Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 836
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • В две тъмни очички
Не че пита някой,но аз ще си напиша....добрите АГ специалисти в София са:д-р Карагьозов,д-р Ганчева,д-р Славчев,д-р Дянкова,д-р Костова.Разбира се,има и други добри лекари,но тези са най-добрите,особено при проблеми.
Усмихнат ден от нас!
Аз питах преди няколко поста  Mr. Green Би ли уточнила кой къде преглежда? Аз се рових тезо дни и видях,че в Щерев предлагат такъв преглед и съм се навила да ходя

# 676
КакоРали Cry уф, много ти се  е насъбрало! В момента брат ми кара варицела, на 22 май чака бебе и всички треперим жена му да не хване..направо е обезобразен в момента лицето, клепачите, гърлото всичко е ужас! Cry

За истериите и при нас има от време на време, ма то си от възрастта...като гледам наборчетата му по площадките същата история. За дрехите -  гоня го из стаята и накрая го натискам на земята и зорлен го обличам/събличам. Ама срамежливост няма никаква, да не говорим днес го оставих сам да си играе с децата, аз сядам да ям и бутам Мишо в количката, по едно време идва по пишона, носи 20 стотинки в ръка и ходи да ги показва на съседната маса  Embarassed Събул си гащите, и докато ровил из пясъка си намери паричките човека и идва да се хвали  ooooh!

С теб съм за спането, при мен е огромен мираж  Mr. Green

И аз ще ходя на цитонамазка тея дни да видим...

# 677
Ей, маменца, много ми е мъчно да вляза и да прочета толкова тревоги...  Sad

Тути, стискам палци, миличка! Всичко ще е наред, ще видиш, но знам, че в момента сигурно си на ръба на нервна криза... Дано всичко мине леко и да се успокоите възможно най-бързо!  Praynig Както и Нелката бързо да оздравява!  Praynig

Елч, знаеш, че съм с теб!  Hug Аз много добре те разбрах какво имаш предвид. И аз съм много ревлива, когато говоря за нещо такова... И преди бях чувствителна и ревлива, но след раждането на децата съм още по-зле, почвам да рева, само като се сетя за нещо тъжно...
Ще мине всичко и ще имате второ бебе, сигурна съм. Ако става за въпрос, аз и без конизация си излежах второто и помниш какви ли не притеснения бяха, пък ето - всичко забравих вече... Прегръщам те много!   spoko

Рали, и Зоринка днес ми спретна голям панаир навънка, бяхме на разходка и като каза, че няма да върви с нас, накрая я влачих и носих в истерия...  ooooh! ей така от нищото... Периоди ли са, чудо ли е, не знам вече... А за второто - моите двете нищо общо нямат засега. Колкото тя е дива и трудна, толкова той е кротък и послушен, така че не си мисли, че и второто бебе ще е като Марти...

Люба, какво стана с Ирен? Тази кашлица на Лия е пълна мистерия просто.  Thinking А питала ли си свекърва ти, като ги оставяте там дали пак кашля така? В смисъл да изключиш дразнител от дома...  newsm78 Не знам дали е възможна консултация с алерголог, да посочи поне някакви възможности, които да тествате като вероятни причинители...  newsm78

# 678
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
Момичета благодаря ви за подкрепата  Hug Днес съм една идея по добре,вероятно ако успея да се наспя нещата ще изглеждат по добре,трета нощ се боря с Т на Нели,която е над 39 градуса,слава богу днес не вдигала Т и има добър апетит,поне да не я мисля и нея като влезнем в болницата.Два дена ще се гледат с баща и.
Вярвам ,че с Таня всичко ще е наред,но думата "биопсия" ми дойде в повече.

какарала при Таня няма други симптоми освен подутия лимф,не е боледувала от нищо,няма Т,няма кашлици нищо.Лимфа е много голям,колкото голям орех,вече не я боли,но и пречи.И  двамата хирурзи които я прегледаха(единна в Пз,другия в Пловдив) са категорични,че на това топче не му е мястото там

Елч,мила  Hug

# 679
Момичета, Hug
Тук сме се събрали все силни мацки, няма да се даваме я! Simple Smile
Изпращам ви  много  Hug Hug Hug Hug и горе главите! Peace

# 680
  • sofia
Буби, Лия и на вилата с майка ми е кашляла. При свеки пак.
Ще взема един гърлен да й направя.

За Ирен в четвъртък резултат. Подути са й сливиците ужасно. Полудявам вече.
Лия е изолирана при майка.

Момичета,  Hug

Рали, звънни да те видя!

# 681
  • София
Ети, и аз ходя при Йончев, точно за него писах че е младичък Whistling
Люба, определено имам нужда от компания, даже имам нужда някой да ми запише час Blush! Утре ще ти звънна! Hug
И на мен именно чрез преглед с колпоскоп ми откриха, че имам някакви изненения, но преди година не беше нужно да се прави нещо. Ще видима сега как са нещата!
Тути, Елч, Рали, Ети и всички други, които сте имали някакви тревоги, силно  Hug!
Ети, качи утре снимчица на сладкото яйчице! Heart Eyes
А да питам, в някоя ясла която посещават децата, извеждат ли ги навън и въобще ще го правят ли лятото, че моята свекърва все повтаря, как тя докато е рабитила в ясла са извеждали децата и това било регламентирано в някаква наредба! Thinking

# 682
  • sofia
Какче, ще ги извеждат, споко.

Ще дойда с теб, аз трябва от него да си взема изследванията. Звънкай.

# 683
Бубенце,извинявай ,мила,не съм видяла,че си питала EmbarassedНапоследък чета повърхностно и хаотично,за което мола да ме извините,но от хойкане не ми остава време...
Д-р Карагьозов преглежда в Токуда,д-р Дянкова работи в Онкологията,има и частен кабинет в кв.Гео Милев,Костова също е в Онкологията,всеки петък преглежда в 31кабинет.Д-р Ганчева има частен кабинет на ул.Поп Богомил/мисля 23номер/.Божидар Славчев работи в МД,има кабинет в Стрелбище.Всички,без изключение,са изключително добри специалисти.Имам им тел.номера,при нужда-ще пиша.
Д-р Николай Попов,д-р Гунев,д-р Барбова,д-р Йонкова също са много добри.С Йончев имахме словесен двубой и не отидох втори път при него.В клиниката на Щерев съм ходила при Даниела Савова,не останах много доволна,но аз съм много придирчива на лекари.... Embarassed
Първите доктори,които написах,са тежката артилерия-онкогинеколози,занимаващи се с по-сериозни проблеми.Малко трудно е записването на часове,но не и невъзможно.
Рали,ти си силен дух и вярвам,че бързо ще излезеш от тази житейска ситуация! Hug
Мечтичке,радвам се,че намери време да се отбиеш тук! Hug

# 684
  • Пловдив
Рали, и Зоринка днес ми спретна голям панаир навънка, бяхме на разходка и като каза, че няма да върви с нас, накрая я влачих и носих в истерия...  ooooh! ей така от нищото... Периоди ли са, чудо ли е, не знам вече... А за второто - моите двете нищо общо нямат засега. Колкото тя е дива и трудна, толкова той е кротък и послушен, така че не си мисли, че и второто бебе ще е като Марти...
и аз така си виках докато не проходи - сега той е по -щур.

ох много проблеми и тревоги , гадостите нямат край  - оправяй те се  Hug
аз 2 год не съм ходила на гинеколог  Embarassed трябва да направя една профилактика.

# 685
Девойки, не успявам да ви изчета ...
Специално за дългокашлящите - помислете за антихистаминов препарат http://www.znam.bg/com/action/showBook?bookID=952&elementID= … 6&sectionID=5
Ние пихме Ксизал, помогна, но не знам дали е най-доброто. До отбележа, че имаше и секрет от носа при нас.

# 686
аз само да вметна за д-р дянкова, че аз от години не си записвам час при нея. за мен е безсмислено. тя е в частния си кабинет от 15 ч., в 14,30 ч. отивам и минавам първа, иначе се чака супер много, с час или без. но пък честно казано ако чуя, че при някой лекар не се чака все си мисля, че не е достатъчно добър Simple Smile))
между другото, направо се изумих - никога не съм имала преглед без колпоскоп и то като имате предвид, че аз ходя поне по 2 пъти годишно на преглед от мноооого години. и в токуда винаги ме преглеждаха така. бях останала с впечатлението, че е стандарт.

и дара пак започна да се тръшка. тази нейна упоритост ме побърква. не се отказва с часове. сега имаме голям проблем с моловете - види ли мол започва да вика "мооол!" и това продължава поне час-два интензивно и след това до края на деня периодично. какво толкова се е влюбила в тези молове не знам!

# 687
момичета, много сили и  Hug на всички, които се нуждаят в момента, дано всичко остане назад, в най-скоро време  Hug

какорали, при Ивайла лимфните възли бяха подути месец и половина, може би и два даже след варицелата, не се стряскай. водихме я при лл, понеже бяха видимо, не само на пипане и тя каза че е нормално  Hug

Ети, благодаря ти много, ще ги намеря  Hug

люба, дано се разминете с тази скарлатина, аз само като чуя за нея настръхвам  Hug

хубав, слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

# 688
Здравейте момичета! Hug

Стискам палци на всички с проблеми за най-скорошно положително развитие, моля се всички ние и децата ни да са здрави.
Еления добре го е казала - тук сме отбор силни мацки, всичко ще е наред.
Кака Рала, евала на теб, за мен си пример за невероятен  дух и сила.

Сега чакам пред гинеколога за цитонамазка. Тук никога не са ми правили или предлагали колпоскопия, подозирам че няма колпоскоп, а и като гледам ценоразписа - няма такова нещо като услуга.

Аз съм в отпуска и гледам Сами, той е с кашлица и хрема.

И да се похваля, че днес моето момиче става на 16 години. Много съм щастлива и горда майка на такава прекрасна дъщеря.

Обичам ви момичета и се радвам, че съм с вас!

# 689
Здравейте момичета! Hug

Стискам палци на всички с проблеми за най-скорошно положително развитие, моля се всички ние и децата ни да са здрави.
Еления добре го е казала - тук сме отбор силни мацки, всичко ще е наред.
Кака Рала, евала на теб, за мен си пример за невероятен  дух и сила.

Сега чакам пред гинеколога за цитонамазка. Тук никога не са ми правили или предлагали колпоскопия, подозирам че няма колпоскоп, а и като гледам ценоразписа - няма такова нещо като услуга.

Аз съм в отпуска и гледам Сами, той е с кашлица и хрема.

И да се похваля, че днес моето момиче става на 16 години. Много съм щастлива и горда майка на такава прекрасна дъщеря.

Обичам ви момичета и се радвам, че съм с вас!

Общи условия

Активация на акаунт