Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
еее, амнезия, много готина новина! аз все те следя за появата на нова лента, ама ти си спазваш традициите Simple Smile) прекрасна бременност и бебече ти желая! (ще взема да ти се обадя да дойда да те пипна, та и при мен да стане така лесно този път!) Simple Smile в този ред на мисли пиеш ли утрогестан?

димара, жива и здрава да си и все така усмихната, каквато те гледам по снимките! Simple Smile

# 541
Елч, не пия. Затова така писах и предния път. Само фолиева киселина.  Честно казано не съм много по традициите, ама искам да знам, че всичко е наред, за да мога и аз да се отпусна и да се нарадвам.  Днес между другото за първи път истински се зарадвах като го видях как мърда  Heart Eyes и цял ден пърхам от щастие. А иначе ние ползвахме тестове за ову, че не ми се рискуваше още един месец, въпреки че след кюретажа ц ми стана точно на 28 дни.

# 542
ааа, аз тестовете за ову си ги ползвам всеки месец. за по-сигурно. те не че и те са 100 сигурни, ама пак бая ориентир си дават Simple Smile броя дните вече и аз Simple Smile))))

# 543
  • София
Амнезия, наскоро си мислех, че е крайно време някой пак да се похвали с добра новина Simple Smile. Много се радвам за теб  Hug

Тути, успех с работата, много добре се е получило при теб!

Димара, честит празник!

Адис, ние сме добре, имах тези седмици малко повече излизания, а и се зарибих по два сериала, на които изгледах двата сезона за нула време  Embarassed. Иначе си ви чета редовно. Радвам се, че Ивайла се оправя вече. Как е ръката на Марти?

При нас няма нищо кой знае колко интересно. Ади все повече ни разсмива с приказките си. Преди малко баща ми искаше да я носи на ръце нагоре по стълбите, но тя му каза: "Дядо, и аз съм човек, мога сама да се качвам!"  Laughing. Преди това ми каза: "Аз вече ще съм добра, няма да бия Митето и Еличка, само ще ги блъскам!  #Crazy Пред непознати хора обаче мълчи и дума не обелва, много се срамува.

Тази вечер отново съм феята на зъбките, дано Бобо да не ме усети като ровя под възглавницата му  Crazy

# 544
Амнезия, честито за хубавата вест и от мен!  Hug Много се радвам, браво на вас!  Hug Пожелавам ти всичко най-спокойно и положително по време на бременността и здраво, красиво бебенце накрая!  Peace

Димара, да си жива и здрава! Да си много щастлива и все така усмихната с тези прекрасни две дечица! Обичайте се много и се радвайте на живота заедно!  Hug

Вал, пиши по-често, че ни липсваш! Дано са здравички децата!  Hug

Зън, това с феята много ми хареса!  Wink

Елч, стискам палцииии!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 545
Ей, страхотни новини. Аз не влизам, не влизам, но ето че уцелих момента. Амнезия  Hug - прекрасно е всяко чувство, свързано с децата. Аз не мога да се отделя от моите. Затова ме няма и тук. Както казва Димара няма насищане. Гушкам ги, мачкам ги, целувам ги, обсебила съм ги и те мен  Wink.....обаче как растат...плашещо. Викам на ММ хайде трето, той  Shocked Shocked
Елч - изпращаме ти положителна енергия. Ти да се похвалиш скоро.
А как ми липсва аромата на липите.

# 546
Амнезия ЧЕСТИТОООООО ОХ БЕБЧЕЕТААА ОБОЖАВАМ! Всичко ще е наред!!!!

Пепинка Все едно аз съм го писала, такова мачкане и целуване пада, че.... Crazy Тоя път мъж ми ме базика за трето, ама скоро няма да е хахахаха.

Снощи Калин изяде 200 грама судокрем,цяла вечер повръща, и тази сутрин май за последно. Пие само течности, нищо не му давам да яде.

Зън  Hug Hug Дано верно не те усети!!

Моите мъжаги почнаха да се бият  Laughing Мишко така се кара на бебешки, много е смешен.

# 547
Еее, много хубави новини!  Party Честито на Амнезия! Честито и на Дидка, аз я помня.  Grinning
Само аз ли ще си остана с едно дете?  baby_neutral

Честит рожден ден на патеричка на Димара!

И Ка си облизва от крема за дупе, ала Зайке, много бре 200 гр.  newsm78

# 548
  • София
Наистина супер новини! Party
Амнезия, честито! Лека бременност ти желая!
Честит рожден ден и на Димара, макар и на патерица! Бъди здрава и много щастлива!
Елч, радвам се че имате зелена светлина, силно стискам палци скоро да се похвалиш! Hug
Зайке, много крем е изял, ужас просто! ooooh!
При нас нищо ново, освен че от понеделник до сряда Вико беше с температура и разстройство, а и пак започна да кашля... Дано да свършват вече тия вируси, че вече ми иде да се гръмна! Tired

# 549
мама зайка, пъен ужас! с този судокрем...как успя да го и изяде?
а не е рано още да се бият? Shocked

калифорния, ти не искаш ли повече дечица?
аз винаги съм искала 3, не знам защо, още на 15-16 г. исках да имам деца и все броях месеците, все пак да стана на по-прилична възраст Laughing Laughing Laughing

# 550
  • в Надежда-та
Само аз ли ще си остана с едно дете?  :baby_neutral
въпрос на личен избор.... Wink

Аз се надявам на още едно след 7...8 години Whistling
Бе с едно дете си ... като без дете, ама това го разбираш едва, когато се появи 2-то  Laughing

# 551
благодаря ви момичета за милите пожелания!

Бях забравила колко малки и сладки са новородените мъници, и вече искам и трето!Сестра ми е добре и май няма много нужда от мен ,но ей така за съвети,успокоение и развлечение...

А тук в Испания не спират да ме изненадват с привичките си-онзи ден бяхме на концерт за пиано, а до нас бебе на 14 дни! Shocked
В  болницата стаите на родилките( всички са самостоятелни) с бебетата са пълни с посетители от 12-20 ч и то с по 10-15-20 човека едновременно- баби,съседи,лели,роднини, снимки- абе по коридорите и в стаите една глъчка-все едно си на стадиона !!

Борис е в Б-я и по скайпа ми вика " Мама има бебе !" и беж да го няма !Хич не му е мъчно за мен !

Амнезия, честито ! Лека бременност  желая и мног спокойствие !

# 552
  • Пловдив
Бе с едно дете си ... като без дете, ама това го разбираш едва, когато се появи 2-то  Laughing
newsm10

# 553
Чудно, ама и аз днес тъкмо това си мислех! И по-рано бях писала, че не съм знаела, че второто е по-...сладко ли да кажа, мило ли...
Всъщност, мислех си го не по повод поста на Кал, а във връзка с този на Пепинка - сега тя се радва двойно - не само на Боби, а и на Райчето Heart Eyes Искам да кажа и на двамата двойно повече - помните ли онова стихотворение от "Рожден ден в гората"
- Гледай пътя през Балкана,
щом по него се минава,
по-широк и хубав става.
Тъй и обичта на мама
само става по-голяма,
щом като обича двама."

Вярвам го!

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 23:06 от Az i ti

# 554
  • София
Амнезия, честито - лека бременност и сладко бебче на финала!
И аз тези дни се разнежвам много. Определено откакто се роди Боян и гушкането и глезенето и вниманието и към каката и към него, сравнено с Мишката на неговата възраст, е повече - просто вече знам колко бързо растат и колко сладки моменти безвъзвратно отминават. Нооо за разлика от повечето ми познати с по 2 деца с малка разлика, аз мисля да спра до тук:)

Общи условия

Активация на акаунт