Направих си перманентен грим на веждите - Тема 3

• 158 960
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
На мен ми казаха един ден да не се мокрят.
Аз съм руса, при мен беше немислимо без очила първите 2 дни. Не бих отишла така на работа.

# 691
alegoria, аз качих снимка на моите на предната страница  останаха...На 10 дни съм след ретуша, ми какво да кажа, като цяло доволна, но ако бяха по-къси, малко по-тънки и малко по-светли щях да съм по-доволна  Mr. Green Определено са ми в повече от тия три фактора, ама това е положението  Sunglasses

# 692
и аз определено не съм доволна от моите, обмислям да си купя машинка и да си ги правя сама. сигурна съм, че ще ги направя 100 пъти по-хубави Simple Smile

# 693
  • Пловдив
Моите вежди са правени миналата година Май месец при Еми и бяха избледнели на места, тъй като тогава бях с много руса коса и исках светла боя.

Та, сега смених малко цвета и реших да си направя ретуш на веждите, отново при Еми.
За пореден път съм много доволна. Цената ми беше 150лв.

Сложихме 2 тона по-тъмна боя и нямам търпение да се обелят.
Еми е бременна, така че сега е момента някой ако иска да си коригира нещо  Mr. Green

Ето и снимка от мен

П.С. На снимката като че ли изглежда малко различно, но в действителност са си еднакви Simple Smile

# 694
Здравейте,
миналата пролет си направих перманентен грим на веждите, но започна да избледнява и да изглежда неестествен(като нарисувани вежди), защото ги направиха в черно, а косата ми е кестенява. Искам да си направя нови вежди, но този път косъм по косъм(мисля, че така ги наричате). Моля споделете ако знаете някой, който работи добре в Бургас.(освен козм. салон Орео)

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 21:12 от juja

# 695
Привет момичета за Бургас имате ли яснота дали има професионалист

Peace

Аз два пъти съм си правила в Бургас. Втория път при Венелина Георгиева - козметичен център Орео - доволна съм. Веждите ми вече са на година и половина и все още са добре. Може би наесен ще имам нужда от лек ретуш...

Здравейте,
тя правили перманент на вежди косъм по косъм

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 21:28 от juja

# 696
Моите вежди са правени миналата година.

Та, сега смених малко цвета и реших да си направя ретуш на веждите, отново при Еми.
За пореден път съм много доволна.
Моите са със същата форма. Някак не стоят косъм по косъм. И много ама много изсветляха. Ще видим след ретуша как ще е.

# 697
  • Пловдив
Моите вежди са правени миналата година.

За пореден път съм много доволна.
Моите са със същата форма. Някак не стоят косъм по косъм. И много ама много изсветляха. Ще видим след ретуша как ще е.

Ако е светла боята ще избледнеят много бързо.
При мен поне след 5-6 месеца започнаха да изсветляват. Разбира се, факторите може да са много и различни, но самата Еми каза, че когато боята е по-светла, по-бързо започват да изсветляват.

Ще видим този път колко ще изкарат. Надявам се да е поне година!

# 698
  • Бургас
Привет дами ето и аз вече имам записан час при Бисерка. На 28 ще идва в Бургас не съм питала за цена но предполагам 350-480 лева страх ме е

Peace

# 699
Моля те, направи снимки преди и след.  Praynig
И аз се колебая за перманентен грим и то при Бисерка.
Ако много те е страх, мога да дойда да ти държа ръката и да гледам веждите Grinning

# 700
Здравейте на всички, днес си направих перманентни вежди, формата е идеална, но са адски дебели и това не ми харесва. Бяхме уточнили предварително, че си харесвам естествената форма, просто искам малко да ги уплътня. Като попитах дали ще останат така дебели, ми казаха, че това е от отока и до 3-4 дни ще се свият наполовина. Обаче като гледам снимки в нета на вежди от деня на правене, не виждам да са много дебели и се притеснявам. При вас как беше?

# 701
П.П. Ето ги моите преди:

Търсен ефект с молив:

И резултат веднага след процедурата:

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 21:33 от da_ra

# 702
  • и тук и там :)
П.П. Ето ги моите преди:

Търсен ефект с молив:

Хммм  newsm78 наистина са доста дебели - да не ги прави при Бисерка, че на нейно творение ми приличат?
Моите също бяха по плътни, но не и чак толкова дебели /някъде в предните страници съм качила снимки - преди и след/
Дано да се свият  Praynig . Пиши по-нататък какво е станало   bouquet

P.S. Само да уточня, че моите не са правени при Бисерка.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 22:07 от velmar333

# 703
Скрит текст:
П.П. Ето ги моите преди:

Търсен ефект с молив:

Изчакай да паднат коричките и тогава ги снимай. При коя ги прави?

# 704
П.П. Ето ги моите преди:

Търсен ефект с молив:

МОЛЯ кажи при кой си ги правила наистина ме притесни.Има голяма разлика на колко дни си ??

Общи условия

Активация на акаунт