Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 528
  • 717
  •   1
Отговори
# 390
Хора аз не мога да разбера защо всички я нападнахте без никаква причина ако нещо не ви е харесало не можахте ли да и го кажете по цивилизован начин, а веднага започнахте с нападки от типа на по-добре пак да се обиди и др. Когато някой публикува някакъв тъпизъм (извинете ме за грубия израз) ако е от много време с вас веднага ще го похвалите и прочие, но когато човек допусне малка грешка бива изяден. Помислете преди да започнете да обиждате и да нападате все пак сме големи хора, а ако някои са дошли да правят тук скандали и да обиждат знаят къде да кликнат, за да напуснат!!!

# 391
Хора аз не мога да разбера защо всички я нападнахте без никаква причина ако нещо не ви е харесало не можахте ли да и го кажете по цивилизован начин, а веднага започнахте с нападки от типа на по-добре пак да се обиди и др. Когато някой публикува някакъв тъпизъм (извинете ме за грубия израз) ако е от много време с вас веднага ще го похвалите и прочие, но когато човек допусне малка грешка бива изяден. Помислете преди да започнете да обиждате и да нападате все пак сме големи хора, а ако някои са дошли да правят тук скандали и да обиждат знаят къде да кликнат, за да напуснат!!!
pllhs06,Благодаря,Ви но се почуствах неудобно,вместо да  ми стане по-леко,че все пак се яви някой да ме защити.................Аз мисля,че сме тук да се забавляваме ,а не да се огорчаваме

# 392
pllhs06, върни се назад и я прочети отначалото!
Смятам,че и търпението си има граници-то не бяха сръдни,фръцканици,инфантилност и т.н.
 Лично на мен до днес не ми правеше впечатление,но.....

# 393
  • София
Продължавам да си повтарям мантрата - кутлурна и възпитана съм, културна и възпитана съм, културна и възпитана съм.......   Praynig

Скрит текст:
smile3512 newsm61 smile3514 smile3511

# 394
Да се забавляваме,не да се огорчаваме.
Четох,четох и май дойде ред за почивка.
Лека вечер и усмихнати сънища.
Ех,да можех да си поръчам сън  я със СС ,я с ББ. Embarassed
Кадията си го пазя само за раздумка bowuu

# 395
pllhs06,Благодаря,Ви но се почуствах неудобно,вместо да  ми стане по-леко,че все пак се яви някой да ме защити.................Аз мисля,че сме тук да се забавляваме ,а не да се огорчаваме

Няма защо да ти е неудобно, аз нищо не съм направила просто казах някои неща пък момичетата да помислят върху тях. Аз също мисля, че сме тук да се забавляваме, но то излезе обратното за жалост.

П.П: Не мога да разбера защо винаги някои хора умират да се заяждат за правописа на човек

# 396
Продължавам да си повтарям мантрата - кутлурна и възпитана съм, културна и възпитана съм, културна и възпитана съм.......   Praynig

Скрит текст:
smile3512 newsm61 smile3514 smile3511

вЕрвам ти!  newsm48

Скрит текст:
абе кой каза "Лека нощ"

# 397
Смятам,че и търпението си има граници-то не бяха сръдни,фръцканици,инфантилност и т.н.

Споко прочела съм всичко, но вие я нападнахте първи много е лесно така 100 с/у 1 . . .

# 398
Скрит текст:
Убий простака с мълчание! Joy
Скрит текст:

# 399
  • София
Аз се чувствам убита! А вие?  newsm78

# 400

Споко прочела съм всичко, но вие я нападнахте първи много е лесно така 100 с/у 1 . . .

Браво на теб! Аз пък нямам нерви да се връщам назад..

# 401
..Споко прочела съм всичко, но вие я нападнахте първи много е лесно така 100 с/у 1 . . .
То не е за пръв път  Peace
Много спряха да пишат в темата, заради нетърпимоста към различното мнение.  Peace

# 402

А аа спокойна съм,даже се готвя да си лягам Laughing!А щом си чела всичко значи ти си знаеш!
Но за да има резултат 100:1 явно има причина и тя не е в 100-те нали?

Скрит текст:
Лиде, трябва да ми кажеш  за мантрата!?Ще си я прилагам!

# 403
  • София

А аа спокойна съм,даже се готвя да си лягам Laughing!А щом си чела всичко значи ти си знаеш!
Но за да има резултат 100:1 явно има причина и тя не е в 100-те нали?

Скрит текст:
Лиде, трябва да ми кажеш  за мантрата!?Ще си я прилагам!
Късно е вече за всичко vvi! Мен току що ме убиха! С мълчание!  Cry

# 404
Аз се чувствам убита! А вие?  newsm78
И аз ! Peace Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт