Усмихнат ден от нас!
уф, много ти се е насъбрало! В момента брат ми кара варицела, на 22 май чака бебе и всички треперим жена му да не хване..направо е обезобразен в момента лицето, клепачите, гърлото всичко е ужас!

Както и Нелката бързо да оздравява! 
Аз много добре те разбрах какво имаш предвид. И аз съм много ревлива, когато говоря за нещо такова... И преди бях чувствителна и ревлива, но след раждането на децата съм още по-зле, почвам да рева, само като се сетя за нещо тъжно... 
ей така от нищото... Периоди ли са, чудо ли е, не знам вече... А за второто - моите двете нищо общо нямат засега. Колкото тя е дива и трудна, толкова той е кротък и послушен, така че не си мисли, че и второто бебе ще е като Марти...
А питала ли си свекърва ти, като ги оставяте там дали пак кашля така? В смисъл да изключиш дразнител от дома...
Не знам дали е възможна консултация с алерголог, да посочи поне някакви възможности, които да тествате като вероятни причинители...

Днес съм една идея по добре,вероятно ако успея да се наспя нещата ще изглеждат по добре,трета нощ се боря с Т на Нели,която е над 39 градуса,слава богу днес не вдигала Т и има добър апетит,поне да не я мисля и нея като влезнем в болницата.Два дена ще се гледат с баща и.

! Утре ще ти звънна! 
!

ей така от нищото... Периоди ли са, чудо ли е, не знам вече... А за второто - моите двете нищо общо нямат засега. Колкото тя е дива и трудна, толкова той е кротък и послушен, така че не си мисли, че и второто бебе ще е като Марти... 
))
на всички, които се нуждаят в момента, дано всичко остане назад, в най-скоро време