най-неподходящите подаръци

• 19 256
  • 123
  •   1
Отговори
  • софия
големи куриози се получават напоследък - подаряват ми безумни неща от сорта на  преса за изправяне на коса, въпреки че моята е права.
или 1 нощна лампа за 2-те ми нощни шкафчета! при вас как е?

# 1
  • out of space
1. НТС телефон с тъч скрийн, при положение, че мразя телефоните
2. Ужасна блузка от дрип шоп.
3. Колие-менте, което се пръсна из цялата кухня на първо слагане

Обичам да си избирам подаръците.

# 2
Розови блузки на цветенца и пеперуди за детето подарени от свеки. Уточнявам,че имам син.

# 3
  • софия
сетих се и за чесалки за зъби за 3г. дете...

# 4

Joy Joy JoyТова би било подходящо и за някой пенсионер с протези.

# 5
  • Бургас
животни-всякакви,освен-без-изрично-желание.

# 6
  • София
Керамични сувенири , изкуствени цветя, пеньоар.. ooooh!

# 7
  • Sofia
Кичозно, лъскаво герданче за 5 лв за рождения ми ден (подарено от близък човек, чийто месечен доход е 5-цифрена сума  Confused); щолени или разни други сладки неща за всеки празник (при положение, че изрично съм предупредила, че не обичам такива неща и се налага да ги изхвърлям или преподарявам); полиестерни нощници с потресаващ десен (вече няколко броя); дрехи в откровено по-малък от моя размер (може би е намек да отслабна  Laughing) или в електрикови цветове, които са почти невъзможни за носене... Ще допълвам.  Laughing Twisted Evil

# 8
  • София
Аз имам топ 5, като първите 4 места държат все неща от свекърва ми:
1. Потник със сако /от тия бабешките дето не се закопчават/ с невероятна тигрова шарка - полиестерен  Sick
2. От Германия /било невероятно шик так, ама не е ясно в кой век/ потник със сако, същите като от т.1, само че със стърчащи от тях пера на гълъб  Sick
3. Нощница, ама на баба ми са й по-модерни, а и аз не нося нощници
4. Огромен букет невероятно грозни изкуствени цветя /ненавиждам ги/, подредени в някаква плетена кошница
5. Петото место се промени днес, след като една колежка ми донесе мартеница, на която пише само Левски. То няма лошо, ама първо днеска е 6-ти, а ние от 1-ви /когато аз й подарих мартеница/ до сега сме се виждали н на брой пъти, второ аз съм от ЦСКА.

Anjieee, подписът ти ме кефи много  Peace. Направо изперквам като видя тази дума написана по друг начин.

# 9
Имаше подобна тема и преди, голям смях падаше там! Дано и тази се развие така.

Joy
Това много сладко.

Но фаворит за сега ми е на tzvety26 точка номер 2! Още не мога да спра да се смея на перата от гълъб!  Joy

Един-единствен път са ми подарявали нещо, което ме е потрисало искрено, дълбоко и трайно - използвани бикини!
Опитвам се да оправдая момичето, което ми ги подари, с възрастта - бяхме на по 10-тина години, но все още ми е криво като се сетя...

# 10
За един рожден ден, с думи - знаем, че обичаш шаренко. Че нося дрехи в различен от черен цвят, нося. Но, явно, изумление ми беше изписано на лицето. Електриково коралова блузка на огромни бели точки? Последва опция - смяна.

За Нова Година, пак от тях - телено дръвче, с висящи камъни по него  Laughing.

# 11
  • BG
Аз имам топ 5, като първите 4 места държат все неща от свекърва ми:

Joy Joy Уби ме!  Joy Joy

# 12
Ох,  hahaha много се извинявам, в момента не мога да се сетя за нещо потресаващо като вашите примери, но определено държа да следя темата - очертава се разбиваща!

Спам: по повод думата "пазарувам" - моля, споделете как, по дяволите, може да се сбърка?!

Извинете Peace

# 13
  • BG

Спам: по повод думата "пазарувам" - моля, споделете как, по дяволите, може да се сбърка?!

Извинете Peace

Предполагам ПазарЯ

# 14
Ох, верно Tired

Извинете, последно.

Общи условия

Активация на акаунт