Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVII

• 38 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Paris
Благодаря за новата тема!!!  bouquet
Много се зарадвах на новия филм на Озон! Въпреки не добрите отзиви на joy_r, смятам да му дам шанс.

# 31
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря за темата  bouquet.

# 32
  • в сърцето на един мъж...
Мяч, там където аз ползвам, нямаше. Иначе благодаря, че помогна Hug Филмът е много хубав, но пък аз съм пристрастна, а и очарована от творчеството на Акин.
Лу, френския филм ли? Ако него си гледала, да, аз го препоръчах. Радвам се, че ти е харесал.

# 33
Запис и от мен  Hug
Нищо не съм гледала напоследък, но не искам да ви изпускам  Simple Smile

# 34
  • В царството на игрите:)
Благодаря за новата тема!!!  bouquet
Много се зарадвах на новия филм на Озон! Въпреки не добрите отзиви на joy_r, смятам да му дам шанс.
И той е? Rolling Eyes

# 35
  • Belgium
Geia, френският да  Hug

От твоите дълги постове мисля го бях взела и чак сега му дойде времето  Laughing

Някакви отзиви за Carnage (http://www.imdb.com/title/tt1692486/?ref_=fn_al_tt_3)?

Имам смътен спомен, че е обсъждан в темата, но не помня какви бяха мненията, а се чудя дали да го тегля.

# 36
  • в сърцето на един мъж...
Радвам се, че си намерила нещо в тях Blush Иначе за Карнаж бяха противоречиви мненията, камерен, особен. Аз още не съм го гледала и не мога да споделя мнение Embarassed

Новият на Озон е този Dans la maison

# 37
  • София
Да се запиша с Parade http://www.imdb.com/title/tt1784575/?ref_=sr_1,препоръчвам,от типа комедии,които не харесвам,когато са американски,но когато става дума за Балканите,много харесвам.

# 38
  • В светлината на слънцето
Чудна тема! Тина,   bouquet
От мен две филмчета:
"Кръв за кръв" - http://www.imdb.com/title/tt2101341/ С този бг превод на оригиналното заглавие направо бях на ръба да се откажа от гледането. Радвам се, че размислих. Много добре направен филм. Сюжетът е от типа предвидими, но точно там е уловката. Всъщност предлага доста неочаквани обрати, точно когато уж знаеш какво трябва да се случи. Удоволствие е човек да наблюдава играта на Колин Фарел, Нооми Рапас и Изабел Юпер. Peace
"Оз: Великият и могъщият" - http://www.imdb.com/title/tt1623205/?ref_=sr_1 Ей, от колко време го чакам този филм. Много, много красив! Пиршество за сетивата. Нереално цветен, истинска приказка. Зад красивата фасада обаче поставя и много сериозни въпроси. Натоварен е с много символика, която обаче не тежи, а сякаш ти се усмихва от екрана. Понякога умилителна през очите на залепената порцеланова кукла, друг път - подкупващо очарователна в лицето на Франко-Оз. Много силно препоръчвам, но в кино (по възможност IMAX). Peace

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 15:20 от lulumba

# 39
  • София
Еее, Лулумба, отново ме зарадва с отзив. Значи няма да съжалявам за избора си на следващи филми, въпреки че този на Фаръл няма да го гледам на кино със сигурност.

# 40
  • В светлината на слънцето
Ванче, този с Фарел е доста по-камерен, така че няма да се почувства разликата. Но Оз трябва да е в кино задължително, тъй като при него визията е главно действащо лице.

# 41
  • Belgium
lulumba, Оз ми е в списъка отдавна, сега само ми подклаждаш нетърпеливото очакване  Crazy

# 42
  • в морето до колене
Ха дано наистина да почнат от "Оз" хубавите филми тая година... че досега не съм видяла оценка по-висока от С  ooooh!
Само за Side Effects съм прочела свестни ревюта от началото на годината. Ама за него няма премиерна дата за България. И торенти няма...

ЕТА - Току що видях, че вчера са го качили в Замунда... обаче е САМ.  Crossing Arms Явно ще се чака още...

# 43
Да не е просто запис свалям да гледам  това Stand Up Guys / Мъже за пример (2012)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=349013&co … s=1#startcomments
дано не се прекарам
гледах The First Time / Първият път (2012)- голяма тъпотия, не го догледах

# 44
Благодаря за новата тема, ТинаХрис   bouquet

lulumba, много ме зарадва положителното ревю за Оз, гледа ми се отново пищен и красив филм подобен на Бъртъновата Алиса.

Записвам се с няколко филма:
Stand Up Guys - Доста интересен. Главното трио е страхотно за гледане.

Smashed - Трогна ме историята! В началото всичко сякаш е на шега, но не може да се отрече, че във втората си половина филмът е доста сериозен..

Beautiful Creatures - Избягвам да съм негатвна в оценките си, но този филм ми се стори голямо недоразумение! Не зная как Дж. Айрънс, Ема Томпсън и Виола Дейвис са се съгласили да участват, наистина ooooh!

Завършвам обаче с нещо хубаво - Lolita на Кубрик. Повече от впечатлена съм, препоръчавам с две ръце. Наскоро прочетох отново книгата и филмът ми даде малко по-различен поглед...
Записвам си "Балада за Джак и Роуз"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт