За плодовете предполагам,че не се дават самостоятелно ,защото целта е да се приучи детето да се храни правилно и да приема необходимото количество от всяка основна храна.Правилно е половината от всяка порция да е зеленчуци,останалата половина се разделя на въглехидати-една четвърт и белтъци-още една четвърт.Когато се приемат плодове на обяд и каша след обяд детето реално е яло само въглехидрати.Плодовете съдържат бързи въглехидрати и в по-голямо количество водят до рязко покачване на исулина,спадане на глюкозата и съответно глад.
Бейбито днес имаше разстройство на втория ден на оризовта каша,но на обяд давах тиква,а кашата беше с круша.Утре се колебая дали да не го оставя само на кърма или да дам само ориз.Нещо се опитва да се сополиви може и да се разболява и за това да се е разстроил.
.Днес за малко да пробва крем супа с мляко на брат си,много е бърз.Миланова помним всичко,едни помнят една част,други друга, всеки си пречупва нещата през неговата си призма,хем сме виртуални,хем не сме,докато ти създава повече положителни емоции пиши

/

А като не знам каква е тази синя книжка как ще питам доктора за нея
Като го питах за изследването за бъбреците и ме питаше къде съм го чела и аз започнах да увъртам,че не е фен на БГ Мамма
На 20 мин се буди 

даже като си мисля за старозагорска среща и за Диди и за теб, и за Амуринка мисля, сега и Vg1 слагам вече в сметките
а за диетата, измери ли си обиколките преди да почнеш и сега? може да си свалила на сантиметри, което за мен е по-важно от на килограми