Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 994
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • В мечтите
Аз също имам на места непопълнено от боята и след ретуша нестоят наситено.. аз си ги правих при Бисерка,снимки не съм слагала,тъй като с телефона няма да са ясни и да се види дибре.Иначе като форма са мноого добре,но дали си зависи от цвета на боята и от кожата...не знам  Rolling Eyes

# 616
Изсветляването и т.нар. "дупки" след падане на люспичките зависи не само от цвета на боята и от кожата, а и от техниката на полагане.
Има и по-стабилни бои, които са с трайност около 10 години, докато повечето са 3 до 5 г. Въпреки това, реално на втората година е време за леко освежаване или ретуш  Peace

# 617
мацки,

попаднах  на тази статия за Всичко за перманентния грим, докато си търсех инфо за веждите.
Поствам линк, че е всичко е наистина мнго подробно и гледам, че Емилия Иванова е консултирала статията.

http://www.cosmopolitan.bg/krasota/vsichko-za-permanentniia-grim.html

# 618
  • София по рождение
кой е най-подходящия сезон за перманентен грим на вежди?

# 619
Есента и зимата, както е и с татуировките.

# 620
  • София по рождение
Чудесно! Благодаря Антигона - аз есента значи

# 621
  • Бургас
Привет момичета за Бургас имате ли яснота дали има професионалист

Peace

# 622
Привет, момичета!
Записвам се и аз да ви следя.

За толкова години четох, четох и се чудих къде да си направя веждите, защото супер държа да стоят естествени и през всичките години в чуденка по-естествени вежди от на Бисерка не видях някой козметик да прави, не искам да засегна разбира се никой. Просто на мен лично нейната работа най ми допада. Следих я доста - снимки, сайта, фейса, виждала съм и на живо нейно творение и се влюбих, та след толкова време най-сетне и се доверих и от сряда си имам нови вежди Simple Smile
Определено е професионалист, много е добра. Но живот и здраве по-нататък като паднат корички и започна да виждам резултата ще пиша как съм Simple Smile

# 623
Ще те помоля, ако е удобно, да качиш и снимки след ретуша  Peace

# 624
Привет момичета за Бургас имате ли яснота дали има професионалист

Peace

Аз два пъти съм си правила в Бургас. Втория път при Венелина Георгиева - козметичен център Орео - доволна съм. Веждите ми вече са на година и половина и все още са добре. Може би наесен ще имам нужда от лек ретуш...

# 625
  • софия
Момичета ,поизчетох темата назад и почти съм се навила да отида при Еми.Харесва ми как ви е направила веждите,обаче имам няколко може би смешни въпроси.Преди процедурата бръсне ли веждите?След като вече са се обелили пак ли така си ги махате -с пинсета?И дали може да се направят вежди с чупка след като моите са изтънени и нямат така желаната чупка? newsm78

# 626
  • и тук и там :)
Здравей, веждите НЕ се бръснат.
След като уточните формата, ако има отклонения от сегашната ти форма само ги скубеш с пинсета както го правиш и сега.
Моите бяха обли и много оръфани  #Crazy, сега съм с готини вежди с чупка  Sunglasses
Правих ги при Еми преди почти две години.

# 627
  • софия
Благодаря ти за бързият отговор,май наклони съвсем везната   bouquet

# 628
  • и тук и там :)
Благодаря ти за бързият отговор,май наклони съвсем везната   bouquet

Между другото бъди сигурна, че тя няма да започне да те прави преди да сте уточнили най-подходящата за теб форма.
  bouquet

# 629
  • софия
Като отидеш на деня ги избирате и ги прави такали?След това със същото темпо ли си растат веждите?

Общи условия

Активация на акаунт