Отговори
# 495
  • София
Аз пък искам епидурална, искам по много. Страх ме е, не търпя на болка и не ме е срам да си го призная.

Да, Да, Да с две ръце съм за упойка, защо да ме боли , като може да не ме боли...  Thinking

# 496
DianaR, аз не вярвам на такива сметки. А и всеки тест ми показва различно. Освен това кръвта не се сменя на рождения ти ден, а веднъж на около 7 години. Тогава се сменя целия химичен състав на организма - променят се вкусове, изчезват/появяват се алергии и т.н.

soho doll, майките си избират с каква упойка да са. Ама потърпете малко да ми мине въпросната лекция и тогава ще ги разискваме пак, че то всяка упойка си има своите особености, плюсове и минуси.

Танище, аз запонах да чета през нета ето тази. Не помня кой я препоръча, но не е лоша.

sealover, и аз се каних от днес да започна с твоите тренировки, но в това гадно време не ми дойде настроението и някак ми е все студено. Дано утре изпече слънце и да се захвана и аз Mr. Green

Diadra356, аз като чета в темата и в друг прозорец отварям поле за писане и така си пиша по ред каквото чета и ми идва на ум.
Като цитираш нечий текст, за да излязат твоите писания извън цитата, пиши 1-2 реда под него. Цитата завършва  с [/quote] За това трябва да пишеш след тези скоби.

# 497
На мен и на този календар ми излиза девойка!
Кръвта не се ли сменя на 3 години при жените? И на 4 при мъжете? Така бях чела! newsm78 Памперс, ти казваш на 7 се сменя! newsm78

# 498
На мен лекар така ми го е обяснявал. Тази цифра е ориентировъчна и при всеки е индивидуална. Дори имам спомен, че на жените при всяко раждане им се обновява.

Това за 3 и 4 години съм го срещала при един тест пак за пресмятане на пола, но и той не е верен  Mr. Green

# 499
  • До морето :)
За упойката - след раждането се кълнях под път и над път, че с второто ще искам. Тогава казвах и на таткото - Второто след 15 години Simple Smile Сега вече забравих колко болеше, а и щом веднъж съм изтърпяла, значи мога и втори. Пък нали казват, че с вторите е по-лесно. Но всеки си има праг на болката и който иска, да си слага. Само не отивайте като мен с 6 см разкритие, че тогава май е късно. Simple Smile

За усещането - не знам усетих ли го, въобразявам ли си, червата ли са. Хем ми е второ и се предполага, че трябва да знам.

# 500
DianaR, аз не вярвам на такива сметки. А и всеки тест ми показва различно. Освен това кръвта не се сменя на рождения ти ден, а веднъж на около 7 години. Тогава се сменя целия химичен състав на организма - променят се вкусове, изчезват/появяват се алергии и т.н.

soho doll, майките си избират с каква упойка да са. Ама потърпете малко да ми мине въпросната лекция и тогава ще ги разискваме пак, че то всяка упойка си има своите особености, плюсове и минуси.

Танище, аз запонах да чета през нета ето тази. Не помня кой я препоръча, но не е лоша.

sealover, и аз се каних от днес да започна с твоите тренировки, но в това гадно време не ми дойде настроението и някак ми е все студено. Дано утре изпече слънце и да се захвана и аз Mr. Green

Diadra356, аз като чета в темата и в друг прозорец отварям поле за писане и така си пиша по ред каквото чета и ми идва на ум.
Като цитираш нечий текст, за да излязат твоите писания извън цитата, пиши 1-2 реда под него. Цитата завършва  с
[/b] За това трябва да пишеш след тези скоби.
[/quote]

ето къде била тайната на разковчничето
относно цитатите - наясно съм ама бързах да споделя докато не ми е излетяла мисълта хахахха и нещо съм преместила редчетата
така и така пиша да споделя, че добронамерено завидях на майките от Русе - носят се митове и легенди за новият им АГ - европейска работа! Евала!
също съм чувала и за много добри специалисти със супер добра техника в Тутракан - да в Тутракан, предполагам, че много от мамите ходят и там, че е наблизо
все повече склонявам за тази упойка значи Simple Smile))
Сохо - не си сама и аз съм в колебание. Преди поне бях на ясно, колебанието ми започна сега. Да, всеки сам трябва да реши и двете имат плюсове и минуси!
Много момченца много нещо! Радости! Дано сега и девойките се включат скоро!
Успех на все още чакащите като мен Simple Smile)) дано чуят, това което искат да чуят

# 501
Хайде да се позабавляваме малко!
Ето едно линкче, в което можело да се определи пола на бебето.
Та ми е интересно мамитата дето вече го знаят да кажат дали е вярно. Та ние дето още не го знаем да се заглеждаме ли и тайно да се надяваме или просто да се позабавляваме за разнообразие.
http://forumok.ru/who.html

При нас излиза момиче,а на мен двама доктора ми потвърдиха момче с пишка 0,5 мм Simple Smile

# 502
Хайде да се позабавляваме малко!
Ето едно линкче, в което можело да се определи пола на бебето.
Та ми е интересно мамитата дето вече го знаят да кажат дали е вярно. Та ние дето още не го знаем да се заглеждаме ли и тайно да се надяваме или просто да се позабавляваме за разнообразие.
http://forumok.ru/who.html

При нас излиза момиче,а на мен двама доктора ми потвърдиха момче с пишка 0,5 мм Simple Smile
Хаха Кърли, развесели ме! Simple Smile честито за пола и успех на защитата!

# 503
ioanna_g чакаме те на отчет след прегледа днес - на розовото или синичкото ще наблегнеш.  Grinning

# 504
Аз полегнах за слетобедна дрямка, а вие сте се разписали яко  Grinning
Така, мене ми излиза момиче, както си мисля и аз 4470 , ама квото е само да е живо и здраво.
Диадра, аз споменах че може да родя там, имам и приятелки дето там радиха.
Аз съм в 14 седмица, така и не разбрах точно Blush
Гърдите ми са пораснали, още от началото ме боляха и станаха чашка е-ф, като дойна крава съм. Joy
Имам една ненормална позната Mr. Green тя почна да храни с кисело мляко на 5-6 месеца поради липса на кърма, за сега на детето му няма нищо, ама знам че прясно не се дава newsm78, а най- подходвщо е магарешко или кобилешко Whistling
А за интимния гел на Билка знам от мнооого години, че го изписват и лекари, на една приятелка баба й го ползва от10 години.
Аз имам много стрии от напълняване #Cussing out като зебра съм Embarassed ама стриите могат и червени и бели даостанат аз имам всякакви.

# 505
Хмм, на мен ми показва момиче - за дъщеричката познава, но сега си мисля че греши ( или поне се надявам ). Ще поживеем пък ще видим Simple Smile

За епидуралната упойка , ако не ме беше страх от това , че я поставят в гръбнака бих се възползвала - защо да боли след като има друг вариант.

# 506
  • До морето :)
И мен точно това ме притеснява, че се слага в гръбнака. Иначе съм ЗА с две ръце.

# 507
mimi , не спирай да пишеш в темата , не мисля че някой тук би искал това да се случи . Хората сме различни с различни виждания и разбирания . Най-важното обаче е толерантността и това да можеш да приемеш мнението на другият независимо дали си съгласен или не. Надявам се да размислиш и да останеш при нас  Peace
Памперс , почни по лекинко с по 10 минути , и на всеки два дни можеш да прибавяш още по 5 минути докато стигнеш оптималното за теб време . Успех и на теб  Hug

# 508
 stork-boy излиза,но на другите пък излиза stork-girl - по едно от двете ли да го разбирам hahaha
Правили са ми пункция в гръбнака и не усетих нищо,важно е кой те боде!
Винаги когато ми взимат кръв съм насинена и винаги ме боли-мислех че аз съм сбъркана  Crazy Да ама не ,в часната клиника и системи и кръв не веднъж- е не се усеща кога те боде -кога приключва Naughty
Ани спиш ли после Thinking Аз ако легна ,цяла нощ ще има knit(жалки опити)  ,но като нищо и съм успяла  Joy

# 509
Спя без проблеми, за сега, ама аз обичам да спя и чувствам нервност като не съм спала. Онзи ден станах сутринта и след 20 мин пак си легнах Whistling
Мене където и да ми взимат кръв съм синя много дълбоки вени имам, и стои синьото с месеци Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт