Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 870
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Привет!
Като бе по-малка Калина бях навита доста за второ.Сега нещо хич не ми се чува.Добре ми е така.А пък съм си и един егоист...как ще загърбя малката,за да се радвам на друго дете?Не мога да си представя да я поставя на второ място.Това си е лично мое мнение.След време може и да се реша на още едно,но засега не искам.Пожелавам на всички,които искат още дечица,бързо да ги огрее.
Иначе пуснах Кали на ясла,цяла седмица ходи и в петък следобяд на площадката имаше 2 кашлещи деца,майките им хич и не ги ограничаваха с контактите,аз колкото и да я пазех явно е лепнала нещо.От вчера започна да кашли,снощи стана лаеща кашлицата и вдигна Т.Сега е спокойна,рядко се прокашля,няма Т,жизнена е,но няма апетит.

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 10:40 от bonbolina

# 556
вижте колко сте различни. това е много яко!
можем да видим как разсъждава всяка една от нас, при това без да има верни и грешни... просто различни!

# 557
Здравейте златни! Много ви се затъжих!
Затрупана съм с с работа и едвам крадвам по някоя минутка за нет.
Бонболинка, тези мисли ги имах и аз като разбрах за втората си бременност. Мъчно ми беше за първото дете....абосолютно същиите страхове имах. Сега вече дори ми е смешно като си помисля как съм разсъждавала. Няма такова нещо като разделяне на обичта и вниманието. Просто обичаш двойно!-Аз и ти  Peace  Бих добавила обаче, че е от голямо значение как ще подготвиш първото дете за появата на второто. В това се крие  разковничето за успеха. Mr. Green (според мен)
Амнезия, честито!
Елч, успех и на теб!
Много се радвам за Дидката!
Геринце, успех в работата.
Болничките да се лекуват час по-скоро!
Изпращам на всички целувки! Heart Eyes

# 558
Елч, това е любимия израз на Мартин, употребява се много често  Laughing личи си, че работиш с млади хора  Simple Smile
Успех още веднъж в бебеправенето! много ми харесват думите на пепинка, че когато човек силно желае нещо, то рано или късно се случва, дано при вас да е както е било при Дара  Hug

Аз пък винаги съм искала 3 деца и макар че на този етап не мога да си помисля за трето, много бих се радвала да имам още едно. Това, което Ви е писала, много ми хареса. А и за самите деца е важно, сега виждам колко много се търсят, макар и често да се карат и дразнят, се търсят много.

# 559
Амнезия, Честито и от мен, лека и спокойна бременност.

Димара, Честит Празник на патерици и на теб. Нека да си все така усмихната, позитивна и твоите мъже много да те слушат / за Елица съм сигурна че е послушна, нали е дама  Simple Smile /

Аз след раждането на голямата бях категорична, че няма да имам второ дете. Държа да отбележа че бременността и раждането бяха изключително леки. Просто това беше моето мнение и ММ го уважи. Което не му попречи след 10 години, да се съгласи веднага щом му заявих че искам второ дете  Grinning

# 560
.....сега виждам колко много се търсят, макар и често да се карат и дразнят, се търсят много.

Когато ходим да взимаме Стела от детската градина, Вики тича към нея викайки името й "Тиииияяяя!"- и я гушва силно, след което я хваща за ръчичка и потеглят заедно....Това е един от любимите ми мигове през деня... Heart Eyes...Вървя след тях и си ги гледам как се водят за ръчичка.

# 561
адис, защо сега не си представяш да има трето?
аз открай време си искам 3 и като изключим времето преди появата на дара, когато исках момчета тризнаци  Laughing си представям, че първите 2 дечица са с малка разлика, а третото е изтърсак, ама изтърсак, изтърсак то повече от 2-3 години няма да може да се забави. а ако съм реалистка няма и да го има Laughing Laughing Laughing, но това по-скоро е по финансови причини, а и мм си е мислел, че ще има 1 дете...

# 562
  • в Надежда-та
Елч, то и на мен сага да ми кажеш още едно и категорично ще откажа. И преди съм споделяла, че живеем е студио (една стая).... оптимистка съм, че след 7-8г ще сме го сменили и всеки ще си има неговото лично местенце в дома ни ( ако знаеш как си мечтая с ММ да си имаме спалня и легло в което да спим само 2-та Embarassed, или да затворя децата в др стая и между нас да има врата Mr. Green ) Heart Eyes А и след 6г. седене в къщи и отглеждане на деца се нуждая от по-различен вид соц. контакти Laughing

# 563
Здравейте мили мами!  Heart Eyes Heart Eyes

За децата: С брат ми имаме почти 5 години разлика и винаги ни е било едно такова празно, затова искам 3 деца, мъж ми е навит и за 4 хаха, ма предполагам, че се бъзика де. Всичко е до финансии, ако имаме възможността няма и да се замисля пак да вея тумбак  Mr. Green Здрави да сме, другото ще го наредим!

Калинчо е добре, вкъщи на вторият рафт в спалнята имаме една голяма бачонка судокрем, под моето и това на татко си наблюдение стана работата....седим в хола и Калин изчезна за малко и стана тихо и веднага беж да го видим какво прави и той ближе ли ближе и вика "Ммм!! Вкусно!" Crazy Бъркахме в гърлото с лъжица та си повъна една част, другата на сутринта я довърши явно....

Днес си яде вече по-леки храни, не е повръщал.

Бягам...

# 564
зайке, значи му е и вкусно на Калинчо, а?

Аз мисля, че си стигнах лимита по отношение на децата. Пък и вече няма за кога. Освен това сигурно по друг начин се чувстваш, като гледаш деца на 25г. примерно.

Тази вечер Петър прекара 15 мин. в опит да си закопчае ципа на горнището. Крайно нетипично за него да се спре толкоз време на едно място. Изненада ме детето.

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 22:41 от dimara

# 565
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug чета ви ,но нещо тези дни не ми остава много време за да се разпиша  Embarassed

Амнезия,нямаш си напредстава колко много ме зарадва новината,че си бремена  Hug Лека е безпроблемна бременност ти желая и накрая едно хубаво,здраво и голямо бебе  Hug
Елч вече съм петдесет нюанса по тъмна  Mr. Green почнах третата част
Еления  Hug

За децата ..... ами хубаво е човек да не се зарича  Grinning вече знам,че имам много любов,която мога да раздавам,от друго естество са ми притесненията

Аз открих сезона на колоезденето,цяла седмица въртя педалите,а от две седмици съм без сладко,та резултата е -3 кг.доволна съм  Grinning

Днес оставих Нелката в къщи,че в петък и протече нослето и почна да кашля.Слагам капки и пием сироп.Голяма драма с тези капки,милата така се наплаши от тях и хем не я стискам,говоря и,галим се,абе по 10 мин.и ги слагам,но като си усети,че нослето и е пълно,почва да плаче и да ме увещава,че още е рано за капките Sad

# 566
Едва ли ще ми се падне второ толкова добро и кротко бебе. Такова си е дар Божий.  Heart Eyes  Например седи на пейката и наблюдава тролеите повече от час, радва се на глас, говори, а аз си чета книжка до него. Или си играе на площадката тихо и спокойно, а аз пак чета или блея.
Ако имам второ сигурно ще е егати дзвера.  Joy

# 567
  • Пазарджик
Едва ли ще ми се падне второ толкова добро и кротко бебе. Такова си е дар Божий.  Heart Eyes  Например седи на пейката и наблюдава тролеите повече от час, радва се на глас, говори, а аз си чета книжка до него. Или си играе на площадката тихо и спокойно, а аз пак чета или блея.
Ако имам второ сигурно ще е егати дзвера.  Joy

Калифорния,нали знаеш,че няма безплатен обяд  Grinning

# 568
Едва ли ще ми се падне второ толкова добро и кротко бебе. Такова си е дар Божий.  Heart Eyes  Например седи на пейката и наблюдава тролеите повече от час, радва се на глас, говори, а аз си чета книжка до него. Или си играе на площадката тихо и спокойно, а аз пак чета или блея.
Ако имам второ сигурно ще е егати дзвера.  Joy

Калифорния,нали знаеш,че няма безплатен обяд  Grinning

Аааа, има има  Laughing  С каката въобще не разбрахме, че имаме бебе, няма толкова кротко и добро дете. Малката е по-буйна, но само сравнена с кака си, сравнявайки я с другите деца е кротка и добричка.

Дами, днес си взех ПИК от РЗОК за да си видя електронното здравно досие. Преди малко седнах да разглеждам и видях, че на 25.02.13г. ми е правена цитонамазка в Плевен  #Crazy  Тия дни ще ходя пак до РЗОК за да подам оплакване, то поне да беше лаборатория в Бургас, ами то чак в Плевен.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 18:46 от pepita1973

# 569
Здравейте мацки Hug

Амнезия - Честито и лека бременност! Здраво и голяяямо бебче да гушкаш на финала Hug Heart Eyes
На всички бебеправещи пожелавам в най-скоро време да се похвалят с двете чертички Hug Елч fingerscrossed

pepita1973 Аз засега изчаквам тръгването на ясла,че да мога със сигурност да кажа - ама май няма да съм късметлийка като теб - колкото кротка ми е каката,толкоз дива малката ooooh! Ама пък знае ли човек - то и цяла зима не е общувала с деца,може и затова сега да е като отвързана Crazy Whistling Hug

Калифорния - здраво да е,пък другото - и кротко, и диво - все ти е детенце Peace Hug

Ех,че прекрасни емоции пак в нашата темичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На болничките дечица - бързо оздравяване Peace

Нещо ми изфиряса всичко от главата, а мислех да си попиша..... ooooh!

Айде чао засега Hug

Общи условия

Активация на акаунт