Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Събитието беше предимно за студенти и млади хора. Иначе има браншови срещи, които са насочени към по-високи профили.  Peace

# 91
  • София
Мен пък ми направиха лошо впечатление повечето кандидати - предреждат се, лоши маниери, говорят все едно са на улицата ("аз съм учил инженерство?!, машинки..."  Sick), друг (предредил се) уж с претенции уж такова... с две СВта (и на немски) пък ги даде прегънати...  ooooh!.

Младежа на Адеко ме изкефи - на всеки въпрос отговаряше скорострелно, подготвено, все едно говорех с машина  Laughing

# 92
  • Sofia
Предполагам, че говорите за компанията Behr-Hella Thermocontrol GmbH. Искам да попитам те какви специалисти ще търсят и отворил ли е вече завода?

# 93
Предполагам, че говорите за компанията Behr-Hella Thermocontrol GmbH. Искам да попитам те какви специалисти ще търсят и отворил ли е вече завода?

Да, засега само инженери, финансов директор, ИТ/Системен администратор.

# 94
Здравейте,записвам се и аз при вас,търся работа от 1 месец,във Варна и София,но ще е сложно,ако някой има представа къде освен в бгработодател има инфо за фирмите и заплатите ще съм благодарна да сподели.Много ме дразни това ,че не обявяват заплати #2gunfire

# 95
В БГ Работодател не винаги е вярна информацията. Не е лошо да споделите каква работа си търсите.

# 96
Добре платена  Laughing ,шегувам се.Търся нещо в сферата на туризма или връзки с клиенти в търговията със стоки,но не търговски представител или ex van.Проблемът ми е ,че досега (9г.) съм работила само и единствено като стюардеса и както се досещате не съм особено конкурентоспособна на пазара на труда.Завършила съм Френска езикова гимназия и паралелно английска(полагала съм изпити в английската езикова гимназия за придобиване на ниво),след това ИУ-Варна спец. Стокознание,магистър и също така по програма за обмен на студенти магистърско ниво във Франция за 1 година спец. Икономически науки и Управление.Френският и английският са ми на много добро ниво,знам говоримо и италиански,но нямам диплома или сертификат за него.Както сами виждате ще ми е доста трудно,но няма да се отказвам.Радвам се ,че открих тази тема,не знам с какво ще мога аз да съм ви полезна,надявам се да помогна все пак.

# 97
Някой дали е кандидатствал за стажант фирмен анализатор към TAX AVOID.
Ще се радвам ако получа повече информация.

# 98
  • Перник

И различна от тази, която работя в момента, защото съм на нея от... срам ме е да кажа колко години...  Embarassed почти 9, с около 2 години майчинство. През всичките тези години се занимавам с мониторинг на проекти, финансирани от ЕС.  Завършила съм "Прогнозиране и планиране" в УНСС, английският ми е добър. Бих работила нещо, свързано с бизнес развитие, консултации, маркетинг...

# 99
Добре платена  Laughing ,шегувам се.Търся нещо в сферата на туризма или връзки с клиенти в търговията със стоки,но не търговски представител или ex van.Проблемът ми е ,че досега (9г.) съм работила само и единствено като стюардеса и както се досещате не съм особено конкурентоспособна на пазара на труда.Завършила съм Френска езикова гимназия и паралелно английска(полагала съм изпити в английската езикова гимназия за придобиване на ниво),след това ИУ-Варна спец. Стокознание,магистър и също така по програма за обмен на студенти магистърско ниво във Франция за 1 година спец. Икономически науки и Управление.Френският и английският са ми на много добро ниво,знам говоримо и италиански,но нямам диплома или сертификат за него.Както сами виждате ще ми е доста трудно,но няма да се отказвам.Радвам се ,че открих тази тема,не знам с какво ще мога аз да съм ви полезна,надявам се да помогна все пак.

Пиши ми на лични, имам позиции за теб в София. И евентуално във Варна?

# 100
Какво представлява ex van?

# 101
Разносна търговия,зареждане на търговски обекти.

# 102
На различни места срещам нивото на езиците да е написано по различни начини. Как според вас е най-правилно/приемливо  newsm78
Например: основно/добро/отлично; начално/средно/отлично; слабо/средно/добро/отлично; и т.н.  Thinking
По европейските стандарти с A1/2, B1/2 C1/2 доста от работодателите, особено малки фирми в малки градове не биха го разбрали  Whistling

# 103
Цитат
Събитието беше предимно за студенти и млади хора.

Хей това звучи страшно дискриминационно.  Thinking Да не говорим, че студенти могат да станат и хора на по 65 г.  Grinning Аз не съм ходила естествено, мен не можете да ме излъжите вече. Но ми е жал за хората, които са били път специално за "събитието", можехте да ги предупредите, ако сте търсили предимно младежи с определени специалности.

Някой спомена, че не трябва да си мълчим само и само да останем на работа. Абсолютно е така. Но уви пак манталитетът на българина, аз всеки път като се опитам да издействам по-човешки условия или ме обявяват за нахална или за луда или се дистанцират от мен и/или почват да ме клеветят.
На работа се появиха първите трудности..Нпр. за курса по немски, който стартирах шефката на фирмата обеща на хората, че ще имат учебник от утре. Тази вечер ми звъни да каже, че няма учебници и няма да има до април, аз да се оправям. Тя им прибра договорчетата и сега аз трябва да се извинявам от нейно име. Но този път няма да зарежа всичко, ще се опитам да оправя нещата. Няма да мога да отида на другата работа, която започнах, за да се разправя с организаторката на курса и да копираме учебник на хората... Та май не винаги аз сама съм си виновна за това, че нищо не върви.  Wink

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:40 от Палмичка

# 104
Цитат
Събитието беше предимно за студенти и млади хора.

Хей това звучи страшно дискриминационно.  Thinking Да не говорим, че студенти могат да станат и хора на по 65 г.  Grinning Аз не съм ходила естествено, мен не можете да ме излъжите вече. Но ми е жал за хората, които са били път специално за "събитието", можехте да ги предупредите, ако сте търсили предимно младежи с определени специалности.

Палмичка, кои сме "вие"? Или така си говориш? http://careerdays.bg/Nacionalni-Dni-Na-Karierata/2013/?ln=2 Ето ти организаторите, обърни се към тях. И цитат, в случай, че не си прочела: „Национални дни на кариерата” е форум за студентски стаж и кариера, провеждан в големите университетски центрове в цялата страна от 2002 г. Тази година форумът ще се проведе за 12-ти път. Събитието ще се състои в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт