Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 498
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
lidiya_ilieva  newsm10 newsm10 newsm10

И аз си оставам с чакането на нещо ново,на нещо интересно и не публикувано..

А относно кой какво пише..На мен също някой неща не ми допадат,но пък може на друг това да му доставя радост,а няма нищо по-хубаво да доставиш радост на някого..много лесно е да му размяташ пръст на недоволство и да го упрекнеш,че за твоето недоволство е виновен някой друг,а не самия ти..

Vipce42,съгласна съм с теб!  bouquetЗащото прочетох упреци от сорта,че видите ли стиховете на някои не са били на ниво.Но защо изобщо се поставя такъв въпрос?Да не би  стиховете да са написани със състезателен характер?Нали се забавляваме?Аз лично написах 2,3 реда под формата на стих,но целта ми беше да стане по-забавно.То дори не се счита и за стих,а за римувано изречение,за да се посмеем .Какво друго да коментираме.Усеща се апатията тук вьв форума,но то е защото филмът просто се разводни и ние постепенно започнахме да губим интерес ..Апропо аз наистина имам моя стихосбирка с любовна лирика,нямаща нищо общо с филма.Понякога понаписвам нещо,когато нещо силно ме впечатли или преживея.Публикувала съм дори за конкурс един такъв,но нямам намерение  да ги помествам защото не му е мястото тук.

# 46
На мен ми стори,че Дияна се усети коя е направила отварата и може  вдругиден да я светне..Обаче ако я убие ще ми е интересно как ще развалят проклтието:Кадията Корана ли ще чете?Муски ли ще правят? Или заклинането ще си се махне ей-така по давност..
Че тя Диана не е ли вътре в играта? Нали тя й гореше некакви клечки за "спокоен сън" Mr. Green
А колкото до невродерматита при такива зълви даже късно яхвана! Laughing

# 47
  • Атлантис, Галактика Пегас
На мен пък ми е интересно СС кога ще разбере за Хатидже и оная изумена гадателка. Аджеба, да видим ще има ли някакво наказание най-накрая  Crossing Arms
нищо няма да разбере, сигурна съм, че отново ще увиснат всички конци във въздуха

# 48
  • От Луната
На мен пък ми е интересно СС кога ще разбере за Хатидже и оная изумена гадателка. Аджеба, да видим ще има ли някакво наказание най-накрая  Crossing Arms

И аз това чакам да разбера! Според мен С този път няма да си го изкара на Хю. Той знае че тя е болна (Михримах, беше при него и му каза, че не се е оправила). Мисля че чашата ще прелее когато С разбере за вещицата на Хати Simple Smile. Едва ли ще посегне на живота и, може да я изгони завинаги Simple Smile

Интересно ми е какво ще стане с парите на Ибо, дали Матракчъ не е имал заповеди, ако се случи нещо с него да отведе Есма Нур при брат му - заедно с парите. А дали Нигяр ще си спаси кожата? Гадно ще е ако не отиде при дъщеря си. А още по-гадно е че не мисли за нея, а за отмъщение.  #Cussing out
Много развалиха нейния образ, очаквах да е грижовна майка. Жалко!

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 13:43 от y00li

# 49
На мен ми стори,че Дияна се усети коя е направила отварата и може  вдругиден да я светне..Обаче ако я убие ще ми е интересно как ще развалят проклтието:Кадията Корана ли ще чете?Муски ли ще правят? Или заклинането ще си се махне ей-така по давност..
Че тя Диана не е ли вътре в играта? Нали тя й гореше некакви клечки за "спокоен сън" Mr. Green
А колкото до невродерматита при такива зълви даже късно яхвана! Laughing

Тя Диянчето за добро го прави..Я виж как Хюрем ,почна да откашля,да изхвърля отровата с една дума..

# 50

Тя Диянчето за добро го прави..Я виж как Хюрем ,почна да откашля,да изхвърля отровата с една дума..

Joy Joy Joy
Мани,мани то Дидито направо се размаза от доброта!!!

# 51
Божеее,Лорри,жива да не бях!

Аз вече чак се срамувам,че нямам талант..Поздравление за стихосбирката и да ни кажеш какво стана с конкурса..

# 52
  • Пловдив
Ха да се изкажа и аз като една пишман поетеса- простакеса:)Какво толкова му четете надгробно слово на форума как щял да си отиде като си изпълни предназначението и без това ше си отиде Какво лошо има в колажите и стихчетата пък нека се посмеем и на глупости малко.Докато да мине 40 на Ибрахим се бяхме обърнали на другарска жалеика тогава по добре ли беше Нека има от всичко по малко и история и спорове и смешки Мисля че не сме форума на БАН да пишем строго за османската история Освен това мисля че и колкото да критикуваме сценаристите не им дреме за нашето мнение Та по повод на колажите  и стихчетата да взема да си направя труда да изведа статистика какво е съотношението на постовете с шегички срешу постовете колко са бездарни сценаристите .......маи тези със сценаристите ше излязат повече........ но пък за сметка на това те са по темата Всеки си намира по нещо за себе си в твмата за това сме тук включително и голямото количество които само чакат превода и не коментират Защо да не си остане това така какво лощо има .....Как пък не съм си вменила вина  сега за това че съм написала няколко тъпи стихчета  Мен лично османската история не ме вълнува но евалла на момичетата отделили от времето си да изровят и предоставят толкова информация И сценариситите хич не ме интересуват защото нямам очаквания за развитието на филма  Следя си с интерес всяка серия и съчувствам на съфорумките които това или онова от сценария ги дразни но нищо не зависи от мен Ако мога да бъда полезна с някои аматьорки превод от руски -супер.Ако ли не здраве да е  живота си върви сряда-събота и т.н  Извинявам се ако думите ми не са угодни някому ама сори  сложила съм си една каска на главата и очаквам камъните......

# 53
y00li, много ми се иска и на мен най-накрая да стане така, ама защо ли си мисля, че Kordelia ще излезе права... А за Диана вече почвам да мисля, че застане на страната на Хюрем, също както Афифе  Thinking

Скрит текст:
И много ме дразни в турските сериали как злобарите все се измъкват сухи... Като Мукадес в "Каква е вината на Фатмагюл" - баси, цял филм чаках да я накажат по някакъв начин, пък то накрая нищо не се случи  #Cussing out

# 54
Здравейте,

изчетох новата тема и да ви кажа съм разочарована от някои коментари.
Аз не коментирам често, но май е по-добре от колкото да критикувам другите имат ли талант или не. Аз лично съм художник и не си позволявам да коментирам рисунките и колажите които са публикувани. А повярвайте има какво да напиша (и хубаво и не чак толкова). Искам само да кажа че поощрявам всяко усилие за да се разнообрази темата. Изчетох всички стихове и разкази и да си призная много ми харесаха (някой повече, други по-малко). Благодаря Ви тук, сега и за в бъдеще - за да не ставам досадна.

Това да поместим важната информация в началото на темата е супер идея, защо не слагате там и линковете за сваляне, фрагманите ... , а има няма през 3-4 страници някой иска линк за нещо.
Това не ви ли дразни повече?!

Относно епизода - нямам думи!!! Съгласна съм с всичко написано вече, ако имах по-различно мнение бих го споделила или пък не. Форума заприлича на бойно поле, а не на място за споделяне.

Благодаря за вниманието, съжалявам ако съм ви досадила с мнението си!

Само по веднъж ли ги прочете, или по 5 пъти както са цитирани един след друг Laughing

Ах-ах, неразбраната Аз.

Знаех си, че ще има и такива, които няма да разберат правилно постта ми ooooh!

Нямам нищо против стихчетата, някои са доста хубави- други нямат нищо общо с поезия или каквато и да е форма на изкуство Laughing , според мен- просто няма смисъл да се цитират Х-пъти , който иска си ги чете още в първият пост- на автора,  наистина идва в повече, когато се цитират още няколко пъти.

Пак се извинявам- не е целта ми да обидя или критикувам някой Peace

Випче, не се съмнявай в Кадията Laughing той чете, чете и хоп намира решение. Сюлейман от клетвата отърва, че една магия ли няма да развали.........

Аз за друго си мисля, ако Диана не знаеше за Салиха, защо тогава слага опиатите на Хю.
Според Хати, няма магия- те само така искат Хю да си мисли, че да откачи.
Хатито само не взе под внимание , че Хю така дрогирана може да я срещне някъде по коридорите Laughing
Никога не съм си мислела, че ще ми е приятно да гледам кръв по лицето на някой, освен в мачовете на Кличко Laughing но като гледах Хати се изкефих максимално Embarassed

ОЩЕ ВЕДНЪЖ щЕ ГО НАПИША, ЗА ДА МЕ РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ:

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СТИХЧЕТАТА, КЛИПЧЕТАТА, СНИМЧИЦИТЕ, КОЛАЖЧЕТАТА,
САМО СЪМ ПРОТИВ ТОВА ДА СЕ ЦИТИРАТ МНОГОКРАТНО.
МОЛЯ ВИ, ЧЕТЕТЕ ТОВА, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА- А НЕ ТОВА КОЕТО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СЪМ НАПИСАЛА! Laughing Peace

# 55
  • От Луната
y00li, много ми се иска и на мен най-накрая да стане така, ама защо ли си мисля, че Kordelia ще излезе права... А за Диана вече почвам да мисля, че застане на страната на Хюрем, също както Афифе  Thinking

Скрит текст:
И много ме дразни в турските сериали как злобарите все се измъкват сухи... Като Мукадес в "Каква е вината на Фатмагюл" - баси, цял филм чаках да я накажат по някакъв начин, пък то накрая нищо не се случи  #Cussing out

Все си мисля че Диана няма да мине на страната на Хю. Виждам нещо в погледа и, което като че ли издава намеренията и. Султана нали го тровиха по този начин, с някакви кандила? Нещо всичко взе да се повтаря и потертва ...

Скрит текст:
Мукаддес не я ли осъдиха - 1 година условно и парична глоба?!

# 56
  • От Луната
Здравейте,

изчетох новата тема и да ви кажа съм разочарована от някои коментари.
Аз не коментирам често, но май е по-добре от колкото да критикувам другите имат ли талант или не. Аз лично съм художник и не си позволявам да коментирам рисунките и колажите които са публикувани. А повярвайте има какво да напиша (и хубаво и не чак толкова). Искам само да кажа че поощрявам всяко усилие за да се разнообрази темата. Изчетох всички стихове и разкази и да си призная много ми харесаха (някой повече, други по-малко). Благодаря Ви тук, сега и за в бъдеще - за да не ставам досадна.

Това да поместим важната информация в началото на темата е супер идея, защо не слагате там и линковете за сваляне, фрагманите ... , а има няма през 3-4 страници някой иска линк за нещо.
Това не ви ли дразни повече?!

Относно епизода - нямам думи!!! Съгласна съм с всичко написано вече, ако имах по-различно мнение бих го споделила или пък не. Форума заприлича на бойно поле, а не на място за споделяне.

Благодаря за вниманието, съжалявам ако съм ви досадила с мнението си!

Само по веднъж ли ги прочете, или по 5 пъти както са цитирани един след друг Laughing

Ах-ах, неразбраната Аз.

Знаех си, че ще има и такива, които няма да разберат правилно постта ми ooooh!

Нямам нищо против стихчетата, някои са доста хубави- други нямат нищо общо с поезия или каквато и да е форма на изкуство Laughing , според мен- просто няма смисъл да се цитират Х-пъти , който иска си ги чете още в първият пост- на автора,  наистина идва в повече, когато се цитират още няколко пъти.

Пак се извинявам- не е целта ми да обидя или критикувам някой Peace

Випче, не се съмнявай в Кадията Laughing той чете, чете и хоп намира решение. Сюлейман от клетвата отърва, че една магия ли няма да развали.........

Аз за друго си мисля, ако Диана не знаеше за Салиха, защо тогава слага опиатите на Хю.
Според Хати, няма магия- те само така искат Хю да си мисли, че да откачи.
Хатито само не взе под внимание , че Хю така дрогирана може да я срещне някъде по коридорите Laughing
Никога не съм си мислела, че ще ми е приятно да гледам кръв по лицето на някой, освен в мачовете на Кличко Laughing но като гледах Хати се изкефих максимално Embarassed

ОЩЕ ВЕДНЪЖ щЕ ГО НАПИША, ЗА ДА МЕ РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ:

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СТИХЧЕТАТА, КЛИПЧЕТАТА, СНИМЧИЦИТЕ, КОЛАЖЧЕТАТА,
САМО СЪМ ПРОТИВ ТОВА ДА СЕ ЦИТИРАТ МНОГОКРАТНО.
МОЛЯ ВИ, ЧЕТЕТЕ ТОВА, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА- А НЕ ТОВА КОЕТО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СЪМ НАПИСАЛА! Laughing Peace

Напротив напълно те разбрах още след първия ти пост. Съгласна съм че бяха цитирани многократно, но не в това виждам проблем, а в изказването на мнение кое е качествено написано и кое не. Цитирам: "Нямам нищо против стихчетата, някои са доста хубави- други нямат нищо общо с поезия или каквато и да е форма на изкуство". Не искам да задълбаваме в темата кой определя границите на изкуството, защото това е тема която не пасва на този форум.
Peace

# 57
Ха да се изкажа и аз като една пишман поетеса- простакеса:)Какво толкова му четете надгробно слово на форума как щял да си отиде като си изпълни предназначението и без това ше си отиде Какво лошо има в колажите и стихчетата пък нека се посмеем и на глупости малко.Докато да мине 40 на Ибрахим се бяхме обърнали на другарска жалеика тогава по добре ли беше Нека има от всичко по малко и история и спорове и смешки Мисля че не сме форума на БАН да пишем строго за османската история Освен това мисля че и колкото да критикуваме сценаристите не им дреме за нашето мнение Та по повод на колажите  и стихчетата да взема да си направя труда да изведа статистика какво е съотношението на постовете с шегички срешу постовете колко са бездарни сценаристите .......маи тези със сценаристите ше излязат повече........ но пък за сметка на това те са по темата Всеки си намира по нещо за себе си в твмата за това сме тук включително и голямото количество които само чакат превода и не коментират Защо да не си остане това така какво лощо има .....Как пък не съм си вменила вина  сега за това че съм написала няколко тъпи стихчета  Мен лично османската история не ме вълнува но евалла на момичетата отделили от времето си да изровят и предоставят толкова информация И сценариситите хич не ме интересуват защото нямам очаквания за развитието на филма  Следя си с интерес всяка серия и съчувствам на съфорумките които това или онова от сценария ги дразни но нищо не зависи от мен Ако мога да бъда полезна с някои аматьорки превод от руски -супер.Ако ли не здраве да е  живота си върви сряда-събота и т.н  Извинявам се ако думите ми не са угодни някому ама сори  сложила съм си една каска на главата и очаквам камъните......
ААААААААА, LaughingХаресвам хората с чувство за хумор.Ти определено го владееш.Уважавам хората,които умеят да се самоиронизират.Това също го забелязах в теб,особено за каската и камъните,направо ме разсмя.В този ред на мисли има една философска мисъл,цитирам:"Смей се пред публиката,за да не ти се смеят!"Защото ,ако се скомфузиш,събуждаш още по-голям смях.ако и ти с тях се засмееш,отнемаш им отчасти това удоволствие!    bouquet

# 58
Някой  има линк за анкетата,  Praynig , ще ми е интересно дали Ибо вече е първи newsm78

Има ли някоя съфорумка от Русе? Трябва ми малко информация Laughing в края на седмицата ще пътувам до Русе Laughing и понеже имам малко време трябва да си организирам нещата Mr. Green
Става въпрос за продажба на имот и ме интересува кои агенции са читави Laughing да не взема да го пусна в някоя менте Laughing
Извинявам се, че не го пиша като скрит текст, но още не съм се светнала как става Embarassed

# 59
Някой  има линк за анкетата,  Praynig , ще ми е интересно дали Ибо вече е първи newsm78

Има ли някоя съфорумка от Русе? Трябва ми малко информация Laughing в края на седмицата ще пътувам до Русе Laughing и понеже имам малко време трябва да си организирам нещата Mr. Green
Става въпрос за продажба на имот и ме интересува кои агенции са читави Laughing да не взема да го пусна в някоя менте Laughing
Извинявам се, че не го пиша като скрит текст, но още не съм се светнала как става Embarassed

Аз съм от Русе

Общи условия

Активация на акаунт