Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • sofia
Аз мислих доста над въпроса с кашлиците. Мисля , че са бактерии, но дори да се излекуват с АБ , то пак се лепват от детската. Моето дете не е кашляло преди да тръгне на на ясла, а и при много връстничета кашлицата е без други симптоми.
Вие как мислите?

Ирен май е със скарлатина! В четвъртък ще се разбере, приятелката й от у-ще я изкара миналата седмица  Crazy

# 646
Привет мами.

Колибка  welcome

Проспан- а и при нас не даде никакъв резултат. Днес каката си е в къщи че се прокашля през ноща и  сутринта, и ходихме при Петко - хомеопат - а. Не знам дали споделих но той ни даде по една схема , с която 3-4 пъти се измъкваме от пристъпи без урбазон. Сега ни даде за кашлицата Флавамед и някакви други хомеопатични хапченца. Ще споделя какъв ще е ефекта.

Страхотно време - вчера и днес по цял ден сме навън.

Хубав ден и здраве от нас.  Hug

# 647
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Елч,ще видиш,че всичко ще е наред и догодина по това време бебче ще държиш  Hug

Колибка welcome

малко мрън,че съм на ръба на нервна криза.Нелката два дена изгоря от Т,снощи вдигна 40градуса,направо се втрещих,с увеличени сливици сме и от днес  на АБ.С Таня и лимфа,нещата стигнаха до хирургиите на Пещерско шосе,днес бяхме там в четвъртък ще ни приемат и в петък ще и го извадят под обща упойка,а топчето ще изпратят за биопсия.В момента в който чух доктора да го казва и направо щях да припадна,цял след обед се стискам да не заплача за да не плаша Таня,мм и той е една паника и за капак нашите се обадиха и тях да не притеснявам,та нямам търпение всички да си легнат,та да се наплача

# 648
# 649
тути Hug  Hug  Стискам палци всичко бързо да се оправи

# 650
  • в Надежда-та
Tути   Sad Hug

# 651
  • София
Тути, миличка, стискам силно палци притесненията ти да се окажат неоснователни! Бързо да оздравява и Нелката! Hug Поплачи си, ще ти олекне, напрежението ти е огромно! Sad
Люба, и Вики не беше кашлял преди да тръгне на ясла, а сега от два месеца, та и от горе е с почти постоянна кашлица. Не знам какво да го правя, не знам какво и да мисля...
Дано се разминете със скарлатината! Praynig
Бубе, браво на Влади, все така да е! А относно гинеколога имам един добър, млад Mr. Green, но и при него прегледа е 50 лв. Преглежда и в Шейново и в частния си кабинет на Попа. То и аз трбява да отида тези дни да ме види, че нали миналата година ми откри някакви нещица, ама ме е шубе и все отлагам... Confused

# 652
  • sofia
Какче, заминавай смело ( ако искаш компания звънни)

Тути, днес съм те мислила, бях в Пазарджик ! Всичко ще е на ред, ще видиш.

# 653
Тути Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Поплачи си,знам че ще ти е свито сърцето докато излязат резултатите,но вярвам че всичко ще е ОК Peace Hug

Какче Hug Heart Eyes

Люба - дано се разминете със скарлатината Praynig

Hug

# 654
Момичета много се разстроих като влязох и прочетох какви тревоги и имате, прегръщам ви силно, не мислете веднага най-лошите неща.

# 655
тути, и аз се разстроих за танчето. и така и не разбрах защо да го махат, не може ли да спадне с някакви медикаменти?

иначе аз не пиша, защото, ако трябва да съм честна, все за онази тъпа операция си мисля. иначе гледам да не ми личи, дори мм не знае колко го изживявам, правя се на куул, ама то си копа...

# 656
Тути, как си днес, миличка?  Hug
Аз също си мислех за второ и трето мнение за Таничка, подкрепям Елч.

# 657
Тути, много  Hug всичко ще е наред. Само това лимфно възелче под мишницата ли е подуто? Всичко ще отмине, ще видиш Hug

Елч, мила и на теб много  Hug не знам какво да кажа, вярвам че нещата ще се развият по най-добрия начин Hug 

# 658
  • В две тъмни очички
Тути, стискам палци всичко да е наред. Само едно предложение да дам, не знам до колко може да е приложимо обаче. Не могат ли докторите да направят биопсия? Защо е нужно да го изваждат и тогава да го изпращат за резултати?

Елч, мое мнение , мила, ама според мен е добре да кажеш на Лъчо , че ти е притеснено. Като, разбира се, аз го казвам изхождайки от моята камбанария и от моите взаимоотношения с Боби. Винаги съм искала (и съм го правила) да споделям всичко с него и да усетя неговата подкрепа, закрила и съпричастност в тези ситуации. Това ме е карало да се чувствам много по-добре. Макар че, има един момент, в който и те като мъже малко трудно издържат, но това си е до човек. Предполагам от тази гледна точка не си казала на Лъчо. Както и да е, това си е твое решение, аз мога само да стискам палци и да цитирам ММ "За всичко си има време"  Hug

Днес отново беше голяма драма, язък за вчерашната похвала. Една от госпожите е много мекушава и не може явно да ги строява, а и малко в истерии изпада и като е сутрин не искам да ви казвам какъв е ад. Всички деца ревяха, и нови , и стари. Влади също. Таман я поуспокоих и звъннах да я вземат и никой не дойде, а тя отново изпадна в истерия. Събух се по чорапи и влязох да я оставя, за да може да не се влошат нещата, а то.... вътре 2 деца скачаха по леглата и госпожата се караше,че не може да ги слуша да реват, едно излизаше от тоалетната само и нямаше кой да го избърше, та се разхождаше със свалени гащи и голо дупе..... Бяха 29 деца и САМО 1 госпожа. Лелката я нямаше... То е явно , че тази госпожа не е уникалният педагог , ама каквато и да е с 29 деца няма как да се справи. Много се ядосах и сега обмислям разговор с директорката.....

# 659
  • София
Тути, стискам палци всичко лошо да се размине и отмине. Наплачи се хубаво и после горе главата. Вярвам, че всичко ще е наред. И Нелката бързо да се оправя Simple Smile Hug Hug Hug Hug

Елч, вярвам, че всичко ще се нареди. Бъди силна и положителна. Тази болест много обича да сме слаби. Не й се давай. А после още едно здраво и хубаво бебе! Hug

Колкото до гинеколога - след всичко, което преживях последните седмици, ще си позволя да ви дам един съвет - избирайте внимателно и отговорно! И винаги, ама винаги, когато ходите на профилактичен преглед, настоявайте освен за цитономазка и за колпоскопия. Само едното не е достатъчно!

Да се похваля - Ива утре ще е яйце на традиционния концерт на градината и много се вълнувам. Grinning

Кой каза да празнуваме?! Хайде, хайде парти newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт