Отговори
# 210
Аз да докладвам, мойто диване умори вируса. След 24 часа борба с 40 градуса температура, от снощи няма и следа от нея Simple Smile Единствено нослето е малко запушено, ама това да е. И да споделя че вана с топла вода (че в хладка му беше студено) в която да оставите детенцето да стои докато водата постепенно изстива много бързо сваля температурата Peace
Айде лек ден  и приятни разходки, че е чудно временцеееее Simple Smile

# 211
  • София
Бе да взема и аз да дойда най-накрая,така ми се иска, ама тия наште големи млекопитаещи кво ше ги правим се чудя?...
Елвирке, дезертьорке, казвай ти какво мислиш да правиш?  Crazy Hug
Маймунче, много ми е познато, дано по-бързо се оправите. Гуш!  hug

ооо Елсъне, в другата тема не можем да се засечем, ама виж тука няма как да не те отразя хахахах

ми незнам, хем вече е по-голям и може да върви, хем ми се иска Плами докато си играе да се видя с мамите.... ще го решавам впоследствие

Маймунскито тоя филм съм го гледала, да знаеш, с разликата че Брани беше по-голям
дръж се, ще мине

# 212
ОООООООООООООХ

Абе чакай малко да я бутнеме тая тема егаси!  Shocked Mr. Green

Маймуне, мила много е гадна тая ситуация ама кво да се прави...Аз дърпам сополи и правя инхалации от 1 месец, че и ударих синузита накрая и ме черпиха с АБ да не съм капо...
Иначе в детските ме дразнят много тия луди хора!!!!! #2gunfire

айде хубав ден или там квото е останало от него....  Grinning

# 213
  • София
ОООООООООООООХ

Маймуне, мила много е гадна тая ситуация ама кво да се прави...Аз дърпам сополи и правя инхалации от 1 месец, че и ударих синузита накрая и ме черпиха с АБ да не съм капо...

Laughing

И мене ме дразнят в Детската.  #2gunfire

# 214
ОООООООООООООХ

Laughing

И мене ме дразнят в Детската.  #2gunfire

Добре дошли в клуба  Joy Joy Joy Joy аз вече им свикнах  Joy Joy Joy ... и пооправихме отношението за в момента  bowuu bowuu bowuu

# 215
Е стига бе, мен пък в яслата ме дразнеха най-много заради това че не им дават на децата вода, е това е немам думи Crazy и от други майки знам че не е само в нашата ясла Crazy Колко се карах и говорих ама на тях така им е по-лесно, ама това че ти лишават детето от вода.... думи нямам.тъпанари.....
Айде лека ви вечер и аз лошо не съм говорила хаха само споделих Laughing

# 216
  • София
Седя в леглото и плача ли плача. Ади се задави с бонбон Виолетка и нито аз нито баща и реагирахме като хората. Детенцето ми щеше да умре в ръце ми, боже. Просто повърна, сама се спаси. Не мога да се успокоя.

# 217
Седя в леглото и плача ли плача. Ади се задави с бонбон Виолетка и нито аз нито баща и реагирахме като хората. Детенцето ми щеше да умре в ръце ми, боже. Просто повърна, сама се спаси. Не мога да се успокоя.

О, Кики  Hug Hug Hug Малкото дяволче е било  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 218
Здравейте....реших да надникна какво се случва Wink Много нови бебета...да са ви честити и много да ви радват. И ние си имаме ново попълнение Simple Smile

За общия рд...може ли и аз да се присъединя Simple Smile

# 219
# 220
# 221
# 222
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

По миналата година имаше един жесток общ рожден ден!!!! Чуда се тая да не си направиме същия....Норче кво ще кажеш??!!! Разнасят ли ти се сандвичи пак???????????????????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 223
  • София
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

По миналата година имаше един жесток общ рожден ден!!!! Чуда се тая да не си направиме същия....Норче кво ще кажеш??!!! Разнасят ли ти се сандвичи пак???????????????????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Хахаххаха ще я викам тоя път да чисти ТЯ в нас!  Laughing

# 224
  • София

Хахаххаха ще я викам тоя път да чисти ТЯ в нас!  Laughing

Гадна история беше! Добре, че ни приюти тогава с децата! Hug За това човек ако не му е по силите е добре да не се захваща!

Общи условия

Активация на акаунт