simple Smile и  рядко (за съжаление) ходим да я видим как е и тя да види дребчо как е Simple Smile
А, знам, знам, че си в София Simple Smile то не пречи да си мечтая за национална среща в СЗ  Joy а ти си имаш и повод Simple Smile

# 357
Добро утро   newsm46 newsm46 newsm46
Тайра, това са книжките да  Hug на нас вътре са ни вписани имунизациите  Peace
Миланова, помним те  Flutter а за диетата, измери ли си обиколките преди да почнеш и сега? може да си свалила на сантиметри, което за мен е по-важно от на килограми  Crazy Crazy иначе и аз от днес я почвам, ама ще си правя тае-бо-то, че тая Руми много ме изморява, пък и нямам време за нея  Blush Blush
За лятна количка  не мога да помогна, но аз имам от сестра му на ММ Куини..супер лека е, даже май била спечелила някаква награда за най-лека и компактна количка..та мисля си, че ще ми дойде идеално  Twisted Evil Twisted Evil
Ани4ка, кво става, ще ме черпи ли твоя мъж  Mr. Green

# 358
Добро утро Simple Smile

Като чета за Стара Загора и се сещам за една мама от предишния отчетен, която много харесвам и все се заканвам, че като минем......

И преди съм писала, не отразявам всички и всичко. Когаато не съм наясно с нещо си мълча и следя, когато чета, чета всичко (понякога по диагонал), а когато не чета си признавам.

https://lh4.googleusercontent.com/-f0QrJxbdVOE/UTcAFBWooDI/AAAAA … 208_122a%2520.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-i2QTsJNXoXU/UTcAHLOaFCI/AAAAA … 208_125a%2520.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-L-K7YwPcIgs/UTcARx4YUCI/AAAAA … 208_144a%2520.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-mzp8RAl5mVA/UTcAMk-NGaI/AAAAA … 208_134a%2520.JPG

За книжките - не бързам да я взимам. Системата е централизирана и по ЕГН се вижда дали си осигурен и дали имаш ЛЛ. Картоните и на четирима ни са си при нас.

за количката - много си харесвам количката. Единствената причина да вземем нова - лятна ще е за да може да се сгъва като чадърче и да не заема място при пътуване.

# 359
dbs, стра хот ни сте! Много красиви снимки, но благодарение на моделите! А тази с книгите  Heart Eyes

Обмислям и аз за лека лятна количка, но ако успеем да продадем голямата, дето и без това не я ползвам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт