Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • sofia
Емили, какво стана с болничния?

# 571
Люба  Hug благодаря,че не си забравила и питаш.Болничният го изплатиха. Добре,че не послушаме тия в болницата,а се обадих и питах в НОИ.

Чета ви,но утре ще се включа,нещо съм много изморена и отивам да спя.

Лека нощ!<3

# 572
тути, как ти се виждат другите нюанси?

гледам, е говорите за кроткост. само да ви кажа, че това какви са децата като малки не винаги има общо с това какви ще са като пораснат. аз съм била супер дива като малка (само по главата имам 6 белега), а сега съм по-скоро спокоен човек и темперамент изобщо, а мм - точно обратното - от мноооого кротко сега е по-експресивен.

# 573
  • София
Понякога и на мен ми минава мисълта за изтърсаче след 5-6 години, но истината е, че се чувсвам емоционално изтощена след 2 деца и не знам дали ще мога да се справя с трето. Но за нищо не се заричам. Кой знае на какъв акъл ще съм след някоя друга година.

Кротко или диво дете - все ще се намери за нещо да го мислиш. А и наистина много се променят с времето.

Ади и тя е в много неприятен период - реве за щяло и нещяло, все е сърдита и нацупена, през уикенда така изнерви обстановката вкъщи, че се изпокарахме с мм за глупости. Дано бързичко да минава този период.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 22:58 от Зън

# 574

Добро утро! Hug

За децата - да ви кажа от опит, нали съм най-възрастната сред вас  Mr. Green, че е много готино към 37-38-39 г. да си имаш малко детенце. Така че, който е навит за изтърсаче - струва си. А за броя...въпрос на личен избор.
Винаги съм искала три деца, но се радвам, че успях да имам поне две.Да са живи и здрави само. Марина беше толкова спокойна и добричка, не съм имала никакви проблеми с нея като малка. За разлика от нея Сами е точно обратното - див, щур и малко/по-скоро много/ непослушен...но това няма никакво значение. Изобщо не ми пречи.
И както Елч казва, няма значение какво е като малко. После и аз забелязвам обратна тенденция...ама все са си готини децата.

Миналата седмица като взимахме Сами от ясла, годпожата извежда едно детенце да го дава на баща му и му казва: "Ами сега има 38,5 Т. ама си беше много спокойна през деня, не сме и давали нищо, да не би да е алергична"...А бащата казва: "Ние сутринта и дадохме нещо за Т., ама не помня какво..."
Много ме хвана яд. Ние пускаме Сами винаги здрав, и той след една седмица е отново болен. Ами как няма да е, като другите си водят децата болни. Вчера пък оставили друго дете , майката казала: "Ами не може да се оправи, давахме сиропи, какво ли не, не може." И хоп - айде пак при всички.

Рал Hug добре се разписа, че се почудих къде се изгуби. Подготвяте ли  РД на Али? Намери ли клуб?

Болничките да оздравяват! Хубав и усмихнат, макар и дъждовен ден ви желая! Прегръдки на всички! Heart Eyes

# 575
Зън, за мен пиенето на кафе в понеделник сутрин е като глътка свеж въздух, то едно спокойствие, да не повярва човек  Laughing всеки уикенд е малка лудница, не е само Ади явно и Ивайла е така. Всички сме лоши, само посяга, ужас просто, не знам как да го парирам това  Whistling Мартин също се беше поизнервил, но от вчера си ходи на у-ще до обяд и макар и за едни ден само, се върна променен. Дано сега като се постопли времето и започнем да излизаме по площадките повече, да се поуспокоят.

Елч, и на мен ми се насъбра много стоене вкъщи, макар че това като че ли не би ме стреснало много, макар и Ивайла да не е от най-спокойните и разбрани деца  Laughing По-скоро, на мен ми липсват някои неща във взаимоотношенията ми с мм. Не се караме дори, е случва се понякога някоя дума по-остра да си разменим, но някак караме по инерция и дори близостта между нас не е същата. Колкото и странно да звучи това, сигурна съм че някои от вас ще разберат какво имам предвид. Но да не развалям доброто настроение в темичката. Аз и за това и преди съм писала, че се възхищавам и се радвам искрено на вас момичета, които успявате да запазите тръпката и топлината с половинките си  Hug

# 576
Здравейте момичета.
Не съм прочела много, но разбрах за хубавата новина и искам и аз да честитя на Амнезия и да пожелая успех на всички бебеправещи. Надявам се и аз да съм в това число след някой  и друг месец, но както някой беше писал, го чувствам като някакъв вид предателство към малката. Надявам се, че когато узрее момента, няма да е така.
Това време вече ми идва в повече, валя, валя, изгнихме и ръждясахме, за това ви желая усмихнат ден, слънчев се надявам да ви пожелая утре  Simple Smile

# 577
  • sofia
Аз да се отчета - тренирала. Закусих козунак и прясно мляко, а сега ми се доспа   Crazy

Чакам Лия всеки миг да я докарат, че не съм я виждала 12-13 дни.

# 578
Тези дни нямах много време да се включа и само четох от време на време. И на мен ми харесва, че има различни мнения и си ги казваме без излишни караници и сръдни. Аз винаги съм искала три деца.   Не съм се замисляла върху това дали ще бъдат щури или кротки. Винаги съм се надявала като поотраснат да бъдат разбрани и разумни, така че като им обясниш нещо да знаят защо трябва или не трябва да се направи. Ест никога не съм си въобразявала, че няма да мине без наказания, скарване, сръдни, дори това да залитнат в неправилна посока.
При мен това чувство за предателство към по-голямото дете го няма. Веднъж се опита да се появи, но набързо го изтрих от съзнанието ми, защото знам, че е лъжливо. Колкото обич имам за едното, толкова ще има за другото.

# 579
Привет мами.

Ще ви чета после че доста съм пропуснала. Ние с Нати след 10 дневно лечение с АБ се озовахме в болница на урбазон- остър бронхиолит - само ужасната кашлица , нищо друго. На 3тия ден в болницата направи отит двустранен , че хрема се появи. Спряха ни урбазона и отново 10 дневно лечение с АБ  smile3511. Вчера поне се прибрахме в къщи. Не знам какво да кажа.

Хубав ден и здраве от нас. После ще наваксам.  Heart Eyes

# 580
  • sofia
Фея, многооо гадно. Оправяйте се.

Аз докато бях бременна не си представях, че мога да обичам еднакво две деца!

# 581
Здравейте.
Амнезия- Честито. Лека бременност и здраво бебче около термин. дано провлечеш крачета и за всички желаещи да повторят или потретят Praynig
Фея много гадно това. Дано се оправите бързо.
Емили и аз се дразня на такива родители, но още по-вече ме дразни персонала че приема болни деца в групите.
Вики снощи като я взехме казаха че била много сополива. И днес си е в къщи. Може би ще я задържа до края на седмицата. Този път обаче пуснахме секрет от носа и гърлото и кръвна картина. Че и сливиците и червени и с нещо като тапички newsm78/ така каза доктора/.
И аз имам някакви страхове ако имам второ дали ще го обгрижвам колкото Вики, но дано стане пък тогава ще видим.
Елч, какво стана със зъбчето на Дара?

# 582
Елч  Praynig бързо да се получи с опитите  Hug и безпроблемно - с резултат здраво и сладурско бебче.  Heart Eyes А Дара ще си прояде всичко - мисля , че е въпрос на време. Нати е 15кг /89см беше през януари.- сега ни мериха в болницата.

Не съм обърнала внимание на кое наблягам за ядене през двете ми бременности , но като цяло не се оплаквам хапват си всичко. Въпреки че каката имаше период , в който всеки ден можеше да яде спанак. Наскоро сготвих а тя ми вика - аз няма да ям спанак - не обичам. И точка.

Адис  Hug бързо да минава ръчичката.

Тути дано бързо премине този период и да се радва и забавлява Нелката с дечицата.  Hug Радвам се за работата - успех.  Hug

Димара да си здрава , обичана и успех във всяко начинание за напред на патерица.

Амнезия страхотна новина - лека бременност с резултат здраво и сладурско бебче  Hug  Heart Eyes

Аз и ти прекрасно стихче  Hug

И при нас като при Еления са отношенията на дечицата ни. Направо ми се топи сърцето като ги гледам така да се обичат и търсят взаимно.

Ейй на това мойто дете нищо не остава здраво ако му попадне в ръцете - поредната счупена играчка. Сестра ми му беше изпратила една торба с колички - една здрава няма.

Никога не съм се съмнявала че ще ги обичам еднакво и двете си дечица.

Бебо , Люба благодаря  Hug
Ейй наваксах си  Mr. Green

# 583
  • София
Аз имах такъв момент на ужас от малкия човек, който ще се натресе между мен и Яна и много ме дразнеше предстоящото. Но то е докато родиш. после обичаш по две.  Simple Smile

И да се оплача каква съм голяма бяла птица. Отивам до работата на ММ да си взема колата. Той ми дава ключове, документи. Отивам до колата, а там на шофьорската седалка букет рози. И се обаждам щастлива да му благодаря колко е мил и решавайки да го бъзна, че не подарява цветя без повод, питам какъв е. И той отговаря, че днес има празник и черпи. И на мен ми причерня. Днес ни е годишнината от сватбата Mr. Green Сега се чувствам засрамена и се чудя какво да направя за него, за да се реванширам...

# 584
Еления, пиши по-често, душа!  Hug

Фея, надявам се да оздравеете бързо и това да е финалната точка на зимните болестни изпълнения!  Praynig

Емили, това с болните деца на ДГ е ужасно! Родителите са супер безотговорни! Не си ли дават сметка, че се получава един затворен кръг и само си прехвърлят вирусите едно на друго?!?  ooooh!

ЕтиJoy !

Аз също на моменти съм се питала как се обичат еднакво децата, защото докато имах само Зори ми беше чудно, но винаги съм знаела, че няма такова нещо като "не мога да обичам друго дете така", понеже си имам брат и знам, че в сърцето на мама винаги има място за още.  Heart Eyes  И естествено, като се роди Митачето, всичко си дойде на мястото, както си и знаех.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт