Лакове за нокти- 75

• 47 340
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Юлеееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Аз днес за пръв път слагам лак на тази фирма, но съм очарована- Kinetics 112:

http://radi-d.blogspot.com/2013/03/kinetics-kp112-top-of-wave-review.html

# 587
  • Някъде на път....
.......
ето и един свежарски маниюр напук на гадното време навън с един от любимите лакове Peace
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10200141061187989& … &notif_t=like
.....
Много свеж, наистина!  Peace

# 588
Момичета, като вещи в областта моля за вашето мнениe.
Какво да си взема от тези лакове?! Искам качествен топ лак, който по възможност да съхне бързо. Целта е основен цвят 2 слоя, покривен 1 слой и нужна ли ми е база тогава, четири слоя не е ли много?!
Този комбинирания база и топ в едно START TO FINISH добър ли е, има и много изгодни комплекти топ лак+ лак база, първите два лака на цената на един START TO FINISH, та какво ще ме посъветвате да взема... От Ebay ще поръчвам.

Основата на ОПИ за естествени нокти (розовичката Natural Nail Base Coat) е много добра. Аз вече привършвам второ шише от нея Simple Smile.

Топ лакът, който е до нея (OPI Top Coat) и който влиза в много изгодните комплекти с нея, на мен никак не ми харесва и моят си стои практически пълен, не го използвам след 1-2 опита. Първо, съхне много дълго. Второ, сваля се просто нереално трудно. Трето, удебелява бая видимо лака на нокътя.

Бързосъхнещият топ лак на ОПИ RapiDry Top Coat горе-долу става, но докато не се сгъсти (което се получава още преди да си стигнал половината на шишенцето). Разреждам го после, ама не е същото. Не бих купила пак.

Не съм пробвала този Start to Finish, който е хем за база, хем за топ, и не бих. Базата и топът имат различни функции и не ми се вижда нормално да са с един и същ състав.

За Seche Vite знам, че доста момичета тук са много доволни от нея. Аз не съм я пробвала, защото намерих идеалния за мен бързосъхнещ лак и хич и не мисля да пробвам други, докато той ме удовлетворява. Това е Essie - Good to Go.

Препоръчвам много убедително винаги да слагаш база. Четири слоя никак не са много, ако не плескаш цветния лак с баданарката, а базата пази нокътя от боядисване, но най-вече от съсипване.

# 589
  • Стара Загора
Юлеееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Аз днес за пръв път слагам лак на тази фирма, но съм очарована- Kinetics 112:

http://radi-d.blogspot.com/2013/03/kinetics-kp112-top-of-wave-review.html

+1 за Юлето Heart Eyes

Ради, Crazy Crazy Crazy
Много са ти добре така ноктите, не че и преди не бяха, но с тази дължина ми харесват най-много. Blush А лака е разкош, нали е в любимата гама. Heart Eyes

Аз преди да изтрия Зоите сложих от скейла на Инглот 204 и стана пълна цигания. Mr. Green

# 590
Pump17, mia1 много благодаря за изчерпателните отговори!

# 591
Ивче, вчера ги подкъсих до дъно- радвам се, че ти харесват. Направо имам чувството, че са ми отрязани пръстите така Laughing От много отдавна не съм била с толкова къси нокти.
А за цвета- няма да коментирам- наистина е уникален! Heart Eyes

А ти с тези Зои сигурно светиш като светофар Crazy

# 592
  • Стара Загора
Ивче, вчера ги подкъсих до дъно- радвам се, че ти харесват. Направо имам чувството, че са ми отрязани пръстите така Laughing От много отдавна не съм била с толкова къси нокти.
А за цвета- няма да коментирам- наистина е уникален! Heart Eyes

А ти с тези Зои сигурно светиш като светофар Crazy

Е как до дъно, толкова ли ти е израстнал живеца? Crazy

Зоите светеХа, изтрих ги вече. Рано им е още, бях лакирала само 4 нокътя за сравнението. Mr. Green

# 593
Докато се чудех с какво да се лакирам се сетих за тази комбинация - уникална за лятото  Flutter Heart Eyes
http://4.bp.blogspot.com/-QxCDoNDnhjU/UHpBYFVW1VI/AAAAAAAAL5s/C3 … +Golden+Gun+1.JPG
И в крайна сметка сложих Омара на Опи .По- късно може и него да позлатя. Whistling Mr. Green
Скрит текст:

Юле много сладко  Heart Eyes - аз моя Фракас още не съм го пробвала. Blush

Ради обожавам този цвят.Ментата и той си остават фаворитите ми за летните месеци.

# 594
  • Belgium

Не съм пробвала този Start to Finish, който е хем за база, хем за топ, и не бих. Базата и топът имат различни функции и не ми се вижда нормално да са с един и същ състав.

Тук грешиш, From Start to Finsih e много добър продукт, просто съхне една идея по-бавно  Peace

Аз пък минах през Морията и забърсах:

Heart Eyes

# 595
  • Стара Загора
Лу, коя е розовата Зоя и Чайна? Mr. Green

# 596
Мац честито. Heart Eyes Hug
Кажи за Чайните има ли ги -текстурите ?
Как са пясъчните Зои - искам зелената - но сама си  се разубеждавам от вчера. hahaha

# 597
  • Belgium
Ивче, Zoya Maya и ChinaGlaze Pool Party от серията на Джапанката  Laughing

Още по-очоизваждаща е и от нея, ако това изобщо е възможно  Mr. Green

Мац, текстурите на Чайна ги има, обаче аз не си падам по пясъците изобщо, така че мен не ме грабват. Гледах и пясъчните Зои - ами не са моите лакове и това е.

Пичът от Мория беше много забавен, показва ми ефектите на Чайна Dots&Sticks и ми казва: А това е нова серия на ChinaGlaze, казва се "Точки и косми"  hahaha hahaha 

# 598
  • Стара Загора
Лу, познах я Pool Party значи. Моля те покажи я като я сложиш, но да е по-скоро. Mr. Green
И да кажеш на колко слоя покрива, желе ли е. Whistling
Да решавам имам ли нужда от нея за лятото. Joy
Макар че имам 4 розови неона, а мисля и Color Club Jackie Oh! - хич не ми трябва обаче. ooooh!

Някоя май имаше Хедониста на Моделс? Как е?
Моя позната го имаше и каза, че бил супер водност, а в нета чета че покривал и с един слой. newsm78

Ох, а как искам Beach Party ooooh!

Скрит текст:

# 599
Ивче не ти е лесно да знаеш . ooooh! Mr. Green Hug
Мац много е свеж мъжът в Мориа - толкова е запален по лакове - колкото сме и ние. Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт