Новите ни козметични похождения 40

• 51 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Драма-та е най-добрата спирала, която съм ползвала от много време насам!
Моите мигли са ... едни такива никакви - светли, къси. С Драма-та получавам страхотен обем, извиване, дължина, а също е и наситено черна!

# 61
  • Варна
Благодаря за темата! Hug

Много ми харесва на "пръв прочит". Party

# 62
Noemi,веднаха докладвай кои номера са цветовете и откъде Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63
Beautyholica, червилото като цвят на Лоран как е? Така ми харесва много на снимка като цвят. Да знам да ходя ли да го видя. Аз взех от тази серия 22 и 27(това по твое ревю в блога ти Simple Smile) Харесват ми. За Фусчията момичето каза, че е най-продавания им цвят от тази серия.

# 64
  • Бургас
От мен това, но с подарък лосион за тяло

http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/paco-rabanne-black-xs-l-exces-for-her.php

# 65
  • София, Лагера
Noemi,веднаха докладвай кои номера са цветовете и откъде Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лилавото е 277, синьото е 287. От Свищов  Peace. В София сините отдавна са изчерпани, съдрах се да ги търся  Rolling Eyes За лилавите не знам, на място ги харесах, може и тук да ги има.

# 66
  • София
chockolina този нов ли е някакъв? Ползвах техен околоочен много похвален в една тема, първите 2-3 седмици добре и след това направих ужасяваща алергия. Замина в кофата. Дано при теб не се случи нещо подобно, но наистина първоначалното ми впечатление беше че е много добра покупка  Crossing Arms.

# 67
# 68
много голямо желание имах да си купя нещо ново, от последното зареждане на Катрис и Есенс /обичам да купувам току-що сложени продукти на стелажа с пресен тестер за проба; ако не го купя веднага, рядко купувам по-натам/; нищо не ми хвана окото - на Катрис нюд палитрата ми се стори не достатъчно наситена и пигментирана, лимитираната колекция не ми хареса, а от лаковете нямаше интересен цвят; единствено от новите четворни сенки бих помислила за някой вариант, но не е сигурно, че ще купя; на Есенс новите двойни сенки не ми харесаха като консиситенция, на пръста не се нанасят равномерно, Оз колекцията ми се стори много постна; останах си само с един зелен лакочистител на Лили колкото за запис  Laughing

# 69
Имате ли мнение за комплект http://www.kozmetika.bg/show/MARKWINS/65412_%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D … 2%D0%B0%E2%80%9D/ или други подобни. Искам да подаря на майка ми нещо подобно за празника   bouquet

# 70
  • София
armira,Драмата рони ли ти се,защото мисля да я купя,напоследък не се харесвам с никаква спирала SadИ да попитам момичетата от Пловдив,знаете ли от къде мога да купя Лаш куина на Хелена?

Tamar, доколкото знам, ХР не се внася в България от година-две. В enzo.bg се предлага.  Peace

# 71
  • София
Имате ли мнение за комплект http://www.kozmetika.bg/show/MARKWINS/65412_%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D … 2%D0%B0%E2%80%9D/ или други подобни. Искам да подаря на майка ми нещо подобно за празника   bouquet
Аз само заради куфарчето  бих се израдвала! Hug Hug
Имам същото, но беше от Германия купувано и с друг...пълнеж. Но куфарчето се ползва с години. Аз бих се зарадвала много на такова, па ако ще и продуктите да са разочароващи, винаги ще си го напълня с любими, мои. Hug Peace

# 72
  • Варна
chockolina този нов ли е някакъв? Ползвах техен околоочен много похвален в една тема, първите 2-3 седмици добре и след това направих ужасяваща алергия. Замина в кофата. Дано при теб не се случи нещо подобно, но наистина първоначалното ми впечатление беше че е много добра покупка  Crossing Arms.

Аз за пръв път ползвам техен продукт, не знам дали е нов, похвалиха ми го. Дано не се получи като при теб, засега не ми дразни очите и не подпухвам от него, харесва ми. Ще видим. Peace

# 73
  • Стара Загора
Лилавото е 277, синьото е 287. От Свищов  Peace. В София сините отдавна са изчерпани, съдрах се да ги търся  Rolling Eyes За лилавите не знам, на място ги харесах, може и тук да ги има.

Ноеми, защо не се обади да направим една мини грим среща?  Crossing Arms Thinking

сухи кърпички с Кити в розово  Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 16:09 от iv4enceto_91

# 74
  • В свой си свят :))))
Здравейте момичета, Честита Баба Марта на патеричка   newsm76

Запис от мен с това кремче...отново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт