излизането невъзможно

• 3 009
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Моето мишленце първия месец нямаше против количката, втория месец беше страшно-сама не можех да го изведа ревеше ли ревеше, две колички смених и нищо. Започнах да го возя в коша за кола и при всяко разреваване му давах да суче и той се успокои и свикна и беше чудесно следващите два месеца и изведнъж пак започнаха едни ревове. Обаче вече беше студено и не можех да го кърмя постоянно на вън, нито пък през две минути да го вадя от количката. Измъчих се докато не започнах да го извеждам с кенгуру, пак ревеше докато го обличам, но излезехме ли заспиваше, така изкарахме почти цялата зима. В един момент пак си хареса количката и сега нямаме проблеми /пу пу пу да не го урочасам/
Между другото маймунчето в къщи си седеше в количката и то с кеф, но на вън ревеше

# 31
  • София
Здравейте,
Имам бебе на 4месеца. Почти всеки път когато е хубаво времето и реша да го изведа навън за малко почва да реве, даже още докато му обличам якенцето. Знам, че някои деца не обичат да седят в количка, но моето реве и като съм
го гушнала. Понякога спи или се оглежда известно време преди за зареве, но това са редки случаи. Някои сблъсквал ли се е с подобен проблем и как се решава, че вече си мисля, че вечно ще си седим вкъщи Sad

Много познато ми звучи Tired Излизаме за 15 минути, а се обличаме и обуваме около час, рев страшен, при обличане и събличане.
Не обичаше и в количка да седи.
Моят съвет е докато обличаш бебето, да му дадеш някаква играчка, нещо, с което да се занимава докато го обличаш, да му пуснеш музика, да го гъделичкаш или да му пееш нещичко. Да му се отвлече вниманието от обличането. Много помага  Peace

Общи условия

Активация на акаунт