Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 942
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
май не е много ясна снимката??? много са ми хубави  Hug и изглеждат естествени. все пак трябва да паднат коричките, но нямат нищо общо с миналия ми провал. Бисерка е суперрр  smile3525

# 46
а може ли да видим и твойте? ти доволна ли си?

# 47
сега ги видях,мн са хубави честито.и мойте са плътни подобни на твойте

# 48
нямам снимки в момента,а и чакам да ми паднат коричките.да доволна съм,за мен важното беше да са естествени

# 49
честито и на теб  Simple Smile

# 50
благодаря,на теб с какво ти каза да се мажеш?на мен само с възелин и след 1месец на ретуш(така май се казва)Simple Smile)

# 51
да и на мен така Simple Smile нямам търпение да се обелят и да видим резултата напълно Simple Smile

# 52
Най- накрая и аз да се похваля с новите ми вежди Simple Smile утре ще кача снимките , правих ги при Еми , с техниката косъм по косъм , много съм доволна  Hug

# 53
Здравейте и от мен , записвам се да следя темичката. Някой ,ако знае в Пловдив къде мога да си направя свестни вежди моля за инфо ...

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 20:00 от nadin09

# 54
Във форума няколко пъти се спомена за студио Рошла при Румяна , момичетата бяха доволни , но не мога да гарантирам все пак  дали и ти ще останеш доволна   Hug ,

# 55
  • Марс
Много готини вежди, очарована съм, със здраве да си ги носиш и много да те радват.

# 56
  • Марс
Колко ти взе Бисерка, ако не е тайна, че е написала такъв диапазон -ходи се чуди после.

# 57
благодаря  Simple Smile ами взе ми 250 лева (в тях влиза и ретуша) и останах с впечатление, че толкова си взима по принцип. незнам, защо е такъв диапазона на цените в сайта.

# 58
Мамита вие доволни ли сте от Дима стил, защото мисля там да си направя моите малко ми е далечко Еми. Пък съм си от Варна и ми е удобно при него да отида. При еми ще мога но после за ретуша няма да мога да отида

# 59
Запис да ви следя, че ми предстои перманент в събота... Правила съм си и преди - 2007 година. Искам да попитам техниката косъм по косъм как стои ако нямаш собствени косми  Laughing В смисъл.. моите имат косми някъде до средата на веждата, но тъй като излизам доста от естествената им форма от чупката нататък косми няма... а само молив. Та ако се направи с тази техника без да има косъмчета няма ли да стои кофти? Ето как си играя с молива сега:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/420205_27 … 3_465609291_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт