Лакове за нокти- 75

• 47 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Опи афера на червения площад е страхотно червено Simple Smile

# 331
Лу благодаря ти! В такъв случай ще се въздържа,ще си харесам друго червено. Peace

Някой има ли предложение за класическо червено? Hug
Big apple red и по-тъмния вариант Водка и Хайвер от Руската колекция. Последния за мен е абсолютно задължителен за притежание. Човек може да ходи само с него целогодишно.
Аферата е хубава, но е перлена, а доста хора не харесват перли и не обичат да носят такива лакове.

# 332
  • Пловдив
Ауууу,Денси уцели ме в сърцето като го видях! Голяма прелест е този цвят! А аз цял ден гледам червени лакове..луднах..и ти се появи! Hug Hug Hug
Започвам да го търся! И един топ лак на Сеш (ако правилно го пиша) мисля да си взема за стъклен блясък  Peace

Не мога да му се нагледам! Hug
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 17:05 от armira

# 333
Много се радвам, ама нагледай и Водката! Heart Eyes Hug  bouquet

Аз сега ще се лакирам с Big apple red, но ще сложа и малко от Златния Бонд Опи. Това е първото ми лакиране с лак, извън пясъците и съм сигурна, че после пак ще си сложа пясък. Сега свалих синия непокътнат.

# 334
  • МАРС
Аз таковата ...пак с конфетите на Лореал. newsm56
Вече съм на повече от половината, голяма мания да го слагам на всичко.

http://i1091.photobucket.com/albums/i394/syskokid/DSC_4609_zps41baec05.jpg
http://i1091.photobucket.com/albums/i394/syskokid/DSC_4601_zps7e2143e4.jpg

# 335
 Страшно сладко седят конфетите на това жълтичко. Heart Eyes

# 336
  • МАРС
Забравих да напиша жълтият кой е.
Color Club - Almost famous.

# 337
Лу благодаря ти! В такъв случай ще се въздържа,ще си харесам друго червено. Peace

Някой има ли предложение за класическо червено? Hug
Big apple red и по-тъмния вариант Водка и Хайвер от Руската колекция. Последния за мен е абсолютно задължителен за притежание. Човек може да ходи само с него целогодишно.
Аферата е хубава, но е перлена, а доста хора не харесват перли и не обичат да носят такива лакове.

Подкрепям и за двата, макар че първия все още не съм го взела, но пък от втория имам две шишенца Heart Eyes и винаги жъне комплименти. Wink
Виж и този opi comet loves cupid

Голямата червена ябълка крем ли беше?

# 338

Така е но се носи по лесно от класическото червено, което иска перфектна ръка, цвят на кожата и маникюри Wink 

# 339
  • Варна
Здравейте, влизам за съвет за заздравяване на нокти. Изчетох доста, но всички теми са най-малко на 1-2 години и видях модератор да съветва да питам тук, та затова.
От ок. 1 година ноктите ми се разслояват вертикално и хоризонтално. Първо 1-2 нокъта, сега повече. Пих 2 пъти по 1 месец Калмацин, мазах с маслото на Икаров - никакво подобрение.
По съвети оттук днес си взех заздравителя на МАВАЛА: http://www.mavala.com/indexphp.php?id=8&prod_id=1 , взех и Геритамин, имам и масло на Икаров.
Моля за съвет как и колко често в какъв ред да ги ползвам! Shocked

п,п, Мерц и Ревалид не искам да пия- кг и без това са ми в повече, както и апетита. Иначе 2 дози Мерц правят чудеса.

# 340
# 341
  • Ст Загора
Показвани са , аз показах първия , а Ивчето другите .

Иначе много хубави лакове на Wet n Wild

# 342
  • Пловдив
Много се радвам, ама нагледай и Водката! Heart Eyes Hug  bouquet

Аз сега ще се лакирам с Big apple red, но ще сложа и малко от Златния Бонд Опи. Това е първото ми лакиране с лак, извън пясъците и съм сигурна, че после пак ще си сложа пясък. Сега свалих синия непокътнат.
Точно за водката с хайвер  Peace Днес я търсих на няколко места в нета,но не я намерих.Ще гледам да мина през офиса на опи за да си го взема.Много ми легна на сърцето тази водка  Mr. GreenHug

# 343
Аз пък харесах тези, и доколкото разбрах са руски Crazy

Скрит текст:

Извинете ме, че нахлувам така в темата, но от къде могат да се закупят тези лакове, прекрасни са Simple Smile

# 344
Отдавна ви чета момичета и ви се възхищавам на красотите   bouquet Досега не смеех да сложа моя снимка,защото не мога да се класирам до вашите красоти,но днес се престраших най-после Simple Smile Това е малко несполучлив опит за френски  Embarassed и реших да го маскирам отгоре с конфетите   Wink
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2294/147423038120502388801363 … KqQ1NHXlrIgHn.JPG

Общи условия

Активация на акаунт