АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 345
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
А какво да кажа аз с град като нашият нито таксита има,нито на линейка да разчиташ и трябва да ходиш до съседния град да раждаш на 17 км

# 661
много кофти, ти къде си?
стискам палци да усетиш навреме и да имаш спокойствието да идеш до болницата!

# 662
Здравейте момичета,да ви се отчета,че бях на ЖК.Взех си всички документи,направления за хоспитализация(2 бр,а защо?),обменна карта,изследвания и другата седмица ще ми дадът МБ,която днес взеха.Гледа ни на ехото и всичко си е ок-малката си седи с главичката на долу,плацента,води,тонове на бебчо 140.Мери ми кръвното 100/60,килограми 71.5,обиколката на пупата е 103см(а преди 2 сдмици беше 99).Мери ми и разстоянието от ср.кост до края на матката,отговаряме си точно на 37 седмица Simple Smile По мерки на главичката също Simple Smile Щастлива съм .Хъм сега се сещам,че таза не ми мери тоя шемет.Ама аз другата седмица съм при док дето ще ме изражда и тоя ще мери Laughing
А сега толко се изморих,че и като се прибрах,набързо зготвих един
Скрит текст:
ориз с домашен петел Grinning
и сега кръст,крака,че и корема малко ме боли.На краката не мога да си стъпна.Ужас,прекалих с раъходката май ooooh!

# 663
Днес много ми се стяга корема  Sad въпреки лежането, магнезия и но шпа-то...На мен преди 2 дена, когато ходих на консултация, ми дадоха всички документи (болничен 45 дена преди термин, направлението и обменната карта)...
Вашите бебета, в коя седмица се завъртяха в правилната позиция за старта или още не са? Моя като гледам няма никакво намерение на този етап да се врътка...иначе е много шавлив, но не и въртелив  Laughing

Мечо:) екстра, браво на вас  Simple Smile....моята матка отговаряше в понеделник на 35 седмица, а понеже хлапето не спираше да шава тоновете му бяха към 165  Confused

# 664
на мен миналата седмица ми дадоха направлението, а вчера и обменната карта Simple Smile
моя бебо от близо месец вече е с главата надолу и не се е обръщал повече Simple Smile послушен е за сега и дано си остане така до края Simple Smile

за избора между такси и линейка - определено избирам такси...на линейки вяра нямам!

# 665
Моят бебок е обърнат още от феталната морфология, обаче сега само се мести ту наляво, ту надясно и направо ме е страх, че ще вземе нещо да седне примерно  Crazy

# 666
И моята бебка е с главичката на долу от последната ФМ,демек от 30г.с.

# 667
Моят бебок е обърнат още от феталната морфология, обаче сега само се мести ту наляво, ту надясно и направо ме е страх, че ще вземе нещо да седне примерно  Crazy
Laughing
моят продължава да е в хоризонтално положение...

# 668
Като заговорихте за позициите на бебето, да ви попитам, вашите бебта смо от едната страна на корема ли ги усещате. Аз мойто диване го усещам само в дясно, от много време си го усещам само там и не знам това доклолко е нормално newsm78
Инче си е доста активен.

# 669
моето се върти - някой път рита отдясно, друг път вляво Simple Smile но поне си стои с главата надолу (ритниците са само горе, към ребрата), което е ок Simple Smile

# 670
MaDMama, прави упражненията за обръщане, има време, не се отказвай.

мен ме рита навсякъде, но знам, че плацентата ми е вляво. и там рядко. не усещам в ребрата, де.

за новата тема, че ще правя довечера - хелп - кои са другите бебоци, дето се родиха за 1стр, не са всечки, мерки и дата на раждане?

# 671
много кофти, ти къде си?
стискам палци да усетиш навреме и да имаш спокойствието да идеш до болницата!

Радомир -мерси  Hug все пак не се ражда за половин час така че все ще има някой  newsm78

# 672
Като заговорихте за позициите на бебето, да ви попитам, вашите бебта смо от едната страна на корема ли ги усещате. Аз мойто диване го усещам само в дясно, от много време си го усещам само там и не знам това доклолко е нормално newsm78
Инче си е доста активен.

При мен е основно така. Стои повече отдясно, но последната седмица и в ляво поритква. За 1 месец поне 3 пъти се превъртя с главата надолу нагоре. Преди 2 дни на прегледа беше с главата надолу и я усещах там да хълца. Днес пак хълцаше под ребрата ми  ooooh!. Голямо въртене. Но за мен няма значение дали е с главата надолу, че ще съм секцио. Само да си дочака до датата на секциото  Praynig.
Другата седмица ще ходя да ми правят изследвания за приемане в болницата. Искат да се подсигурят, ако нещо се наложи спешно секцио.
Дадоха ми списък с нещата за болницата, но там са 10 неща и няма нищо за беба. Явно няма да нося памперси.

# 673
Penkailieva кога ти е термина?ние май сме в един ден:)
На 29 април, но ме няма на първа страница, че супер рядко пиша и повечко чета само  Laughing

# 674
новата тема е в профила на АПРИЛ2013 катосъобщение: НОВА тема.
ако не съм на линия 50стр. моля някой да я пусне Simple Smile

отиваме да се приспиваме с малката, че голяма игра падна и докато се изшляпаме в банята... то 10 станало  Crazy

лека и спокойна да е!

Общи условия

Активация на акаунт