Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
 wavey

Емили
Heart Eyes И аз от това водене на болни деца на градина много се вбесявам. Винаги с каката гледах първо да я излекувам и след това да я пускам,но за съжаление сигурно 90 % от другите не мислеха като мен. Водят си ги кашлящи и подсмърчащи,учителките ни вдигаха рамене, и така... Сега със сигурност това ще го мина още веднъж с малката...ама какво да се прави,това е положението. Confused За Р.Д - О ,да резервирахме клуб,естествено Laughing   Обаче сега треперя да се оправи до събота,че от вчера е с болно гърло Sad Спрях я от у-ще,дано да оздравее Praynig Стискайте палчета Hug

Ети Joy

Фея Tired Хубаво,че вече сте си у дома. Бързо оздравяване Peace

Адис
- герой е Марти,ще издържи с гипса. В у-ще пречи ли му? Той с лявата ръка ли пишеше? За другото - разбирам те,при нас не са кой знае колко по-различни нещата Whistling Hug

Целувки Heart Eyes Hug

# 586
Ети, кулинарна изненада?
Или нещо по` така от еротичен магазин (мисля, че са денонощни)? Има един в Студ. град, зад "Фантастико", мисля, ако не е фалирал още Mr. Green
Аз не съм ходила, но съм виждала табелата преди година-две - в блока точно преди "Фантастико", но от задната страна.

# 587
Буби, Рал  Hug

# 588
Аз пък винаги съм си знаела, че ще ги обичам много и две и три. Не съм се притеснявала, че ще трябва да разделя обичта си. И аз като Елч още от рано си мечтаех за деца....планирах си бъдещето, броях си времето. После чаках и броях дните и месеците в чакане на тези деца. Сега живея всяка минута и искам да е споделена с тях.
Днес свеки си замина за БГ и колкото и егоистично да звучи, нямах търпение да остана сама с децата си. Да са си само за мен.
Целувам ви. Кой знае кога пак ще се включа.

# 589
Аз не съм се притеснявала дали ще обичам второто дете като първото. По-скоро още преди години съм се притеснявала дали ще мога да се справя, ако имам момче. момчетата винаги са ми се стрували много буйни. Сега ми е смешно разбира се. Даже, като разбрах,че ще имам момиче, си мислех, че така свикнах да гледам момче, как ще гледам момиче. Изобщо ирационална работа. Сега единственото ми притеснение е как ще ги съвместявам в една стая като пораснат.

Ети, какво стана?

Фея, дано свършат вече болестите.

# 590
Винаги съм искала три деца, момичета -това чисто първосигнално и емоционално. Но само като си представя, че може да се наложи още пет процедури ин витро-ми се изправя косата.Отделно нямаме място и не съм сигурна дали финансово ще се справим с повече деца. С едно е лесно-правиш всичко за него, но с две и повече трябва да има колкото за едното, толкова и за другите. Виждайки как се развиват нещата в България, имаме готовност да се изнасяме във всеки момент. Това също е лесно с едно дете. С две думи засега ще си стоим с едно:)
Амнезия-честито и лека бременост. Искрено се възхищавам на смелостта ви момичета за второ и трето дете.

# 591
Привет! Hug
Днес времето обещава да е слънчево и приятно, желая и в душите ви да е топличко и уютно! Обожавам слънцето!!! Heart Eyes

бебо79 Hug пожелавам бързо оздравяване на Вики!

Раличка, Hugдано милата Али се оправи до събота и отпразнувате най-вълнуващия и незабравим рожден ден! Praynig

Фея, Hug много сте се изтормозили! Скорошно оздравяване и никакви болести повече!

Ети  bouquet честита годишнина! Пожелавам ви да сте все така щастливи и обичащи се! А как се реваншира ти? Simple Smile

адис Hug как е Марти? Нали искаше да си сваля гипса по едно време...

Вярно е, че положението в България е такова, че е трудно да отглеждаш чисто финансово повече деца...Сещате се особено в провинцията, че хора като нас с ММ, дето сме учили и сме потрошили сума ти пари докато се изучим, заплатите са около 550-600 лв. Върви с тези пари издържай четиричленно семейство...Ама нали ББ каза на една жена, да е мислила като го е раждала, не да се оплаква, че няма пари... #2gunfire както и да е...

Буби, как е Митето? Само на кърма ли е още?

Пепинка Hug не ни забравяй. Видях снимки във ФБ, страхотни сте!

# 592
Емили, помниш, искаше да, свикна вече  Simple Smile Още по-малко от две седмици и ще го свалим. А, в у-ще само слуша, не пише и хич и не се оплаква  Laughing
А, за дг и за това, че ги водят болни се ядосвам и аз, но от друга страна ги разбирам родителите. Аз например няколко пъти я спирам заради силна хрема и кашлица и откарва по седмица вкъщи, но имам възможност да го направя. Но като си помисля, че вече няколко пъти изкарва инфекции, заради които по две седмици се налага да е вкъщи и ако ходя на работа, с тези 30 дни болничен, които ми се полагат на година...та от тази гледна точка ги разбирам родителите, още повече тези, които не са на държавна работа и не могат да отсъстват често, макар че и на държавна, пак са ме гледали накриво с Марти  Hug

хубав ден, момичета  Hug

# 593
  • София
Ами купих торта Laughing Много е гадна... И обясних, че това е, за да може животът с мен да му се види сладък и прекрасен. Laughing После си говорихме и му казах колко съм са се зарадвала на цветята без повод,на което получих коментар: "Чудих се аз дали да купя цветя, че може да стане по-лошо Mr. Green Mr. GreenJoy Joy Joy

Емили, благодаря много Hug

Аз и ти, благодаря за предложението. Ще се възползвам другата година... ако си спомня за годишнината Laughing

Напълно съм съгласна с Адис за детските градини. Спомням си преди Яна като боледуваше и ми се накъдряше косата от ужас кой ще я гледа. Друго си е мама да си е вкъщи.

# 594

Вярно е, че положението в България е такова, че е трудно да отглеждаш чисто финансово повече деца...Сещате се особено в провинцията, че хора като нас с ММ, дето сме учили и сме потрошили сума ти пари докато се изучим, заплатите са около 550-600 лв. Върви с тези пари издържай четиричленно семейство...Ама нали ББ каза на една жена, да е мислила като го е раждала, не да се оплаква, че няма пари... #2gunfire както и да е...

Много е даже, колко хора работят за по 300-350 лв не е истина, а хем не сме уж малък град  Sad

# 595
За боледуването и яслите/градини - възмущавам се, защото нали ние също работим??? И аз ги разбирам родителите, но нали сме все родители, ходещи на работа? Аз изобщо не мога да ползвам болнични, ММ работи в общината, но и там не може постоянно да отсъства...И се дразня от това, че на Сами малко да му потече носа, и почват да ни правят забележка, и ни казват, че не е редно да го водим... Спирам се вече, че се паля... Simple Smile Peace

# 596
  • ул. "Мечтание"
Любовта не е на бройка - колкото повече хора (в частност деца), които имаме да обичаме, толкова по-добре!  Mr. Green Heart Eyes Мечо Пух е един истински мъдрец на моменти. Simple Smile

Любовта се мултиплицира по един прекрасен и удивителен начин!  Heart Eyes

Амнезия, честита бременност. Лека и безпроблемна!  Hug  bouquet

Прегръдки на всички!  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 17:02 от Нощни очи

# 597
димара , Емили  Hug

# 598
  • В две тъмни очички
Е-е-е-е-е ЯНА, както обикновено се включи в най-подходящия момент. Радвам се да те видя отново тук  Hug

Аз искам 2 деца в най-скоро време, което обаче ме навежда на мисълта и за трето на малко по-късен етап. Притеснения относно любовта - никакви! Еднакво за всички. Ние сме три деца, като аз съм най-малка и никога не съм усещала някакво разделение. Дай Боже скоро финансово да се закрепят нещата, че иначе второ не виждам как ще стане, камо ли 3-то Praynig В интерес на истината последните месеци с Боби само си повтаряме колко голяма е вече Влади, как бързо минава времето и как се молим да се нареди всичко и да можем спокойно да действаме за още едно... Моментът започва да назрява. Дано да е скоро....

# 599
Бубе,дерзайте после ще се нареди всичко
 Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт