ДБС, прекрасно семейство, много сте лъчезарни всички
А малкия ще става професор явно

Шех, това ме разсмя за поне 1 година напред

И Маги започна някаква кризичка с неакането след пащърнака, и сега ще минем 2-3 дни само на тиква и мляко
На нея май и е рано за круша, че съм въвела само 3 зеленчука за сега... 
Дано всичко мине леко
А за мишката....наем плаща ли ви??? Ако не плаща - да си ходи!!! 

За диетата горе главата!! Ще почнеш да сваляш:)
та не знам..иначе, ако са ситни такива червени, може да са от плюнки и мизерия дето вси си пъхат всичко в устата 
и на мен тази с книгата ми е любима, нормално 

И в същото време идват бебета, които би трябвало да са здрави, защото ще ги ваксинират. Още побеснявам като се сетя.

И Бобо няма такава, поне не е у мен. В къщи е само имунизационният паспорт.

а и нашата количка заема цялата предна седалка, колелата и заемат 1/6 багажник, а седалката пространството в колата пред краката на малчо
още не сме купили горен багажник, но ММ се дърпа, според него е нецелесъобразни да се купува багажник заради едната количка, която най-вероятно ще я ползваме още 4-5 месеца и ще я архивираме за второто
ако го понатисна ще купим, но аргумента му си е убедителен и се разколебах и аз
абе има време, ще го мислим 

ти колко кг имаш да сваляш
аз минах на анансовата диета - ям всичко без ананас, но само до 18 часа
и добре ми се отразява, не съм свалила много, но не съм качила и нищо
И също ще ходя да скачам в любимия ми фитнес в дъ мол
разбрала съм се със свекърва ми да гледа дребчо по 3 часа наобяд, когато може, а пък аз ще си скачам и после парна баня и саунаааа мммммм
)))
ти колко кг имаш да сваляш
аз минах на анансовата диета - ям всичко без ананас, но само до 18 часа
и добре ми се отразява, не съм свалила много, но не съм качила и нищо
И също ще ходя да скачам в любимия ми фитнес в дъ мол
разбрала съм се със свекърва ми да гледа дребчо по 3 часа наобяд, когато може, а пък аз ще си скачам и после парна баня и саунаааа мммммм
)))

, има детски кът, играчки. Абе аз много си го харесвам и като бременна там ходих, а треньорката е 
.....голям кеф. Общо взето сме на периоди със спокойния сън.

Тогава милия даже не се сещаше да цоцка през 1 час
и вечерта гърдите ми бяха станали на камък.
Аз днес си измерих обиколките и килцата,прилежно ги записах,ще се снимам и след месец ще сравнявам,колко съм ....надебеляла
Знаеш ли, замислих се над това за въглехидратите и плодовите пюрета между храненията. Трезво звучи, а защо препоръчват точно обратното егати 
Виждала съм и малки деца при моя лекар, д-р Шандурков, страхотен е 
Шех, това ме разсмя за поне 1 година напред

. Сега поне се надявам да сте доволни тези, които "ви е страх" да пишете заради Блонди. И заради това, че в повечето случаи е права.
аз искам да ходя в дъ мол основно заради спа благинките след подскачането, а и не искам да съм с малчо, за да го усетя като време само за мен и един вид да си почина и от него
но ще го имам предвид и може и някой път да се включа, ако свекърва ми не може да го гледа.
Да, много са му светли очите - много светло синьо, но не мисля че е поради количеството светлина, пробвала съм го под всякакви ъгли, лъчи, слънце, крушка, въобще каквото ми хрумна
но нямам съмнения че е мързеливо око, аз съм с такова и моите очи са си абсолютно еднакви, с еднакви зеници, еднакво реагират на светлина, при него вероятно е нещо друго или може и нищо да е, дай боже пу пу
ще говоря с педито за направление и може да отидем и на двата лекаря за по-голяма сигурност, че ние семейно сме си обременени с очни проблеми