И аз си оставам с чакането на нещо ново,на нещо интересно и не публикувано..
А относно кой какво пише..На мен също някой неща не ми допадат,но пък може на друг това да му доставя радост,а няма нищо по-хубаво да доставиш радост на някого..много лесно е да му размяташ пръст на недоволство и да го упрекнеш,че за твоето недоволство е виновен някой друг,а не самия ти..
Защото прочетох упреци от сорта,че видите ли стиховете на някои не са били на ниво.Но защо изобщо се поставя такъв въпрос?Да не би стиховете да са написани със състезателен характер?Нали се забавляваме?Аз лично написах 2,3 реда под формата на стих,но целта ми беше да стане по-забавно.То дори не се счита и за стих,а за римувано изречение,за да се посмеем .Какво друго да коментираме.Усеща се апатията тук вьв форума,но то е защото филмът просто се разводни и ние постепенно започнахме да губим интерес ..Апропо аз наистина имам моя стихосбирка с любовна лирика,нямаща нищо общо с филма.Понякога понаписвам нещо,когато нещо силно ме впечатли или преживея.Публикувала съм дори за конкурс един такъв,но нямам намерение да ги помествам защото не му е мястото тук.

. Едва ли ще посегне на живота и, може да я изгони завинаги 

, ще ми е интересно дали Ибо вече е първи