За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 36

• 29 148
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
desitkata77 поради тази мания детето се сдоби с таблет. Най ефтинкия но му е идеален за възрастта.
То с тея пъзели смогване нямаше...по 2-3 нови на седмица и освен парите къде да ги прибирам...

# 586
Днес ще отида да купя таблет защото след седмица е рожденник и иска.Ама не бях се сетила за пъзели да пускам там.Той играе с по големи деца около нас няма наборчета и каквото му покажат каките и баткотковците аз много не се занимавам с неговите игри и клипчета.И все от тях иска таблети а мен ме е стах да не го счупи /внимателен е но все пак/.
А иначе харесах идеята да ги лепя на картон и рамки.А които не иска да залепим ще ги подаря.Аз нищо не прадавам всичко раздавам.Всичко съм си купувала но раздавам.

# 587
  • София
Може да пробваш тогава и да ги подариш в някоя детска градина, предполагам ще им се зарадват.

# 588
Може да пробваш тогава и да ги подариш в някоя детска градина, предполагам ще им се зарадват.

Много добра идея. Така ще зарадваш много деца. Играчките в градините не се подменят много често. За детски дом също е вариант.

# 589
Мина ми през ума аз там нося играчките /не в нашата че да не си ги познава/ обаче се притесних да не стане проблем с парчетата.Т е че децата да ги пилеят а лелите да събират и от този род

# 590
Дрехите нося на детски дом.Сега  вграда където живея има от 0-3 години.Там занесох съответните.А преди където живях там носих за по големи.
Ще нося пъзелите в градината а играчките в детския дом.Дрешките ги раздадох вече.Сега каквото събера но трябва и по големи дечица да намеря.Т е дом с по големи деца.

# 591
  • София
Надали ще стане проблем нищо не пречиш да питаш. Или може да питаш вашите учителки, дали не може да ги оставиш за бъдещата първа група, така няма да има проблем, че ще ги познава, хем няма да търсиш други места. Те в детските с лего играят, ти за пъзел се притесняваш, хем вашите са и малки Wink

# 592
  • Шумен
Ще им се зарадват в градините определено на пъзелите. Не веднъж съм ги заварвала децата вечер да си редят пъзели. Учителката ми показа как ги е номерирала за да не се изгубят а децата си ги пазят, дори не ги смесват  Simple Smile

# 593
Благодаря ви момичета ! Стана ми приятно за подкрепата.Ще се постарая да има за всички по нещо.Усмивките ме зареждат адски много.Това ми е начин да се заредя с енергия.

# 594
  • Бургас
как бихте облекли новороденото си бебе на 26 юли в най-голямата жега на изписването примерно?

# 595
Боди, тънко панталонче/ританки и тънка памучна пелена  Peace

# 596
Боди, тънко панталонче/ританки и тънка памучна пелена  Peace
Peace и ще стоя по сенките...

# 597
Боди и памучна пижамка с ръкав. Бебетата не могат да регулират температурата си добре.

# 598
  • София
Аз бих пък сложила мн тъничко боди(даже и с къс ръкав) и панталонче и никакви пелени и подобни... бебетата по-лесно се претоплят, отколкото да изстинат. Това ако е топъл ден разбира се, без вятър, дъжд и подобни.

# 599
  • Шумен
Много зависи какво ще е времето в деня на изписването. Племеницата ми в края на юли (беше топло) акушерката и сложи боди потник и жилетка с дълго ръкавче. Моите пак беше топло им облякоха бодитата (само дето не помня точно, но май си бяха с дълго ръкавче) и жилетките, аз точно че не знаех какво ще е най-удачно за толкова малки бебета бях сложила потничетата и бодитата от комплектите за изписване, там сестрите в отделението си прецениха а излишните върнаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт