Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Рал, честит празник!
Емили, 13ти май е деняТ  Hug

Да се оплача, че са спряли от аптеките Бронхиалис хил

# 631
Рал здраве ,безгрижно и щастливо детство на рожденничката.

# 632
Здравейте от мен, сега се записвам.

# 633
  • в Надежда-та
Рал  bouquet

Елч гуш, всичко ще се оправи, не се предавай Hug
Уф и аз имам проблем с една киста на десния яйчник, дето ми създава проблеми....да видим какво ще я правим Confused

kolibka  welcome

# 634
Благодаря Ви момичета Hug Heart Eyes

Елч - всичко ще се нареди във времето напред,сигурна съм!!! Успех Peace Hug

kolibka - Добре дошла Hug

Хубав ден от мен Hug

# 635
Рал, честит рожден ден на твоята пораснала госпожица/ макар и на патерица/
Елч, вярвам че всичко ще е наред. Всяка трудност идва за да ни направи по-силни. А бебо ще дойде когато му е времето. Гуш

# 636
Ели, всичко ще се оправи! Съжалявам само, че преживяваш всички тези трудности... Sad И си помисли върху това, което ти казах, колкото и еретично да звучи, аз ще ти пратя някои неща тези дни.  Hug

Рал, честит празник на голямата щерка (с малко закъснение)!   bouquet Радвам се, че сте си изкарали толкова добре.

Люба, а каква е причината да са го спрели? Казаха ли ти нещо? Може да е временен проблем с доставките...  newsm78

Вчера и днес обикаляме по градинки с двете човечета, голям смях е. И малко на пазар бях. Стигам до извода, че британските подрастващи са мутанти, купих си тениска от ХМ 10-12г и ми е тамън!  Shocked Но май не са само британските, тези дни ни гостуваха кумовете, щерка им е на 6ти клас и вече е по-висока от мен, с паласчици и шкембенце, хем ходи 3-4 пъти в седмицата на спорт... Какво става с тези деца, чак се плаша!  ooooh!

# 637
  • sofia
Буби, мерси, че се сети за нас. Днес намерих в една аптека и ги купих всичките  Mr. Green
Като свърши лекарството в петък и днес Лия вече беше започнала да кашля.
Не знам какво ще правя, то не може до безкрай да се дава!

# 638
  • в Надежда-та
Буби хич не са в ред, аз нали се пристрастих към интернет пазаруването, та все търся УК6 ама толкова рядко им се среща, а 8-ха ми леко голяма. По мерки съм за техните 13-14г. ама не съм се пробвала да си ги поръчам Confused

Ей мацки другия месец имаме годишнина с вас Mr. Green 3г. от както сме заедно Heart Eyes, как бързо лети времето....

# 639
Bebo79, Буби Hug Благодаря Heart Eyes

Люба
- бързо да оздравява Лия Praynig Peace Как даваш Бронхиалис Хил - при суха или влажна кашлица? Или започваш с него още при първи покашляния newsm78

Hug
Ей мацки другия месец имаме годишнина с вас Mr. Green 3г. от както сме заедно Heart Eyes, как бързо лети времето....
newsm10 newsm51

# 640
  • sofia
Рал, той става за всякакви проблеми с дихателните пътища. Не го спирам, защото се започва голямото давене. При Лия определено е алергично.

Иииии къде ще празнуваме годишнината?

# 641
  • София
Рали, честит празник и от мен! Да ви е живо и здраво детенцето и много да ви радва! Hug
Елч, силна  Hug от мен! Всичко ще се оправи и ще има хепи енд, вярвай ми! :love
Люба, и аз като прочетох че си доволна от Бронхиалиса го търсих на няколко места, но не го намерих и се отказах. Но и Вики е с постоянна кашлица, изпи една камара сиропи и нищо. А друго освен кашлица няма! Thinking
Лелеее, 3 години ли минаха! Браво на нас! Heart Eyes Подкрепям Люба в предложението й! Hug

# 642
Елч, съжалявам за лошите новини, но  съм сигурна, че всичко ще се нареди. Животът ни поставя от време на време изпитания, които трябва да преминем. Ще стискаме палци. Нещата ще се оправят, ще видиш.

колибка, добре дошла!

Емили, и ние всяка неделя сме на село. Наш Петър голямо селянче се извъди. Като го питаш къде иска да ходим, отговорът неизменно е на село. Даже в яслата ги е подлудил да им разказва за село. Ама и на мен ми е приятно да го водим там, защото много слуша, играе си самичък, само дето не иска да спи там.

# 643
  • В две тъмни очички
Колибка, добре дошла сред нас.  Hug

Влади днес влезе в яслата без никакви проблеми. Много съм щастлива. Дано така е и през целия ден.

Включвам се в предложението за групово празнуване
  Mr. Green

Говорейки за проблеми и аз май скоро трябва да мисля нещо по въпроса с 4 см ми киста в левия яйчник, ама си правя пас още. Търся си добър АГ, моля предложете ми, че честно казано вече се напатих доста и не знам къде да ходя. При тази, която раждах не ми се ходи, защото, първо е на другия край на София и, второ само прегледа е 50 лв, който не включва изследванията, които ще са поне още толкова. Имам съмнения, че който и да ми предложите няма да се различава като цена, ама поне да ми е по-близко. В краен вариант съм си оставила д-р Ганева от Щерев.

# 644
Рал, да ви е жива и здрава малката, голяма вече дама! Много да ви радва!   bouquet

За кашлицата да кажа,  колко съм изненадана от Проспана-а за който имах големи резерви. мм го беше купил по препоръка на аптекарката, след като беше обяснил каква е кашлицата и вече два пъти спира да кашля от него. Явно наистина зависи, какъв вид точно е кашлицата, за да се улучи правилния сироп или лекарство.

Буби, не са само британските тийнейджъри, то вече е трудно да им определиш възрастта, толкова са развити, особено момичетата. А, за дрехите, на мен ми направи същото впечатление това миналата седмица, когато ходих до Уайкики, в секцията за подрастващи, май я бяха нарекли имаше дрехи като за мен. Не знам как успявате да пазарувате по интернет, на мен ми е много трудно да купувам дрехи за децата, предпочитам да с мен, всяка марка си има различни размери, независимо какво пише на етикета, да не говорим, че съм попадала на дрехи от една и съща марка с еднакъв по етикет размер, но иначе с голямо разминаване.

Елч, драсни някой ред  Hug

Хубав ден,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт