Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Много, ама много ми става мъчно като чета, че нещо не е наред  Cry Стискам палци на всички нуждаещи се всичко лошо да минава бързо  Praynig

Елч, всичко ще е наред, обещавам ти - казвам ти аз, че ще бременеем заедно и втория път ама ти не та не  Hug аз с кой ще плача в болницата  ooooh!

Тути, всичко лошо да минава и при теб  Hug

Всички болнички дечица да оздравяват веднага   Naughty

Ние сме добре , слава богу - е, искарахме една бърза варицела, но и това мина.....

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 09:45 от imam si edna mechta

# 661
Ети, кажи при кого ходиш? И ти ли някакъв проблем си имала, надявам се всичко да е отминало вече  Hug

# 662
  • София
Адис, ходя в частния кабинет на д-р Йончев от Шейново.  Но няма значение при кого ходиш, важното е да имаш 100% доверие на лекаря си, а не да се луташ от лекар на лекар.

Моят проблем ще отмине и ще се оправя. Важното в случая е, че беше хванат на време, което нямаше да стане, ако не ми беше направена колпоскопия! Защото цитономазката ми беше прекрасната първа група...

# 663
Тути,силни прегръдки за всички ви!Всичко ще е наред!
Подкрепям изцяло думите на Ети-задължителен колпоскоп.Не че пита някой,но аз ще си напиша....добрите АГ специалисти в София са:д-р Карагьозов,д-р Ганчева,д-р Славчев,д-р Дянкова,д-р Костова.Разбира се,има и други добри лекари,но тези са най-добрите,особено при проблеми.
Усмихнат ден от нас!

# 664
Ети, знам го, една моя приятелка е негова пациентка от години. Аз съм писала, че се разочаровах преди време от моя аг, при когото ходя от 18годишна и от тогава си се лутам както ти си писала, и не мога да попадна на лекар на когото да се доверя, за това питам. Къде има колпоскоп, в Шейново ли и допълнително ли се заплаща прегледа с него? предстои ми и на мен преглед, а не знам къде да отида. Радвам се, че всичко е хванато на време  Hug
Ейприл, то никой не пита, ама със сигурност има и други като мен, на които тази информация ще е полезна.

# 665
Тути, spoko. Ще се тресете докато излезе резултата, ама няма как. Всичко ще е наред, стискаме палци.

Бубе, говори непременно с директорката. Това е пълно безобразие. Каквато и да е госпожата е абсурд да се оправи с 29 деца на тая възраст. И въобще какви са тия големи ясленски групи. Някой там горе по линията има ли си представа как се гледат деца.

Какво е колпоскопия? Че другия месец трябва да ходя на цитонамазка. Малко ме съмнява нашенските лекари да правят такова нещо. newsm78 Вие пак повечето сте от София и имате избор, ама тук не остана читав лекар.

# 666
Тути  Hug  Praynig  fingerscrossed всичко ще бъде наред.

Елч  Hug  Praynig  fingerscrossed и за теб.

И аз да питам какво е колпоскопия? И аз имам 100 % доверие на моята АГ, наистина това е важно.

Бубе  Hug

Хубав ден и здраве от нас.

# 667
Привет!
Колпоскопията е преглед на шийката на матката с един...микроскоп да го кажем  Laughing Оцветява се с някакъв препарат и се гледа за изменения.Ако има неоцветени участъци по принцип се взима биопсия,за да се види дали е обикновено възпаление или нещо по-сериозно.Не боли,продължава малко повече от обикновен преглед.  Peace
Дори и практикуващ лекар да го няма в кабинета си то във всяка АГ болница го има.Тук е така.

# 668
бубе, аз не че не съм споделила с мм. той си знае всичко, усещам и неговата подкрепа и позитивизъм и т.н. просто не искам да му надувам главата с това постоянно (както правя с вас Laughing, за което ви се извинявам). те моите терзания са от типа "ама защо така, не искам операция, не искам да чакам за бебе, а ще мога ли изобщо да износя бебе" и т.н. все въпроси без отговор, от които към момента няма смисъл. иначе и ние в къщи си споделяме всичко, но и аз съм такава, че говоря ли за това с някого и ставам лигла-ревла, а иначе се стягам и ми е по-лесно понякога. предпочитам някой да ме разсейва, а не да ме успокоява. не знам дали ме разбрахте.

иначе подкрепям ети за колпоскопията, аз вярно, че от много години не съм си сменяла гинеколога, но не мога да си представя, че в днешно време някой преглежда без колпоскоп...
бтв, ейприл, моята е една от изброените - голям кеф Simple Smile))

имам си една мечта, радвам се, че писа! аз винаги съм била ЗА съвместното бременеене, ама ще трябва да ме почакаш малко Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 15:43 от Елч

# 669
  • София
Адис, Йончев има колпоскоп в частния си кабинет. Аз ходя там. Ако искаш, ще ти дам координати.

Бонболина е обяснила много хубаво какво е. Hug Самата аз не знаех до скоро, но горчивия опит учи.

Елч, разбира се, че ще имаш бебета, ще ги износиш, ще им се радваш. Недей да униваш. Трябва да си позитивна. Иди в темата за Цитономазките в здравния подфорум. Там има много примери за момичета, които са минали през конизация и после имат здрави бебенца. Ще видиш, че всичко ще се оправи. Hug Hug Hug Hug

# 670
а, ети, аз там съм изчела всичко вече Simple Smile нали съм читател Simple Smile))
то и дара е продукт на раждане след конизация, въпросът е как ще е след две конизации...
но това ще го знам след една седмица някъде Simple Smile

# 671
Елч, всичко ще е наред и ще имаш поне още едно бебенце  Hug

От изброените на ейприл съм звъняла на едната лекарка, но тогава имаше часове чак след месец, а на мен ми трябваше веднага. Е, попаднах на нейната колежка по кабинет, от която бях доволна, но май вече не работи. Така поне ми каза един друг АГ. На мен са ми правили веднъж колпоскопия.

# 672
Елч, Тути  Hug

# 673
  • София
Момичета, ужасно много съжалявам, че ви се налага да преминавате през тези изпитания! Тути, Елч, Ети, прегръщам ви!

# 674
Привет и от мен, не съм се разписвала от доста време, но нещо съм в минорно настроение. Започнах новата работа, предстои ми и пътуване в чужбина, но хич нямам настроение. Мартин изкара варицела и то доста тежко, претрепа се от един стол и още треперя да не даде някакви късни последствия. Ходих на мамолог и цитонамазка, голям страх брах, но всичко е наред. Аз съм в рискова група и нещо хормона не ми е в ред явно, защото имам някакви болки в гърдите. Но лекаря ме успокои, че е нормално.
На мен никога не са ми правили колпоскопия, накарахте ме да се замисля.
Тути, защо наистина ще го вадят този лимфен възел?
На Мартин шийните са му леко увеличени, но не са болезнени. Това се получи около варицелата. Честно казано се притесних сега
Иначе и той кашля вече 3 месеца, особено сутрин като се събуди.

Елч, и мойте терзания бяха такива около операцията. И аз се бях настроила за второ бебе, но в крайна сметка твоето здраве е по-важно. Ще ти направят един ранен серклаж после, ще излежиш втората бременност и така. Има начин

Мартин е влязъл в страшно истерична фаза, не иска да се съблича, след това не иска да се облича. Не иска да излиза, след това не иска да се прибира. За всяко нещо истеричен рев и търкаляне по земята. В чудо съм се видяла. Днес ми се обадиха да ида да си го взема от градината, че не издържат. Не знам какво да правя вече, силно съм притеснена.
В същото време е станал ужасно срамежлив, не се отделя от мен. Плаче от децата на площадката, в същото време в яслата много играе с деца. Страшно съм изнервена и преуморена вече.  И честно казано идеята за второ дете ми става все по-далечна. Второто дете само при условие, че мога да спра да работя или да имам всеотдайна баба, която да е на линия на 100%. А при мен тези изисквания липсват
Напоследък най-голямата ми мечта е да се наспя

Аз пък не знам какъв модел човек съм, но даже не му казах на моя мъж, че отивам на лекар,че лекаря предлага операция и т. н Прибрах се и му казах: Виж кво, имам рак, влизам да ме оперират, след това влизам за терапия, мисли как ще се оправяш с детето и точка.  Сега съм му казала същото, утре може да ме няма, мисли как ще гледаш детето. Единствения път, в който съм се разстроила е когато се прибрах от терапия и детето не ме позна, защото не ме беше виждал 1 месец. Голям рев дръпнах. Шлякана работа, но какъвто живот ми се е паднал ще го живея. Така, че Елч, споделяй, не задържай в себе си и не си натоварвай излишно психиката

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 22:21 от KakaRala

Общи условия

Активация на акаунт