Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVII

• 38 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Успях да изгледам The hunt, който бяхте коментирали преди няколко страници и доста го мислих, много ми хареса! Сега с интерес ще следя Ханибал, отново с Микелсен.
И по-рано се спомена този сериал, но така и не разбрах - къде ще го следите? По кой канал? Нищо не открих  Embarassed

# 466
  • в Tara
днес гледах Te doy mis ojos
дали има и други като мен дето да харесват Luis Tosar? значи, обожавам го този човек, ама така му 'лепне' да играе идиот Joy Joy

Харесвам го много, но определено не го свързвам с идиоти. За мен най-силните му роли са в http://www.imdb.com/title/tt1242422/  и най-вече в http://www.imdb.com/title/tt1437358/ Страхотен!  Peace
е, щом си го гледала, си ме разбрала сигурно какво имам предвид. Rolling Eyes
лепнала съм епитета 'идиот' като обобщаващ,
ролите, в които съм го гледала повечето са на отрицателен герой -затворник, насилник, педофил
a точно пък в mientras duermes като нормален ли го виждаш?

# 467
  • в морето до колене
Успях да изгледам The hunt, който бяхте коментирали преди няколко страници и доста го мислих, много ми хареса! Сега с интерес ще следя Ханибал, отново с Микелсен.
И по-рано се спомена този сериал, но така и не разбрах - къде ще го следите? По кой канал? Нищо не открих  Embarassed

От торенти, Катенок, от торенти  Simple Smile
От Замунда явно са го свалили, но в Арена го има. Ето темата за сериала - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713610.0 - там има линк.

# 468
Liberal Arts-един от най-скучните филми, които съм гледала. Смешен Зак Ефрон.

# 469
  • В царството на игрите:)
http://www.imdb.com/title/tt0443295/?ref_=fn_al_tt_1 Yours, Mine and Ours ,този снощи го гледахме с децата,приятен семеен филм,не ми хареса само "гласът" на Денис Куейд.
И аз гледах този филм, но ми се стори толкова тривиален, предсказуем и клиширан, че едва го догледах. Когато съвсем няма какво да се гледа, става Mr. Green Рене Русо беше изключително красива и това ми беше мотива Mr. Green
Гледах и израелския филм "Вместо нея" и много ми хареса. Странни хора, странни нрави, непонятни отношения, но наистина се потапяш в коренно различна, от всичко, което познаваш, атмосфера. Играта също беше много добра и въобще...благодаря за препоръката Peace
р.р. Не очаквах, че евреите толкова много пеят Thinking

# 470
Някакво драма сериалче от типа на:BREAKING BAD(най-добрият сериал, който съм гледал) някога,BANSHEE,HELL ON WHEELS,HOMELAND?

# 471
Някакво драма сериалче от типа на:BREAKING BAD(най-добрият сериал, който съм гледал) някога,BANSHEE,HELL ON WHEELS,HOMELAND?

Тази тема е за сериали. Питай там Peace

# 472
  • В светлината на слънцето
Ето ме с два филма (щеше да има и трети - новият на Дани Бойл, ама пропуснах поради докторски неволи Tired)
Та
"Забвение" - http://www.imdb.com/title/tt1483013/ До днес имахме ембарго и бяхме подписали декларации да не изказваме нийде из нет-пространството дори това - дали ни е харесал филма (не само нас в бг касаеше, а по принцип - мисля, че е показван на закрито по едно и също време навсякъде). С две думи - голяма тайна, голямо нещо.  Crazy Филмът си заслужава и е може би най-доброто на Том Круз от последните години. Визията е много добра, идеите - също
Скрит текст:
(има някои от внушенията от "Матрицата", малко от "Спец доклад", "По острието на браснача", хладното очарование на "Островът", но без да прекалява, а вървейки в собствена посока).
Круз, когото по принцип рядко харесвам в нещо, този път ми хареса.
Скрит текст:
Е, спаси света, но поне не беше чак такъв надарен герой като друг път, а имаше и нещо човешко в образа.
Като цяло филмът е за феновете на конкретния жанр. Тези, които харесват по-различно кино, може и да не го одобрят. Но има нещо в него, заради което си заслужава гледането - и на идейно,  и особено във визуално отношение.
"Свалки в облаците" - http://www.imdb.com/title/tt2243389/?ref_=fn_al_tt_1 Ох... направо се чудя какво да кажа.  Thinking Има идея. Определено. Има и някои смешни моменти. Но Алмодовар е прекалил с първичността и е попресолил манджата. Ако не сте намерили нищо любопитно в Movie 43, този също няма да ви хареса, нищо че зад него стои голямо име. Неслучайно ги съпоставям.  Wink

# 473
Преди малко гледах испанската Снежанка. Черно-бял филм с прекрасна музика Heart Eyes
За довечера съм си приготвила Mona Lisa Smile Чета една книга в момента, която ми напомни за него, а си спомням, че на мен много ми хареса навремето.

# 474
Мис Петигрю каквобешетам и Албърт Нобс (не давам линкове, понеже се споменавани често), като не ми потръгнат някои филми и  гледам малко па заспя и оставя за доглеждане, нещо вече се прецаква. После ми е накъсано усещането и в крайна сметка резултатът е куха работа. В края и на двата се питах, И какво ми каза този филм сега... В първия една лигла, която въртеше няколко мъже, се оказа, че си няма и идея кой да избере и изобщо какво прави, та ѝ се наложи 'простата' женица да ѝ помага. Във втория един епизод от тъжния живот на една ужасно нещастна жена. Някои филми (уж нелоши) си минават покрай мен просто ей така... горните два бяха от тях.

# 475
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Any Day Now- няма да му правя разбор. Това е филм, който трябва да се почувства, не да се анализира.

# 476
  • В Космоса
Ха, Джой, ако щеш вярвай идвах да пиша подобно относно този филм, който изгледах току що - Baran. Препоръчвам, коментар достоен не мога да напиша.

# 477
Момичета, помагайте!!!

Търся заглавието на филм със свещеник, който недоволния му началник го изпраща в затънтено американско село, близо до мексиканската граница. Там едно ранено мексиканско дете се скрива в църквата му и се скрива на някакво скеле и изведнъж разпятието прокървява и затънтеното село процъфтява.

Дано това да достатъчно. Разказаха ми го цветно и мога да кажа още.  Hug Hug

# 478
Гледах два от ревливите филми препоръчвани в темата - Away from Her и My Life Without Me

Първият ме заплени изцяло - нежен, тъжен, чувствен, завладяващ, красив, с философското заключение в края  "че понякога трябва да се престрашим да бъдем щастливи" и "единственото различие между хората е това, че едни се съпротивляват на това, а другите....живеят както трябва".

Вторият не успя да ме докосне, изгледах го почти насила, но пък на края ме дари с една изключително нежна песен, която слушам отново и отново вече няколко дни.

# 479
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, Ема, благодаря   bouquet. Попълнихте ми списъка с желани заглавия.

И един въпрос- някой срещал ли е това из тракерите, много искам да го гледам?

Общи условия

Активация на акаунт