Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 007
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Red, аз и до Армеец ще се разходя понеже явно ми се иска  Party

Аз сега се връщам от НДК, но миналата година беше в Армеец и беше по-добре. Сега е като лабиринт.
Има мноооооооого фирми,особено впечатляваща е едно ново производство,което търси инженери,финансов директор,производствени позиции.

# 76
Аз втори ден ходя на обучение-работник печат върху текстил-колегите са голям смях, много са готини, но честно ви казвам -плаче ми се.Лепила, химикали, прах, цял ден на крак, може да се седне 30мин. на обяд.Психически ми е много трудно да се пречупя.Стискайте ми палци да излезе нещо друго...

# 77
 Ред, в програмата пише от 11.00 до 18.00 - интервюта. Това какво означава? Някакви групови интервюта ли се провеждат или 1 на 1 като отидеш при всяка фирма?  Embarassed
 Золка, стискам ти палци да си намериш нещо, което и ще те радва и ще ти е посилно физически!

# 78
  • Sofia

Аз сега се връщам от НДК, но миналата година беше в Армеец и беше по-добре. Сега е като лабиринт.
Има мноооооооого фирми,особено впечатляваща е едно ново производство,което търси инженери,финансов директор,производствени позиции.

А посещаемостта как е?

# 79

А посещаемостта как е?

Има хора. Интервютата са 1 на 1 с фирмите. Евентуално. Ние ги викаме на Отворения ден другата седмица. Харесах си една стажантка днес, дано успея да я привикам при нас.

Вземаха ни интервю от БНР  ooooh! Crazy, снимаха ни щанда няколко пъти,голяма сме атракция с тези плодове.  Mr. Green

# 80
И аз бях в НДК днес. Имам питане - по закон, не е ли задължително вече всеки стаж да е платен?

# 81
И аз бях в НДК днес. Имам питане - по закон, не е ли задължително вече всеки стаж да е платен?

Не е гласувам закона.  Peace Спряха програмата на ЕС, сега ако забранят и стажовете с цел обучение (пак се подписва договор, но за обучение и без заплащане) рязко ще спаднат стажовете.

Последни новини по темата:

http://www.segabg.com/article.php?id=612091

# 82
Аз втори ден ходя на обучение-работник печат върху текстил-колегите са голям смях, много са готини, но честно ви казвам -плаче ми се.Лепила, химикали, прах, цял ден на крак, може да се седне 30мин. на обяд.Психически ми е много трудно да се пречупя.Стискайте ми палци да излезе нещо друго...
Работата ми звучи интересно. Но жалко, че не може да я вършите седнали? По едно кисело мляко на ден действа като противоотрова. Хубаво е, че колегите ти са забавни.  Party И моите се държат добре и са много свестни. Благодаря, че ми стискахте палци - имаше ефект!   bouquet  Hug Искам всички да си намерите работа, от която да сте доволни и да се прибирате с усмихка, както аз днес!

# 83
 Палмичка, завидях ти благородно  Hug Нека все така да ти минават работните дни  Peace

# 84

Не е гласувам закона.  Peace Спряха програмата на ЕС, сега ако забранят и стажовете с цел обучение (пак се подписва договор, но за обучение и без заплащане) рязко ще спаднат стажовете.

Ясно, благодаря.

Аз, честно казано, не съм впечатлена от събитието. Може би аз съм имала грешни представи, не знам. Основно, всички казваха да се следи сайта на съответната фирма, защото там се обявяват свободните позиции. Някой пък нямаха информация в кои отдели ще се наемат стажанти, защото още не било ясно.

Но пък бях искрено впечатлена от една фирма, чиито представители бяха немци. Въпреки, че търсеха инженери,  а аз и приятелката ми сме в съвсем различна сфера, бяха адски учтиви, отделиха ни доста време, поговориха с нас, накрая видяха, че едва си носим брошурите, та ни подариха и по една торбичка Simple Smile Европейска работа - както се казва  Laughing Страхотно отношение Simple Smile

# 85
  • София

За коя фирма става дума?

В момента как стоят нещата със стажуването - какъв договор трябва да се подпише, осигоровки и т.н.? Thinking

Щанда разбрах, че е ваш, на третото минаване (след като се изкуших да взема един лимон и видях стикера на него)   Grinning  Човека ми каза, че сте имали колега, който отговаря за инженерите?! Ще пиша на генералния мейл да ме препратят до него.

# 86
Не знам вие какво правите, но аз навремето си бях разпечатала CVта и мотивационни писма за банките и одиторските фирми. Имах 2 повиквания за интервюта за одитор и 1 за банка. 

# 87
Мерси, Мфкзт Hug

Палмичка, дейността е такава, че няма как да си седнал, но още нямат толкова работа, че да ни държат заети постоянно. Може и час да висим, докато нагласят машината и през това време стърчиш в средата на нищото и трябва да имитираш работа, въпреки, че на всички е ясно, че няма какво да правиш. Не може да седнеш, докато чакаш, дори не може да се подпреш, щото няма къде, освен на стената Laughing Висенето изморява... А като няма работа пускали и в неплатен.
Иначе не е нещо сложно, иска се внимание.Само лепилото е гадно, пръска се от флакон и имам мускулна треска , нещо не мога да го натискам достатъчно силно Laughing
Както и да е, едно е да работиш в ресторант, друго е в офис, а съвсем различно е да се метнеш в цех.
Но пък разбрах, че ако италианец ми говори на английски му схващам всичко, та даже и той ме разбира, ако се пречупя да му говоря, та мога да си дигна нивото на разбиране от начално на средно в СВ-то Joy

# 88

Ясно, благодаря.

Аз, честно казано, не съм впечатлена от събитието. Може би аз съм имала грешни представи, не знам. Основно, всички казваха да се следи сайта на съответната фирма, защото там се обявяват свободните позиции. Някой пък нямаха информация в кои отдели ще се наемат стажанти, защото още не било ясно.

Но пък бях искрено впечатлена от една фирма, чиито представители бяха немци. Въпреки, че търсеха инженери,  а аз и приятелката ми сме в съвсем различна сфера, бяха адски учтиви, отделиха ни доста време, поговориха с нас, накрая видяха, че едва си носим брошурите, та ни подариха и по една торбичка Simple Smile Европейска работа - както се казва  Laughing Страхотно отношение Simple Smile

Именно и аз за тази фирма говорих. В сферата на производство в автомобилната индустрия са. Уникални хора, ние ги видяхме преди старта на събитието, а после видяхме ентусиазма, с който си говорят с всички. Същото можеше да се види и на други щандове, обаче  Peace не само на техния.

# 89
  • София

Аз, честно казано, не съм впечатлена от събитието. Може би аз съм имала грешни представи, не знам. Основно, всички казваха да се следи сайта на съответната фирма, защото там се обявяват свободните позиции.

И аз бях в НДК, и аз останах с такива впечатления.
Нямаше много ентусиазъм в представителите.
Споменаха ми за стажантски програми, но аз не съм подходяща вече за такива.
Събрах разни полезни книжки, отделно брошурки и тениски...

На интервюто, на което бях, разговорът мина добре, обаче какъв превод ми забиха!
С медицински термини и пр! Е, каквото-такова.

Общи условия

Активация на акаунт