Новите ни козметични похождения 40

• 51 855
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Леле хора,никога досега не съм виждал Фрийман в ДМ,явно съм супер задръстен smile3515    И за да не е спам,днес от ДМ си взех душ гел и шампоан 2в1

# 631
От днес

# 632
  • Пловдив

chanel rouge coco shine liberte
Следващото ще е aventure,влюбена съм тези червила!  Заслугата е на Денси Hug
Днес гледах и новите червила на Мейбалин,не знам защо бях решила ,че ще са близки до шайн на Шанел..нито едно не харесах и си взех това което си бях на мислила -либерте  Heart Eyes
На устните ми изглежда страхотен прасковен бляскав цвят,а в гилзата стои доста оранжево.

Честитооо Simple Smile . Искаме суоч  Hug  Търся си точно прасковено червило и тествах някое от оранжавеещите предния път, но доста бързах и забравих да попитам кое точно е!

# 633
  • Пловдив
aH~, по същият начин стои и на моите устни,много съм хепи! Hug
Скрит текст:

# 634
  • Пловдив
Разбирам те Simple Smile), и аз от както купих 54 и 62 Simple Smile) само тях нося  Crazy , много ми хареса и това, че нямат гаден химичен вкус ...

# 635
  • Пловдив
Разбирам те Simple Smile), и аз от както купих 54 и 62 Simple Smile) само тях нося  Crazy , много ми хареса и това, че нямат гаден химичен вкус ...
И аз имам  Бой и Монте Карло,Либерте ми е третото,и четвърто ще има.. Mr. Green Явно имаме един вкус Grinning

# 636
  • София/Бургас
Момичета,
какво е мнението Ви за гланцовете на Catrice ?

Предварително благодаря!
  bouquet

# 637
# 638
aH~, по същият начин стои и на моите устни,много съм хепи! Hug
Скрит текст:
Леле каква красота, леле какви секси устни! Със здраве и ....всичките! Heart Eyes Hug  bouquet

# 639
Разбирам те Simple Smile), и аз от както купих 54 и 62 Simple Smile) само тях нося  Crazy , много ми хареса и това, че нямат гаден химичен вкус ...
И аз имам  Бой и Монте Карло,Либерте ми е третото,и четвърто ще има.. Mr. Green Явно имаме един вкус Grinning

Здравейте Дами, виждам, че сте фенове на тези уникални червила - аз съм си харесала много подобен пресковен цвят, отново Шанел (не зная кой номер е - визуално го разпознавам), но е течно - пробвах го и беше с доста наситен цвят и приятно на вкус Wink - какво ще препоръчате - глос или червило?  Ще бъда булка май месец и търся ефект да не е само загадъчна праскова, а да е по-наситено... Мерсииии   bouquet

# 640
Случайно видях това червило. Много ми допадна  Heart Eyes

и един сладък и ароматен подарък от тези дни
Farmona Sweet Secret ябълков пай с канела и сметана душ пилинг за тяло

# 641
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно за това лореалско червило споменах, че го видях на стелажа с новите стейнове. Хареса ми повече от тях и мисля да си купя за проба. Ти как би го описала?

# 642
Харесва ми, макар да съм го нанасяла само веднъж. Имам го от 2 дни. Цветът е дълготраен, с повече от едно нанасяне става значително по-наситен, не се размазва. Няма някакъв особен аромат и вкус.

# 643
  • GYM
 Heart Eyes
Скрит текст:
Heart Eyes
Скрит текст:

# 644
  • София, Лагера
velvetvoice, мммного як този ФДТ!  Flutter  Със здраве да си го ползваш!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт