АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 314
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Здрасти мами.
Прегледът ми за днес, се отложи за 19-ти :]
Аз усещам бебка повече в ляво. Дори нощем не лягам въобще на лявата си страна, защото бебка започва да протестира  Mr. Green Сънят е мираж.

Вие как сте с наддаването ? Аз вече съм +12-13  #2gunfire И естествено няма да се спра до тук. Гааааадоооост, не мога да се понасям. И сега времето стана студено и само вкъщи...

Аз имам проблем с лягането и на ляво и на дясно...мога само по гръб, във всяка друга поза имам ужасен дискомфорт, понякога дори болки...това си е наистина проблем като се има предвид, че 90% от времето трябва да лежа...

относно наддаването с тази бременност съм качила до тук само 7 кила...но с първата качих 16кг, от които си запазих 10-тина...

# 691
Аз закръглих 10 кг и отказвам да се качвам на кантар повече  Crossing Arms

# 692
the_witch, във вакуум пликове, ако трябва. но дано не прашлясват по улиците ви вече!
presley, килата сега може да се увеличат рязко и в края на 9ти да не мърдат, но в родилното 10тина кила ще оставиш, другите излишни после ще свалиш.
аз съм вече +15. с миналата качих 18.

# 693
аз се заковах на +12 кг, но пък имам само 2 седмици до термин и май няма да качвам още

# 694
аз се заковах на +12 кг, но пък имам само 2 седмици до термин и май няма да качвам още
и аз съм така, въпреки че видимо ми изглеждат повече, ама здраве да е

# 695
Хайде добро утро и от мен Simple Smile
За килцата,какво да ви кажа Simple Smile Аз съм + 17  Mr. Green Ама ей го къде е не остана,надявам се да не качвам повече.За спането,сложна работа,а и от 2 дни понякога през ноща имам болки.Но не си спомням дали са наистина или съм сънувала newsm78,че и сънища пак почнаха да ме мъчат.
jos ,като те чета,все едно аз съм го писала за себе си,това с въртенето и възглавниците Mr. Green Joy
Викам му на моя,защо не ме гушка,а той ми казва,че съм се обградила с възглавници и не можел да ме стигне hahaha hahaha
Чакайте и тук да ви пусна линкче към едно легълце,практично за кърмене на поискване.Поне така ми се струва де Grinning http://prodavalnik.com/unikalno-detsko-leglo-udobno-i-praktichno … -tsveta-i19004905
Аз всичко изпрах-дрехи,сп.комплекти всичко,че да съм готова ей го къде е Grinning Може другата седмица или утре да ни изненада.Ама дано не ни де LaughingДа изкарам и 38 седмица и тогава да заповяда Crazy
Момичета при нас вали сняг Laughing

# 696
Здравейте момичета. )

При нас нищо интересно, младежа хапва и то доста стабилно...чак се чудя нормално ли е, ама все пак си е момче, а и аз сравнявам със сестра му, която се роди недоносена....та не са ми много реални сравненията. )))
Има периоди, в които е постоянно гладен. Яде, и след 1час пак реве че е гладен, та му правя допълнително АМ (след тъпкането с антибиотици в болницата с кърмата съм до никъде, а и пия лекарство за вените, които е несъвместимо с кърменето).

Вчера му взехме акта за раждане и другата седмица ще ходим до социалните.
А утре ще ходим на контролен преглед в неонатологията. Тъкмо ще видя колко тежи, че все се каня в къщи да го меря, но кантара ми е с точност до 100гр. и реших че няма особен смисъл.

За килограмите, не се шашкайте толкова. Аз по последно мерене 2седмици преди да родя бях на +17кг.
В момента имам точно 3кг. до тези, с които стартирах бременността.
Така че за 2седмици съм свалила 14кг. без никакви диети и др. подобни.
Е, друг е въпроса, че ме чакат още 10кг. за сваляне, но тях си ги натрупах преди да забременея. ))))
Вчера си пробвах дънки, едни ги закопчавам но леко ми стискат, за едни други ако се напънех и тях щях да закопчая. ) Тези с ниската талия сега не мога да нося заради белега, но иначе и с тях нямаше да имам проблем.

# 697
и сега се сетих, че тео бебе през 2010та по-миришеше на бебе  newsm78
Нали! Определено тогава много ми харесваше как мирише, а сега чакам да свърши по-бързо и ще купувам друг Naughty
Много е студено, наистина, но др седмица го дават пак да се затопля. Хайде, че ми писна тази зима вече..

Килограми съм +12

# 698
Аз съм +17  Cry  Cry  Cry За месец спрях сладкото и хляба и качих 3 кг, за това реших, че по-добре да си хапвам тъй или иначе качвам килограмите. Ще се сложа в ред като родя и започнем с разходките, поне така се надявам.

# 699
мисля днес да накупя най-накрая някакви бебешки нещица и да похарча поне част от подаръка-ваучер, който имам. Иначе рискувам бабите да ме заринат с неща, които аз не съм избирала #Crazy

още нищо не съм прала, може би другата седмица или съботно-неделно пране, ще видим...

за килцата - не съм стъпвала накантар от известно време, но мисля, че не съм надминала +10.

# 700
 Grinning за килограмите съм + 11, хапвам си по малко, но не мога да се откажа от сладкото, което по принцип  уж не обичам  smile3532. Днес една консултантка от болницата ,където ще раждам,много приятно ме изненада, като ми съобщи, че до края на април нормалното раждане няма да се заплаща, а секциото ще е 250 лв. упойката също била безплатна, т.е. ще си платя само избора на екип, което ще ми излезе доста евтино. По принцип се бях подготвила за 1200-1400 лв, а сега може около 500 лв да ми излезе. Дано не се окаже илюзия, но не вярвам жената да ме лъже Praynig  Аз по принцип не съм късметлийка и този неочакван бонус за мен е изненада  Grinning

# 701
Браво на вас- с всичко сте готови. Аз съм си решила, че след 1 април започвам подготовките. Настроила съм се да чакам термина.
Килограмите ми са +12, като последния месец почти не съм качила.
Сега ме боли крака и то от вътрешната страна, а от вчера и врата. Една позната ми препоръча гел от див кестен и арника. Дали може да се ползва от бременни?

# 702
Здравейте и от мен!

Честито на всички родили майчета, да си ви живи и здрави бебоците Simple Smile)

Аз още не съм прала нищо, ще чакам да се стопли. Багажа ми е стегнат, остават само няколко неща, които ще сложа като тръгна за болницата. Онзи ден си взех всички документи от АГ. И на мен са ми дали две направления за хоспитализация.

За кг + 20  съм Mr. Green Като кажа на познати колко съм качила всички казват, че не ми личат. Предполагам просто са любезни Simple Smile)))))) Но не ги мисля, оптимист съм, че ще ги сваля лесно.

Контракции май не усещам, не ми се стяга корема. От няколко дни чат пат имам усещане като при М., но е по-скоро като чувство отколкото като болка. Не знам дали са контракции  newsm78

За превоза - ще съм с планово секцио и мъжа ми ще трябва да си е вече при мен и да ме закара, но не знам защо не мога да се отърва от чувството, че бебо няма да изчака датата и ще ме изненада. Ако се случи така, ще си викна такси, няма да разчитам на линейки. Притеснява ме и това раждането да не тръгне през нощта... начела съм се на истории, при които лекарите, с които имаш уговорка не си вдигат тел... Simple Smile))))))

# 703
Ох момичета притеснх се.
Искам да ви питам ако някой знае: ако имам
Скрит текст:
изявени хемороиди
,пречат ли на естественото раждане. Sad Другата седмица съм при док,който ще ме изражда и ще питам и него,ама...
Скрит текст:
А бебка така ми тежи,че понякога имам болка при ходене до тоалетна и при двете нужди.На няко случва ли му се

# 704
Моят кантар от седмица няма батерии. Имам ама отказвам да му сложа пък!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт