Лакове за нокти- 75

• 47 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Lively lilac е хубав да, но другия бие на розово.

Имаше един Флормар в хубав динен цвят, ако не се лъжа от Супермат серията, но в момента не мога да се сетя за номера. А за ягодово - червен крем. Има доста от бюджетните марки, така че оглеждайте на място.

За ягодово виж този:
http://kathrinnee.blogspot.com/2013/02/catherine-arley-693.html

Catherine Arley 693

# 316
За люляково и аз съм за Rimmel Lively lilac. Това е единственото лилаво, което имам и е точно люляков цвят.
За ягода в момента не се сещам, но динята...цялото минало лято съм я търсила #Crazy
Зависи какво влагаш в този цвят, но погледни Golden rose Ceramic 119 номер. Това е наситено розово, което доста напомня на Essie Watermelon. Също динен за мен е Perfect Gel 516  номер. Погледни и Flormar 408.
И да споделя, че си купих Flormar 319, който се оказа супер добра евтина алтернатива на OPI Don't touch my tutu
Идеята е на Аризона, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ  bouquet

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 19:31 от peperuda333

# 317
  • София
Ивче, мерси за снимките на блейза. При мен точно по същия начин се оголиха връхчетата още на следващия ден. Не го свалих защото бях луднала от работа и хич не ми беше до лакиране и изкара в този си вид цяла седмица, но ме дразни. Противно ми е това с оголените върхове. Другите лакове ни ми създават подобни грижи  Tired

# 318
  • София
Да докладвам за "хайверения" Флормар.
Това не е лак! Само топчета са! Кой както може - да се оправя. Аз не мога да се пипкам с това чудо!
 Close
Пък и не искам хайверен лак. Искам пясъчен.

# 319
  • Стара Загора
Нови колекции и дизайн на шишетата от Орли

http://www.chicprofile.com/2013/03/orly-summer-fall-winter-2013- … eview-photos.html

# 320
Това не е лак! Само топчета са! Кой както може - да се оправя. Аз не мога да се пипкам с това чудо!
 Close

няма ли нещо, което да 'залепи' топчетата за ноктите?

# 321
Момичета за хайверения маникюр в магазините от левче има всякакви топчета в шишенца .Не виждам смисъл да се купува специален лак за това.Пък и е толкова неудобно за носене. ooooh!

Да питам тук момичетата - които са в Италия  специално -  за тези лакове на Диор
http://media1.onsugar.com/files/2013/02/09/4/186/1863804/77c0c74 … a89cd4_002001.jpg
 дали са налични вече- защото в повечето блогове пише - че ще са в магазините от март- но и за април се говори ? ThinkingПоръчала съм на един познат - да знам дали ще ги открие тези дни ако провери.

# 322
Момичета, от заздравителите на Орифлейм тук кой препоръвахте? Храната за нокти ли беше?

# 323
 Close
Ти ме разби, аз си мечтаех за хайвер, но май ще пасувам.

# 324
  • Den Haag
Момичета много благодаря за препоръките, записах номерата и ще ги погледна  на живо  Peace  bouquet

# 325
  • Пловдив
Момичета,харесала съм този лак,тъй като е в различна от обичайна опаковка на опи искам да попитам дали си е нормален лак или.. е гел? Blush

# 326
  • Belgium
armira, обиновен лак е  Grinning

Това е просто под серия на OPI, наречена Nicole by OPI. По-евтини са от стандартните OPI и ако не се лъжа бяха насочени към тийнейджърите  Peace

# 327
  • Пловдив
Лу благодаря ти! В такъв случай ще се въздържа,ще си харесам друго червено. Peace

Някой има ли предложение за класическо червено? Hug

# 328
  • Стара Загора
Лу благодаря ти! В такъв случай ще се въздържа,ще си харесам друго червено. Peace

Някой има ли предложение за класическо червено? Hug

Big apple red, Red my fortuna cookie, Girls just want to play

За тези се сещам на прима виста Crazy

# 329
  • Пловдив
Ивче защо не мога да им открия номерата? Трябва ми номер ,а не име,можеш ли да ми помогнеш? Blush
Коригирам се- намерих ги!
Ивче благодаря ти! Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 12:48 от armira

Общи условия

Активация на акаунт