АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 917
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета за сега положението е овладяно..
Сега съм само с една система и от снощи нямам контракции. Интересно, че момиченцето се е обърнало главично, но все още си остават и двамата напречно разположени, така че стискам още 10 дни и се подготвям за секцио.
Благодаря ви за подкрепата!

Стискам палци всичко да мине ОК. И скоро да се прибереш, а после и за щастлив финал с бебоците.

# 346

presley
, радвам се, че се разбирате пак, пожелавам ти да не е временно, а да получаваш любов и подкрепа още много, много години, да отгледате децата си заедно.
пожелавам му да не се огъва при всяка трудност, при първото сополче, при първото поникнало зъбче, при първото не искам на бебо!   bouquet дано сте щастливи!

Благодаря за прекрасните пожелания, jos!   bouquet Дано!

г-жа Анна, всичко ще е наред и скоро ще си имаш 2 малки ангелчета!

Ох, мами, аз вече не издържам! Не че имам избор, но направо издивявам. Чувствам се непълноценна. Попринцип съм много енергичен и деен човек и това монотонно ежедневие, което ме е налегнало, хич не ми се нрави.  ooooh!
И съм се побъркала с това чистене. Падам си малко перфекционистка... мисля, че това качество само може да вчерни на някого живота, но пък съм си такава  Mr. Green Особено сега, като знам че бебка скоро ще се присъедини към дома... искам всичко да блести. А тъй като в последно време се щадя, се е понатрупало и има нужда от по-основно почистване. Мъжа днес чисти, но... само ме нервира  Mr. Green Хич не чисти качествено! И съм решила, че ще се викне някой срещу заплащане да изчисти скоро. Тъкмо и прозорците да се измият, че и те са  Mr. Green
Аз правя основно това -  newsm55 
Луда работа  Mr. Green

# 347
presley същата работа съм и аз.и като го накарам ММ да чисти само се ядосвам,че не както аз искам и се започва едно мусене smile3516 А аз лежа вече доста време и не ме питай като се ядосам smile3513

# 348
И аз много се вживявам на тема чистене. Сега с тези празници уикендите, когато не мога да пускам пералня и прахосмукачка Crossing Arms вчера задушница, днес Сирни заговезни, другата седмица Месни заговезни, после Тодоровден........мислех да отложим купуването на сушилнята за есента, но май няма да мога без нея.
ММ чисти и готви по-хубаво от мен, но го прави рядко, първото специално.

# 349
Аз днес с едни болки в корема ниско.... дребния е бесен.... Реших,че ще се ражда по едно време... И какво направи лудата? ЗАПОЧНА ДА ЧИСТИ !!!! Прахосмукачки,парцали,перални,сушилни хладилника..... на кучето всички завивки......Голяма паника,че бебето ще дойде и къщата ми не е чиста.... ooooh! Мъжа ми избяга на фитнес като ме видя на каква фаза съм.  Mr. Green Той чисти рядко, ама после не съм доволна, и не смея да кажа нищо, защото ми казва,че съм неблагодарна.

# 350
Ама много сте вредни, аз през седмицата ще изпера и изгладя бебешките дрешки, че не смея да ги слагам в сушилнята да не се съберат, а за чистенето, ММ да се оправя докато съм в болницата, аз си го поддържам апартамента редовно, пък той все ще позачисти пред да ни изпишат.

Днес майка ми и баба ми ми бяха на гости и останах много приятно изненадана (принципно и двете са с олд скуул разбирания), баба ми ми подари бебешка хавлийка, майка ми едно одеалце  Hug сега си лежа и си почивам  Wink

# 351
Здравейте!
Много новини, много нещо. Дано всички сте добре.

ММ се прибира след 1 седмица и аз вече нямам търпение.
Вчера направих огромна разходка и накрая завърши с гости, та се прибрах в 12 вечерта.  Embarassed И без това се чувствам като затворник в собственото си тяло. Не мога да върша физически движения.
Обаче съм щастлива, малко остана.
Днес не знаех, че не се чисти и цял ден това правим, ама вчера поне не съм. Започнах пролетното почистване, майка ми ми помага. Днес измих едни прозорци и се уморих, пуснах 2 перални. Тази седмица главно ще е пране и гладене, май май.

Влязох в 9-ти месец! nuts
Все по-тежко става, ама мисля, че до 3 пълни седмици и аз ще гушкам бебе.  Mr. Green

# 352
Аз днес с едни болки в корема ниско.... дребния е бесен.... Реших,че ще се ражда по едно време... И какво направи лудата? ЗАПОЧНА ДА ЧИСТИ !!!! Прахосмукачки,парцали,перални,сушилни хладилника..... на кучето всички завивки......Голяма паника,че бебето ще дойде и къщата ми не е чиста.... ooooh! Мъжа ми избяга на фитнес като ме видя на каква фаза съм.  Mr. Green Той чисти рядко, ама после не съм доволна, и не смея да кажа нищо, защото ми казва,че съм неблагодарна.

Абе женаааа, недей да правиш така. Вярно, че ти го казва друга не по-малко луда от теб, но пък вече съм се кротнала. Искам бебка да си седи на топло колкото й е необходимо  Heart Eyes Недей така. Има ли болки - кротвай се.  Hug

Шаварче, честит ти 9-ти месец!  Simple Smile Възхищавам се на възможността ти да миеш прозорци!  Mr. Green Аз с пране и гладене на малчуганските дрешки все още не съм стартирала. Ноооо скоро и това предстои  1ironing   (разгледах емотиконките, много са готини  Mr. Green)

# 353
Боже какво им става на тези бебоци, от 2 месеца, който чуя и негова приятелка е родила 4 седмици по рано  newsm07  Това не е нормално.

Стискам палци на всички мами да устискаме до деветия

Като ви слушам май трябва да видя какво да се взима и да се приготвя за болницата и за бебо. Ние сме взели само количка и стерилизатор  Embarassed , а за багаж за болницата нищо не съм взимала още.

Някой беше писал за често ставане вечер - 3 пъти, аз ако стана три пъти ще е супер, от 2 седмици ставам по 5-7 пъти на вечер  #Crazy докато легна и айде пак. Пие ми се супер много вода - 2 литра на ден някъде, а хич не ми се яде, 2-3 банана и една салата и деня минал.

# 354
Аз изпрах и изгладих вече първата пералня дрехи на куклата.
Утре продължавам със следващите. Направила съм си списък с нужни покупки.
И мен понякога ме боли ниско долу, все едно ще ми идва цикъла, но тогава веднага лягам, не искам бебето да избързва. Трябва да мине поне Рд на баткото, и да съм успяла да му избера училище.
И аз съм луда на тема чистене и т.н. но гледам малко по-кротко в последно време. Не пусна ли всеки ден прахосмукачка, за мен е мръсно Rolling Eyes, добре че вече имам робот за чистене и той върши това.....ако измислят нещо подобно и за праха, и робот за гладене........че сега не мога да измисля къде да позиционирам дъската за гладене, преди беше в детската, в спалнята няма да има място с бебешкото легло, в хола, не искам да ми разваля интериора.....в складовото е доста малко, и трябва да се закрепи дъската на стената..........
стерелизатор си вземи от тези, които не са за микровълнова.

# 355
Пие ми се супер много вода - 2 литра на ден някъде, а хич не ми се яде, 2-3 банана и една салата и деня минал.
Искам и аз  Mr. Green

# 356
И аз много се вживявам на тема чистене. Сега с тези празници уикендите, когато не мога да пускам пералня и прахосмукачка Crossing Arms вчера задушница, днес Сирни заговезни, другата седмица Месни заговезни, после Тодоровден........мислех да отложим купуването на сушилнята за есента, но май няма да мога без нея.
ММ чисти и готви по-хубаво от мен, но го прави рядко, първото специално.
Хмм, поне по календарите, които откривам, май Сирни заговезни е след една седмица на 17-ти...

# 357
Недей така бе жена си викам и аз .... и не се спрях.... Crossing Arms Куха лейка ей! Не съм такава по принцип.....тея хормони..... Whistling Добре,че вчера дойде човека,който мие прозоорците отвън,че там да не се пъна. Ще видя кога ще е вътре...

# 358
и аз прошки исках днес, ама то е другата седмица 17ти март.
за мен няма значение.
ani27, като те прочетох викам чакай да се обадя. то пък не било днес.
омотах се и аз нещо  Crazy
Mirama, какво матраче сложихте на кошницата?

# 359
Добро и от мен-нека и аз се присъединя със стиснати палчета за Анна Praynig
polim -дано устискаш да мине рожденния ден на баткото,и аз искам да мине на каката-на 4.04.,ама да видим Crazy
леле Ася вие бая рогати ще се съберете в семейството, а мъжа ти коя зодия е да не е и той рогат?
Моя мъж е стрелец-поне ни трае засега Crazy
Аз си кашлям,боли си ме гърлото,а днес по едно време и главата ме заболя-пих парацетамакс към 5ч и сега съм малко по-добре-някаква настинка май съм лепнала Sad  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт