АПРИЛ наближава, до раждането все по-малко време остава!

• 25 418
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте дами,
не съм писала от мноого, много време, но ви следя редовно. Аз лежа от началото на годината и сега, когато вече съм в 37 седмица, се поуспокоих и станах по смела - дори се разхождам понякога. За Биодерма - дадоха ми тестери от болницата, в която ще раждам и я препоръчаха, но още нямама лични впечатления (аз съм взела неща на Себамед).
Много се радвам, че го има този форум, защото научих адски много неща от вас и някак си ми е по-спокойно като знам, че има и други жени с аналогични на моите болежки, притеснения, въпроси, настроения и вълнения!
И честито на всички мами с бебенца!

# 601
Мамушкер, честито! Малко ви е изненадала малката кукла, но да е жива и здрава, важното, че вече всичко е наред   bouquet Да расте голяма Дари и много радост да ви носи Simple Smile
Във Вита ли беше раждането?

Да, много съм доволна от лекарката ми и от отношението на персонала. Не мога да се оплача.

# 602
Честито бебенце, Мамушкер, бързо да расте  Hug
Моя багаж го приготвихме като роди Мирама, нещо се стреснахме тогава, че това бебе верно ще се роди  Joy

# 603
Mamushker, честито за Дари, да ви е здравичка, щастливо бебе и да слуша мама  Heart Eyes
поздравления за теб, герой си как си родила при тези обстоятелства, браво   bouquet

за багажа - още миналата седмица съм го стегнала, не съм сложила лигнин, не знам и дали ще сложа, но имам превръзки и руло т.хартия. все пак на другия ден може да ми донесат дето се вика каквото трябва още, не мисля да мъкна много неща с мен за раждането, и без друго ще ми тежи.
с раница 30л. на Ташев съм, да ми е на гърба, ако се наложи да нося.
само лична карта и 2лв в джоба, който иска да бърка - това е. телефоните ще пъхна после. пък дано няма кражби.

добре дошла на новата априлка Wink и леко раждане,
ето, и доста дати вече се знаят  Hug дано всичко е наред, стискам палци за всички!

yara, постоянно ли е, много ли е, да не изтичат водите и тапата да е паднала, откога си така и кога си на преглед?
ако ти се вижда като обичайното - нормално е.
но ако нещо те притеснява - иди да те видят,
Скрит текст:
при някои водите изтичат по малко, пък тапата е белезникаво-жълта, розовееща, до кафеникава, различно, затова много-много може да не се различи, особено ако падне в тоалетната, може и да не се усети. сори за описанието.
и аз за Биодерма съм чувала добри неща, не сме ползвали.

а за опашките  #Crazy нямам думи, защо сме толкова лоши хора...българите в България...
Скрит текст:
и аз пред данъчното направих скандал, че един мъж на средна възраст и ме поучаваше - ако така си възпитавате детето... докъде ще стигнем.
и тн... всъщност пак пред 30-35 човека опашка охраната ми преложи стол да седна вътре, да изчакам и като излезе някой отвътре - да вляза, като зейнаха ония хора от опашката - виновен бил оня, който ме пращал в данъчното, демек мъжа ми  Shocked как можело да се пререждам... ужасна работа, не издържах и аз си отворих устата. та млъкнаха.
иначе в магазините редовно си чакам, т.к. ме виждат и не ми правят място пред тях, ами се бутат пред мен да минат с количките. аз количка вече не бутам, нося ги в торбичка нещата.

сутиен за кърмачки слагам във втория багаж с подплънки. тече и се цапа в родилното дори и коластра като тръгне.

Мирама, радвам се че отскачаш тук, че и после живи-здрави ще те питам това-онова, много съм боса дори как се мие отдолу докато падне пъпчето, камо ли за други неща  Mr. Green

# 604
jos, хехе, то и на мен ми беше трудно в началото с миенето. ) С момичетата е по-лесно. )
А с момче, то миеш дупе, миеш под топките, миеш пишка....изобщо, голямо миене пада. )))))

Аз изчезвам да си лягам, че след 2часа ще трябва да съм на крак....и после още веднъж през нощта. ))))

# 605
  • Sofia, Bulgaria
ЛЕЛЕЕЕ- голям бебевалеж Simple Smile не мога да смогна да честитя на всички мами за сладките бебончета!!! ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 22:33 от arwen33

# 606
Не съм го стегнала моя багаж - да не би да тръгна да раждам, като го стегна Simple Smile)) Има време, то и без друго за моята болница мога и без багаж да тръгна.  Но поне още една пълна седмица ми трябва... пък накрая може и да пренося, то така ще стане  Laughing

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 23:07 от Alexiana

# 607
А, спокойно, ние като го стегнахме, на другия ден бях на консултация и ми казаха, че сигурно ще пренося  Laughing

# 608
jos, хехе, то и на мен ми беше трудно в началото с миенето. ) С момичетата е по-лесно. )
А с момче, то миеш дупе, миеш под топките, миеш пишка....изобщо, голямо миене пада. )))))

Аз изчезвам да си лягам, че след 2часа ще трябва да съм на крак....и после още веднъж през нощта. ))))

Аз се чудя за момичето как ще е с миенето newsm78, все си мисля, че с нея трябва да  е повече миене и бърсане......за момче знам репертоара, но за момата ще видим как ще бъде.....
Багаж не съм стягала, чакам да приключа с всички задачи и тогава, а и в моята болница мога и без нищо да отида. Надявам се, да изчака до РД на баткото, не бързам да раждам. Отделно другата седмица ще записвам баткото в новото училище, мебелите за детската стая трябва да сглобяват, да се чисти, да пренаредя гардеробите........имам си задачки-закачки, т.е. дано не бърза момата, че няма да се разберем с нея така Mr. Green пералнята ни протече, ще трябва нова, покрай нея и сушилня......
ММ вече е на тръни.
Ще останат ли бебета за април, толкова нямат търпение  да се раждат Mr. Green........големи мераклии
В петък съм на преглед и изследвания.

# 609
Ето ме и мен-събусих се към 4ч и няма спане Crazy
Честита принцеса на мама Mamushker.Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!
Моята ранничка е готова,и сутиен си сложих да имам.Нямам търпение да стане понеделник да видим колко е пораснал младежа Mr. Green

# 610
Честито и тук за малката Дари  smile3525

# 611
добро утро и от мен Simple Smile
ние след малко излизаме с Милица на разходка, че тоя вятър не знам кога ще се появи, дали или... Mr. Green
а от вчера ме на духа май вятъра по разходки и сега едното ми ухо е заглъхнало  Crazy добре, че другото още чува  Mr. Green  ooooh! дано мине скоро, де.

Mirama, и аз си мисля, че момичетата по-лесно се къпят дори като бебета. явно е така от описанието ти.
пъпчето на Борис падна ли? гледай да се е прибрал, да не изскочи.

хубав ден на всички,
моята кукла закръгля днес 2г и половина  Heart Eyes
да ви почерпя по повода
Скрит текст:
едно капучино, пренесете се виртуално за малко в Токио:

# 612
Да е жива, здрава и гръмогласна малката Дари! Heart Eyes

Не съм стегнала багажерката.  Mr. Green Само отлагам... дано накрая не тръгна да раждам само по долни гащи  Mr. Green
Имам проблеми с краката, най-вече с левия. Така се схваща  Sick Една сковаваща болка минава през него за секунда и хоп- схванат е и няма мърдане. Най-забавно беше вчера, когато се схванаха и двата едновременно и щях да се изтърся лошо  Mr. Green Ех, неволи, неволи... но още малко  Heart Eyes
Иначе, аз откакто спрях да шофирам, което беше преди около месец, също се сблъсках с простотията човешка. Не че съм си учудила... Наскоро се возих има няма 10 спирки права в тролея. Вярно, че сама съм си виновна, че не мога да седя мирна и все се впускам в пътешествия, нооо...  Mr. Green Всички се обръщат на другата страна  Sick Много рядко се намира някой нормален човечец, който да отстъпи място и аз съм силно впечетлена. Вече се впечетляваме от нормалното, докъде сме го докарали, а?  Sick
Утре съм на преглед при докторката, при която ще раждам и ще пиша след това  Simple Smile
Хубав ден на всички ! На мен ми е много скучно вкъщи сама през деня, направо не издържам. Дано не завали, току виж пак се юрна нанякъде  Crazy

# 613
  • Пловдив
Ей, изчетох Ви Hug

Честити бебчета на обебилите се мами   bouquet Да са живи и здрави и да Ви подминат коликите  Hug На мамите - бързо възстановяване и хубаво време за разходки Hug

Аз вчера бях да пусна изследванията - другата сряда ще чакам резултати Shocked В частната лаборатория като ги правя, излизат същия ден, пък в държавната се налага да чакам седмица #Crazy Е, имам още седмица да се размотавам и после вече да взема да си стегна раницата hahaha Mr. Green АГ-то, обаче ми каза лоша новина - беба пак е седалищно #Cussing out
Правя разни упражнения, "пускам" светлина и музика отгоре надолу, говоря и постоянно, да се обърне, но засега ефект няма Sad
Утре съм на преглед при доки, който ще ме изражда и с него ще обсъдим варианта за нормално раждане, въпреки седалищното предлежание... Дано има възможност, защото не искам да ме порят  Mr. Green Е, не ня всяка цена, но съм на мнение, че трябва да се опита - преди 100тина години как са ги раждали тези деца hahaha Naughty

На 25 ще ходим и до София с ММ, че трябва пак да направя PCR. Надявам се дотогава изненади да няма hahaha

Относно възпитанието на хората - май няма смисъл да коментирам...
Аз на опашки не чакам - имам си голяма уста за целта и ако се правят, че не ме виждат, то задължително казвам, че съм бременна и не мога да чакам hahaha Странното е, че обикновено разни бабушкери правят проблеми, но не им мълча Simple Smile ...А и няколко пъти мъже ме защитават hahaha Joy

jos, честит Ви празник Hug

# 614
Добро утро и от мен.
Много се радвам за новите бебчета.Да са живи и здрави малакия Калоян на мама best_angel,и малката Дари на мама Mamushker .Да ви растът здрави и щастливи
Аз днес от 15ч. съм на ЖК.Да видим малката бонбонка,как е и да ми вземат вл. секрет.Да стискате палци всичко да е наред Wink

Общи условия

Активация на акаунт