Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 979
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
  • и тук и там :)
Благодаря много за отговора.Тъй като виждам,че всички коментират при кого са си направили или желаят да си направят перманентен грим на веждите,смятам,че няма да е вид реклама,ако и аз споделя къде правих моите. Доволна съм,защото са косъм по косъм и много естествени. Момичето се казва Цвети и ако разгледате фейсбук страницата Tsvety Bita Permanent Make Up сами ще добиете представа за работата й и начина на изглеждане на веждите. Надявам се да съм била полезна.
Може ли да качиш снимки преди и след ...

# 646
Аз взех да се чудя при кого да ги направя пък сега.... писах на Tsveti.... обяви ми цена с 100 лв по-малко от Бисерка, което си е 1/3 пт цената. Но пък не ми се и рискува.
Има ли други, които са били при нея?

# 647
  • и тук и там :)
Аз взех да се чудя при кого да ги направя пък сега.... писах на Tsveti.... обяви ми цена с 100 лв по-малко от Бисерка, което си е 1/3 пт цената. Но пък не ми се и рискува.
Има ли други, които са били при нея?

Задължително я проучи, нямам спомен да е коментирана във форума.
Виж вежди правени от нея!

# 648
Точно в твоя цитат я видях 😄
Няма да бързам, имам време.

# 649
Не се подвеждайте по ниската цена. Много често има защо да е в пъти по-евтино отколкото при други козметици.
Проучи хубаво работата на избраната от теб козметичка.
Бисерка се е доказала в областта си чрез награди, сертификати, курсове, семинари и прочее. Еми е завършила медицинска козметика, също притежава сертификати и награди. Снимки на въпросната Цвети съм виждала, като качество и изпълнение е абсолютен новак, не бих рискувала при нея.

# 650
Благодаря 😘 и аз се отказах. То си ме е шубе при Бисерка, а какво остава при новобранец.
Благодаря за съвета 😉

# 651
  • В мечтите
Аз да ви кажа честно веждите не ми се отново еднакви,дори и сред 3та поправка при Бисерка,да много естествено стоят но видимо едната е доста по-тънка  Tired.Бих сложила снимки не знам с телефона как биха се видели..освен и двете вежди отделно да ги снимам  Rolling Eyes

# 652
Аз да ви кажа честно веждите не ми се отново еднакви,дори и сред 3та поправка при Бисерка,да много естествено стоят но видимо едната е доста по-тънка  Tired.Бих сложила снимки не знам с телефона как биха се видели..освен и двете вежди отделно да ги снимам  Rolling Eyes
Давай снимай ги,откога ги чакаме твоите вежди.

# 653
Между другото и аз имам разлика във веждите. Едната ми е по-дълга и дебела от другата, която по харесвам Sad
Предполагам, че на ретуша няма да може да се оправят нещата, в смисъл дългата и дебелата да стане по-къса и по-тънка, като другата  Rolling Eyes

Иначе се харесвам, но разликата ме дразни.

# 654
Мацки, ами да ви питам на ретуша нещата след него по същият начин ли изглеждат, както след първата процедура?

В смисъл, пак ли ще съм страшна и ще трябва да се крия вкъщи докато паднат коричките/люспичките?

# 655
Имах проблем с веждита и направо мразех непрекъснатото рисуване. Много се колебаех дали да си направя пернаментен грим, виждала съм и съм чувала ужасни неща. Но се реших и си направих, при Бисерка Петрова, това са най-умно изхарчените пари от дълго време насам  Grinning. Много съм доволна, все още не съм ходила на ретуш, а минаха почти два месеца, но съм в чужбина. Първият ден бяха малко стряскащи, заради течностите, които излизаха  Grinning , но след това въобще не е имало повод да излизам и да се срамувам, нникой не забеляза,че съм с пернаментен грим, което е най-важното, защото седят много естествено. Много съм доволна.

# 656
Мацки, ами да ви питам на ретуша нещата след него по същият начин ли изглеждат, както след първата процедура?

В смисъл, пак ли ще съм страшна и ще трябва да се крия вкъщи докато паднат коричките/люспичките?

Няма да е чак толкова фрапиращо както е било първоначално, но общо взето - да Simple Smile

Имах проблем с веждита и направо мразех непрекъснатото рисуване. Много се колебаех дали да си направя пернаментен грим, виждала съм и съм чувала ужасни неща. Но се реших и си направих, при Бисерка Петрова, това са най-умно изхарчените пари от дълго време насам  Grinning. Много съм доволна, все още не съм ходила на ретуш, а минаха почти два месеца, но съм в чужбина. Първият ден бяха малко стряскащи, заради течностите, които излизаха  Grinning , но след това въобще не е имало повод да излизам и да се срамувам, нникой не забеляза,че съм с пернаментен грим, което е най-важното, защото седят много естествено. Много съм доволна.

Косъм по косъм ли ги направи?
Ако не ти е проблем качи снимка  Peace

# 657
аз не бих

# 658
Косъм по косъм ли ги направи?
Ако не ти е проблем качи снимка  Peace
[/quote]

Не са косъм по косъм, не ми харесва този метод, според мен е повече от изкуствено и грозно, сякаш имаш косми 2см дебели  Laughing Но това е мое мнение. Не знам как да кача снимка тук, ще се опитам да ти пратя на лично съобщение.

# 659
Ееее  Антигона, ти уби всичко в мен  Mr. Green
Тъй да се надявах още веднага след ретуша да стана красива и прекрасна Simple Smile)), пък то, пак чудовище една седмица  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт