Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 522
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
darkrose, благодаря ти за превода на смешното резюме !  Hug Hug Бездънно е руското чувство за хумор! Joy Joy Joy

Ани, снимките са отново страхотни, особено тези с Халит!  Hug Hug Независимо кога се включваме, всичко виждаме... и се радваме! Peace

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 21:58 от jupetrov7

# 631
И  на мен ми харесаха снимките! Особено тази с "Мехмет" и "Джингахир"- много са сладки и двамата!
Скрит текст:
Особено баткото Embarassed
 Влюбих се в анцуга му(бяло)

# 632
  • София
Здравейте Simple Smile
89 ли е последния епизод? Никъде няма инфо  Praynig

# 633
Последният излъчен-да.

# 634
  • София
Да, знам. Дали ще има още епизоди след 89 Simple Smile

# 635
Sause baus! умопомрачителна си  Peace Grinning

Да, знам. Дали ще има още епизоди след 89 Simple Smile

ще има до м.май 2014 година Grinning

# 636
Съблякох анцунга на батко  Laughing

# 637
# 638
Хора аз не мога да разбера защо всички я нападнахте без никаква причина ако нещо не ви е харесало не можахте ли да и го кажете по цивилизован начин, а веднага започнахте с нападки от типа на по-добре пак да се обиди и др. Когато някой публикува някакъв тъпизъм (извинете ме за грубия израз) ако е от много време с вас веднага ще го похвалите и прочие, но когато човек допусне малка грешка бива изяден. Помислете преди да започнете да обиждате и да нападате все пак сме големи хора, а ако някои са дошли да правят тук скандали и да обиждат знаят къде да кликнат, за да напуснат!!!
pllhs06,Благодаря,Ви но се почуствах неудобно,вместо да  ми стане по-леко,че все пак се яви някой да ме защити.................Аз мисля,че сме тук да се забавляваме ,а не да се огорчаваме

Няма защо да ти е неудобно, аз нищо не съм направила просто казах някои неща пък момичетата да помислят върху тях. Аз също мисля, че сме тук да се забавляваме, но то излезе обратното за жалост.

П.П: Не мога да разбера защо винаги някои хора умират да се заяждат за правописа на човек
Защото са комплексирани лелки! Домакини, които нямат какво да правят и са се скрили тук да сеят остроумие и да точат лиги по "измислени герои" Simple Smile
П.П. Нямам предвид всички, които са във форума, а една определена групичка, която се заяждаше и с мен, когато се опитах да си изкажа мнението!

# 639
  • София

От което, на мен ми стана сладко!  Embarassed

# 640
  • Пловдив

Как се казваше това моме първото гадже на Мехмет

# 641

Как се казваше това моме първото гадже на Мехмет
Клара

# 642
Ти го съблече, ама само горнището!
Аз,така, Embarassed ако може и долнището!
Сега сядам да гледам това http://film-galaxy.net63.net/film.php?id=1084
Дано ми се пооправи настроението-било свежа комедия С "министъра на транспорта"и  нелюбимата  ми "персийска шпионка!

# 643
http://vk.com/muhtesemyuzyil?z=video1363294_164699680%2F65ef21a56e9b453f3d
Много сладко клипче от рускините .

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 22:48 от trendafilka

# 644
  • София
Ти го съблече, ама само горнището!
Аз,така, Embarassed ако може и долнището!
Сега сядам да гледам това http://film-galaxy.net63.net/film.php?id=1084
Дано ми се пооправи настроението-било свежа комедия С "министъра на транспорта"и  нелюбимата  ми "персийска шпионка!
vvi, ще очаквам отзиви  Wink

Общи условия

Активация на акаунт