излизането невъзможно

• 3 005
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за мненията и препоръките, надявам се нещо да помогне и този проблем да отмине скоро Simple Smile

# 16
Когато моя син реве и не можем да излезем, го слагам в количката и го обличам в асансьора или ако е хубаво времето направо навън му мятам нещо..обикновено като излезем и веднага усеща и се успокоява..ужасно е да носиш и бебе, и количка да буташ  ooooh! ooooh! успех!

# 17
ооо,аз съм се сблъсквала и не само с това - на мен излизанията с него(умишлено не употребявам думата "разходка" Mr. Green),бяха кошмарни ooooh!
целият град ни знаеше - вечно ревеше,вечно!!!аз по едно време си мислех,че просто не се кефи да го изкарвам навън,защото вкъщи някак си по се понасяше Crazy
ако трябва да съм честна аз до последно не намерих правилното решение на тази ужасно изнервяща ситуация(всичко това,което другите момичета са писали - дрехи,колички и пр. не проработиха),просто нещата отшумяха от самосебе си....и да не те отчайвам,но при нас това се случи може би около годинката Crazy Whistling

# 18
А защо не пробваш със слинг? Моят син докато беше още топло времето също отказваше да се вози в количката и затова излизахме в слинг. После през зимата студеният въздух го унася и успява да заспи, но очаквам като се затопли пак да се наложи да го мятам в слинга.

# 19
Точно на тази възраст моите деца бяха най-спокойни по време на разходки, но не съм ги навличала - извеждах ги с дрехите от вкъщи, като отгоре ги закопчавах в "испанско одеало" (успокояваше ги, понеже ги обгръща и им дава усещането за изолираност, което бебетата обичат и са достатъчно топли), а върху него слагах съответната за температурите завивка + шапка. Peace

# 20
до към 8 месеца,''разходките'' бяха кошмарни,с дрехи без дрехи мразеше количката.и имах кенгуру което вадех в движение и я слагах там,хората ме гледаха много интересно Crazy

# 21
при нас проблемът се оказа че е от ръкавите
обличах я в едно като чувалче , но с ръкави и качулка. най-вероятно под мишничките се е получавал проблема. след като и купих гащеризон , доста по-голям нещата се оправиха
навивам ръкавите и ккрачолите , но пък й е широчко и нея притиска пт никъде

# 22
И аз забелязах, че на детето не му беше добре, когато е облечено в тесни дрехи и не може да се движи свободно.

# 23
  • Бургас
Здравей!
Моето дете така плака до 11-тия месец и се кротна в количката след това.Беше кошмар.Хората на разходка, а аз с него на ръце и бутах количката...И такъв се беше от раждането до месец преди годинката.Толкова се бях изнервила, че спрях да излизам.И нашия не обича да го обличам, но няма начин.

# 24
При нас също е така. Аз си го обяснявам с това, че са ни зимни бебетата. Нашето се роди през декември и тогава беше доста студено за извеждане на вън. Започнах за го извеждам на тераса за малко, но не е като в количка и на разходка. Започнах около втория месец да го извеждам в количката. На два месеца и малко вече са горе долу осъзнати бебета. Имам предвид, че виждат добре и имат усещане за околна среда. Та цялата тази обстановка за тях е чужда. Не е топло, подухва ветрец, което ми е направило впечатление, че също малко притеснява, особено с дишането. Та може би трябва да им дадем и на тях малко време да свикнат с новата среда. А каката ми е августовско бебе. Излиза на вън в количката от десетия ден. Тя, дето се казва, там си порасна и излизането й беше начин на живот от най-малка възраст. Надявам се, проблема да отшуми с времето и да разберат, че е много хубаво на вън!

# 25
  • Варна
Той и моят е августовско бебе, но допреди месец излизанията ни бяха абсолютна драма - трябваше да имам придружител да бута количката, докато аз нося дребния. Та до дете си е, не до месец на раждане.

# 26
Дани мрази всичко с ръкави. Всяко обличане за разходка започва с рев, който свършва чак когато е сложена в количката и е в движение. Утихва за секунди просто. Simple Smile Приготовленията ни протичат в рев.

# 27
Роси, пробвай да го извеждаш в слинг. Но си купи хубав - препоръчвам горещо мей тай. Моето дете много го хареса, и като види, че вадя слинга, се успокоява, и чака да го сложа в него. Не тежи особено, а е изключително полезно за детето, емоционалното и интелектуалното му развитие. Успех!

# 28
И моята ревеше така - родена е лятото, така че не ми се е налагало да я обличам. Не ѝ харесваше много в кенгуру, закротваше се за малко, а от слинга направо откачаше. То и аз не можех да я пъхна добре в него (бяха ни дали 3 различни вида приятелки), но в никой не ѝ хареса. Като проходи реши, че малкото ѝ краче повече няма да стъпи в този уред за инквизиции на бебета - количката (за протокола имахме 3 различни колички, та не е и от тях  Mr. Green). Нямаше нищо против да си вози плюшките в количка за кукли обаче, това ѝ беше любимата играчка  Crazy

# 29
И моята ревеше така - родена е лятото, така че не ми се е налагало да я обличам. Не ѝ харесваше много в кенгуру, закротваше се за малко, а от слинга направо откачаше. То и аз не можех да я пъхна добре в него (бяха ни дали 3 различни вида приятелки), но в никой не ѝ хареса. Като проходи реши, че малкото ѝ краче повече няма да стъпи в този уред за инквизиции на бебета - количката (за протокола имахме 3 различни колички, та не е и от тях  Mr. Green). Нямаше нищо против да си вози плюшките в количка за кукли обаче, това ѝ беше любимата играчка  Crazy

И аз имах два дадени слинга, уж супер били, които при нас не проработиха. Като си намерихме "нашия си слинг", много съжалих, че не го открих по-рано...

Общи условия

Активация на акаунт