Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Пазарджик
Привет и от мен,чета ви ,но не ми стига времето за писане.

При нас нищо ново,Нелката проплаква сутрин като я оставям на ясла,на Таня лимфа още е подут,днес сме пак на лекар.Аз съм се захванал с Пролетно почистване и ми се разката фамилията Simple Smile всичките ми пердета се гладят  ooooh! Спалнята в новия апартамент пак протече и днес съм яхнала метлата,обадих се на строителя да идва да си оправят нещата ooooh!

Елч стискам палците и на ръцете и краката  Hug Praynig

# 616
елч   Praynig Praynig Praynig Praynig

тути Ееееее аман с тва ново строителство!

Вчера баткото ме затвори на терасата докато просках дрехите, мишо беше на леглото вече към ръба му, изпаднах в лека истерия  Mr. Green   Слава богу навреме ми отвори вратата с много лигавене и подкупване.

Бубе  Hug Hug

Бягам...

# 617
  • в Надежда-та
Зая бъди доволна, че ти е отворил.Аз един път чаках ММ да се прибере, че да ме отключи Mr. Green
Елч Hug

# 618
Привет  Hug

Тути много неприятно с тези поправки  Hug

Ходихме на контролен преглед - по-добре сме ( с толкова изпити лекарства  ooooh! ).

Хубав ден и здраве на всички.  Hug  Heart Eyes

# 619
Бубе, сега като писа и се сетих, че беше споменавала такова нещо, но съм забравила.

Елч стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 620
зън, много грозна думичка е научила малката прекрасница! но както знаем това е неизбежно, и с полоши думички ще ни сюрпризират тепърва!

бубе, наистина би било кофти влади да се стресира пак така, хич не са го помислили!

тути, ужас! как така протече пак! не се ли разбра причината?

а сега да си кажа. мерси за стиснатите палчета, пак ще ви тормозя с това! Simple Smile
няма да се прави бебе все пак, поне не и сега Sad
излезе ми кофти резултат от цитонамазка - 3Д, вчера бях на биопсия и вероятно в началото на май ще ми правят втора конизация (ще ситскате палци пак, няма как! Simple Smile). 2 дни само ревах, не ядох, не спах, но се примирих. като ми е дошло до главата трябва да минава. та ужким бебе щях да правя, сега ще си спасявам живота Sad

# 621
Елч, важното е ти да се оправиш. Стискам палци всичко да мине добре.  Praynig

# 622
Елч,всяко зло за добро!Всичко ще се нареди след това,ще видиш. Hug

# 623
  • София
Елч, много съжалявам за лошите новини при теб  Sad. Вярвам обаче, че всичко ще мине и ще замине  Hug

Зая, добре, че ти е отворил Калинчо Simple Smile. Ади също се научи да отваря терасата - носи си едно малко солче, качва се и отваря. Направо ме побиват тръпки от това.

Ние също имахме премеждие. Вчера Бобо яде ягоди (кой ме би по главата да му ги купувам  ooooh!) и 2 часа по-късно стана целият на червени петна. Ходихме при лл, сложи му урбазон, предписа противоалергични и диета. Днес сякаш са поизбледнели петната.

# 624
  • sofia
Елч, много съжалявам за лошите новини. На мен вчера ми излезна ПАП1 , но треперих доста , та те разбирам.
Надявам се да си по-добре сега.

# 625
# 626
Eлч  Hug  Praynig  fingerscrossed

И нашата кака ме беше заключила веднъж - входната врата аз бях по двора да простирам. И познайте с тази дограма - всичко затворено  smile3506 .Добре че прозорчето на банята беше открехнато - нямах нито тел. нито ключове - ужас. Извиках  съседите - браво че мъжа и си беше в тях прекачва се през оградата със стълба през прозорчето на банята и ми отключи.

Нашата принцеса браво че шкафа с дрехите беше извадила , не този с приборите примерно.

Хубав ден и здраве от нас  Heart Eyes  Hug

# 627
Елч Hug важното е да се оправиш, а после ще се получи и бебенце, ще видиш!
Представям си какво ти е било тези дни... Hug

Зън, ужасно е това с ягодите...

Рали, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на голямата ти дъщеричка Али! Пожелавам и да бъде здрава,щастлива,усмихната, много да ви радва и да се гордеете с нея.
Весел празник!

Люба, кога ще стягате багажите, от кога започват вашите пътешествия?

Ние сме си на вилата, тук е невероятна красота  и спокойствие.

Прегръдки на всички!

п.п. Аз и Ти, Сами от вчера е с хрема и започна да кашля. Tired

# 628
Елч,милата,всичко ще се нареди-вярвам!Изпращам ти кураж и топли прегръдки!Ако имаш нужда от нещо-насреща съм... Hug
Емили,трябва да я видим скоро ние тази вила.... Wink
Зън,кофти преживяване сте имали,но важното е,че Бобо вече е по-добре!
Рали,да е вечно здрава и усмихната прекрасната ти щерка!

# 629
Привет момичета Hug

Преди малко се прибрахме от детския клуб - купона беше страхотен,дечицата много се забавляваха - прекрасно е да гледаш усмихнати и щастливи детски личица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да се почерпим за нашата пораснала кака:

Емили, Ейприл Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт