Отговори
# 360
Добро утро!!!

ДБС, прекрасно семейство, много сте лъчезарни всички  Hug А малкия ще става професор явно  Mr. Green

# 361
Добро да е утрото, въпреки че ме боли зъб и съм на зъболекар:( ooooh! ooooh!

Толкова ли е трудно като не харесва човек някого (по много причини, често защото иска да е като него, а не може), просто да си замълчи и да не го критикува?

newsm62 newsm62 Шех, това ме разсмя за поне 1 година напред newsm62 newsm62

Бютка - и тук да напиша за тези прекрасни устнички пандини Heart Eyes Heart Eyes

Лино - и аз бих изчакала с ориза Peace И Маги започна някаква кризичка с неакането след пащърнака, и сега ще минем 2-3 дни само на тиква и мляко newsm78 newsm78 newsm78 На нея май и е рано за круша, че съм въвела само 3 зеленчука за сега... newsm78

Гунди
- стиснати палчета за ваденето на сливицата на Викчо fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано всичко мине леко Praynig Praynig Praynig А за мишката....наем плаща ли ви??? Ако не плаща - да си ходи!!! Crossing Arms

ДБС
- пак и тук да кажа, че сте много сладки....Емка е като феичка на тази снимка;)  Hug Hug

Ди- и аз мога да кажа, че за количката си зависи от детето. Никол, като проходи не искаше да сяда в количката, но после пак започна да си я иска. Сети се в един момент, че е по-лесно да се возиш и почти до 3г. се возеше (докато не я откраднаха Twisted Evil Twisted Evil) ПОсле просто не купих нова....но иначе след първата годинка ползвах Maclaren - много лекичка, която имаше каишка за да си я носиш като раница. Ползвах я, когато исках да стигна по-бързо от точка А до точка Б, че иначе много се разсейваше hahaha

Миланова - аз лично чета всеки....не винаги успявам да пиша всичко, което съм си наумила, че чета от телефона и докато се добера до комп всичко ми е изфирясало от главата, или вече не е актуално, но чета Peace За диетата горе главата!! Ще почнеш да сваляш:)

# 362
  • До морето
Никой нищо не каза за мокрите кърпички  Crossing Arms Дали е възможно да са му излезли пъпчици на Самито около устата, защото го избърсах с тях  newsm78

Видя ли Миланова и мен не ме четат  Whistling

# 363
Лошичке, много си лоша  Mr. Green аз бърша на Анди устата с мокри кърпи..смисъл поне веднъж на ден докато яде примерно пюре и се маже и не са му излизали досега  newsm78 та не знам..иначе, ако са ситни такива червени, може да са от плюнки и мизерия дето вси си пъхат всичко в устата  Crazy
А, ДБс, забравих да кажа, супер са снимките  Heart Eyes и на мен тази с книгата ми е любима, нормално  Mr. Green а какво чете, я сподели  Twisted Evil

# 364
  • Добрич
Добро утро, колкото може да е добро след 6 часа сън... само.  Crossing Arms

Лошичке, и аз често бърша с мокра кърпа, но не са се обривали досега. Камен ми се е обривал от плюнки като му излизаха кучешките, че ръцете му постоянно бяха в устата и все мокър. Но пък може и да не му е понеска кърпичката на личицето все пак.  Thinking

дбс, немога да ви подмина чудните снимки! Много сте хубави всички, ще ви остане спомен за цял живот! Simple Smile

Аз пък слабея още и прогресивно и без да правя нищо. Даже напротив, все гледам да ям разни калорични неща, че скоро ще изчезна направо. Онзи ден кантара отсече 55 кг.  Confused Събота съм решила да си взема 2-3 панталона по-малки, че всичко ми стои като подарено и виснало и майка постоянно ми тамани колко грозно съм отслабнала.

# 365
  • Варна
Добро утро Hug
СамиМами,
аз със срам ще си призная, че с вода мия само вечер Embarassed След ядене - с мокри или сухи кърпи, зависи колко се е омазал.
Аничка,
и при нас уж е така - сряда от 14.30 до 16.30 би трябвало да е само детска консултация. Като се възмутих пред вратата взеха да ми обясняват, че нямало кога да им бият инжекциите (за пневмония, забележете!) и когато можели тогава идвали. Бяха точно 3 жени за инжекции, плюс още поне две кашлящи яко ooooh! И в същото време идват бебета, които би трябвало да са здрави, защото ще ги ваксинират. Още побеснявам като се сетя.
Лея,
леле мале, егати светилото Crazy
Кашпи,
Бургас го признавам, въпреки съперничеството между него и Варна (защо ли, все сме морски чеда Laughing ) просто е станал уникално готин.
Миланова,
я стига, как да не те отразяваме Hug
Марли,
добре, 1е са само сополки, ще минат Hug
За количките - имам една лятна от сестра ми, много лека, обаче като я сравня с моята ми изглежда много ниска и открита Laughing Но с нея ходим в морската градина през почивните дни, защото лесно се събира в багажника, тя си има и страхотен зимен чувал.
Тайра, синята е здравноосигурителна книжка Simple Smile И Бобо няма такава, поне не е у мен. В къщи е само имунизационният паспорт.
ДБС,
супер снимки Simple Smile
Гунди,
палци на Викчо!
Ох, много неспокойно спи моето дете напоследък, тази нощ загубих бройката на съубужданията му, буквално през половин-един час. Гушнат в мен спи малко повече, може и да откара час-час и нещо преди да се събуди и разрита. На какво може да се дължи, дали е период някакъв?

# 366
а добро утро пак Simple Smile

преди малко си хапна 120 мл оризова каша, много му харесва Simple Smile

дбс, много сте хубави, снимките са страхотни! Браво на Калина, ние още не сме си записали час, ама много съм туткава. и излседванията на кръв и урина още не съм ги направила, но утре! ще ги правим!

някой може ли да ми препоръча добър бебешки офтамолог? Виждам от няколко месеца че на малчо винаги едната му зеница е по-разширена от другата, хубавото е че и с двете очички вижда, експериментирала съм да му размахвам играчки пред всяко от очетата по отделно, така че и двете му очички си реагират, местят се в синхрон и си вижда, но зениците му са различно отворени. Според ММ си въобразявам и не било така, нооооо не съм на това мнение. Четох че вече мога да го водя на офтамолог (преди 6 мес. възраст нямало смисъл) и искам да го заведа на някой добър, че мен благодарение на посредствени лекари са ме изпуснали и съм си с едно мързеливо око Simple Smile

и аз се замислям за лятна количка, примерно макларън или нуна, но доколкото знам те нямат никакви положения на гръбчето и не стават за спане. Simple Smile а и нашата количка заема цялата предна седалка, колелата и заемат 1/6 багажник, а седалката пространството в колата пред краката на малчо Simple Smile още не сме купили горен багажник, но ММ се дърпа, според него е нецелесъобразни да се купува багажник заради едната количка, която най-вероятно ще я ползваме още 4-5 месеца и ще я архивираме за второто Simple Smile ако го понатисна ще купим, но аргумента му си е убедителен и се разколебах и аз   newsm78 абе има време, ще го мислим Simple Smile

иглуб трябва по-бързо да направим националната среща, докато не са се отказали още мами да пишат  Joy Joy Joy

миланова, може би 90 дневната не е твоята диета Simple Smile ти колко кг имаш да сваляш Simple Smile аз минах на анансовата диета - ям всичко без ананас, но само до 18 часа  Naughty и добре ми се отразява, не съм свалила много, но не съм качила и нищо Simple Smile И също ще ходя да скачам в любимия ми фитнес в дъ мол Simple Smile разбрала съм се със свекърва ми да гледа дребчо по 3 часа наобяд, когато може, а пък аз ще си скачам и после парна баня и саунаааа мммммм Simple Smile)))

айде, че много се разприказвах, а дребния обриса пода на кухнята в търсене на някой кабел, ама нямаааа  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 367

миланова, може би 90 дневната не е твоята диета Simple Smile ти колко кг имаш да сваляш Simple Smile аз минах на анансовата диета - ям всичко без ананас, но само до 18 часа  Naughty и добре ми се отразява, не съм свалила много, но не съм качила и нищо Simple Smile И също ще ходя да скачам в любимия ми фитнес в дъ мол Simple Smile разбрала съм се със свекърва ми да гледа дребчо по 3 часа наобяд, когато може, а пък аз ще си скачам и после парна баня и саунаааа мммммм Simple Smile)))

айде, че много се разприказвах, а дребния обриса пода на кухнята в търсене на някой кабел, ама нямаааа  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Хайде да те водя с мен на моята гимнастика, на Плиска. Аз си ходя с чочко, той се занимава до мен на земята Simple Smile, има детски кът, играчки. Абе аз много си го харесвам и като бременна там ходих, а треньорката е  Heart Eyes

Маймунката като види кабел и развива една скорост, не е истина.
Много взе да се удря напоследък и после плаче сърцераздирателно. Ще стана майка, дето от всичко я е страх, а не искам  Embarassed Страх ме е да го сложа на пода, че ще дрънне главата, щото така се засилва напред. Одеве се  изправил в леглото и като се пусна, се удари някъде и пак рев. Ужас ми е направо.

# 368
Сами и аз бърша с мокри кърпи и то много често. И при нас са излизали такива пъпки, но не ги свързвам с кърпите. Те си минават за ден два. И аз мисля, че са от лиги и пъхане на ръце.

Месечинке , трябва да ми е допряно лицето до главата му , че да спи спокойно, но аз не мога да легна в 8 и така си се буди доста до към полунощ. Ако ми се получи и да го прехвърля в кошарата докато спи дълбоко без да ревне Heart Eyes.....голям кеф. Общо взето сме на периоди със спокойния сън.
Малинова, по мои наблюдения тази диета действа ако има да се свалят повече килца. Явно нямаш  Simple Smile
Изключение прави Софи- тя май свали , въпреки че си беше  слаба. Дано всичко е наред с нея на ехографа днес Hug
 И айде стига се сърдехте Hug

# 369
Бюти - учебници по медицина  Mr. Green

ВГ1 - Цонев във Вижън. Работят и със здравната каса, но първо записваш час, после взимаш направление защото се чака. За Михаил ми е казал като стане на годинка да му го заведа.

# 370
Vg1 Ако очите на детето са светли и светлината идва от едната страна, тогава има разлика, по близката до прозореца е по-свита,по-далечната-по-широка.Ако обаче на дневна светлина има разлика трябва да го заведеш на офталмолог или на невроофталмолог. Препоръчвам Д-р Кемилев. За мързеливо око е рано според мен, той гледа баткото на 4 години,каза че това е момента, когато може да назове символите на таблицата. Освен това,ако наистина има разлика,причината не е мързеливо око.
ДБС-хубави снимки и хубав спомен
Гунди стискам палци, кой знае как ти е свита душицата Hug
Самимами-може да е от кърпичките, нали педиатрите все ги забраняват Laughing,но и аз ги ползвам по-някога.Като изляза от къщи и на светлината видя ,че съм забравила да му измия човката.
Игуб супер ,че имаш възможност да тренирате в синхрон. Иначе аз на 3 март го носих почти цял ден в слинга, явно му е дошло в повече BlushТогава милия даже не се сещаше да цоцка през 1 час  Joyи вечерта гърдите ми бяха станали на камък.
Някой да е гледал Анна Каренина,мисля да ида да го гледам. Струва ли си?
Марли щях да те питам за тези бои Иноа,които каза,че ползваш да си виждала някъде в нета каталог с цветовете?
Бюти успех с новия начин на живот HugАз днес си измерих обиколките и килцата,прилежно ги записах,ще се снимам и след месец ще сравнявам,колко съм ....надебеляла Joy Joy

# 371
Зафира, много са ми полезни постовете ти  Hug Знаеш ли, замислих се над това за въглехидратите и плодовите пюрета между храненията. Трезво звучи, а защо препоръчват точно обратното егати Thinking
Вг1, и аз мисля, че е рано за очен преглед, наистина след годинка, но ако те притеснява нещо-действай. Препоръчвам ти клиника Акад. Пашев. Там ми "закърпиха" зениците, разбирай почти спасиха от ослепяване  Cry Виждала съм и малки деца при моя лекар, д-р Шандурков, страхотен е Peace
ДБС, страхотни снимки, прекрасни деца.
Ди, аз като избирах количка исках лятната да е лека и маневрена, тип Макларъните. Точно това се спрях на Куини Сенз, пък и одарих промоция да има и кош за новородено, та съчетах. Много е лека, казвам го от погледа на една 45 кила майка с 8 и кусур Шурак.

# 372
Толкова ли е трудно като не харесва човек някого (по много причини, често защото иска да е като него, а не може), просто да си замълчи и да не го критикува?
newsm62 newsm62 Шех, това ме разсмя за поне 1 година напред newsm62 newsm62

Ами не съм се и надявала да "паднеш по гръб", както се изрази Dbs Wink. Сега поне се надявам да сте доволни тези, които "ви е страх" да пишете заради Блонди. И заради това, че в повечето случаи е права.

Едит (да уточня защо подхванах отново темата): Най-малко доброто възпитание налага когато си обидил някого (дори ако си казал мнение, но то е било малко по-грубичко от необходимото), просто да се извиниш. На това ли ще научим децата си - да уязвят някой в точния момент и да не се извинят дори за това? Не знам, всеки преценява за себе си, но на мен ми се иска моето дете да знае и ползва думата "извинявай" в тоя егоистичен свят...

И на мен като на belverde не ми се пише, честно казано. По-нататък...

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 10:40 от Шехина

# 373
Eee, хайде спрете се де, искам да се разпиша днес, а какво да напиша, само се карате. Предлагам никой нищо повече да не пише по тази тема и стига сте се сърдили, това е просто един форум, тук сме за да споделяме и обсъждаме мнения, много ясно, че някой с някого няма да е съгласен, не можем  всички да сме на едно мнение, но да се сърдим за глупости....  Stop

еличка, честито ви придвижване. Наистина имам чувството, че само моето бебе нищо не може да прави  Mr. Green

Вчера най-накрая си купих решетка за готвене на пара, днес ще я пробвам  Laughing

# 374
иглуб мерси за предложението Simple Smile аз искам да ходя в дъ мол основно заради спа благинките след подскачането, а и не искам да съм с малчо, за да го усетя като време само за мен и един вид да си почина и от него Simple Smile но ще го имам предвид и може и някой път да се включа, ако свекърва ми не може да го гледа.

дбс мерси, зафира, мерси Simple Smile Да, много са му светли очите - много светло синьо, но не мисля че е поради количеството светлина, пробвала съм го под всякакви ъгли, лъчи, слънце, крушка, въобще каквото ми хрумна Simple Smile но нямам съмнения че е мързеливо око, аз съм с такова и моите очи са си абсолютно еднакви, с еднакви зеници, еднакво реагират на светлина, при него вероятно е нещо друго или може и нищо да е, дай боже пу пу Simple Smile ще говоря с педито за направление и може да отидем и на двата лекаря за по-голяма сигурност, че ние семейно сме си обременени с очни проблеми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт